Çatlaklar necla batum çatlak tedavisi olan varmı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadaslar yok mu baska deneyen fayda goren benim catlaklarim ozellikle kalca basen ve ic bacakta. Catlak diil yarik desem yeridir. Kurtulan fayda goren azaldi diyen yok mu aranizda? :KK43: hangi yonteme inansak yoksa umidimizi kaybedip bunla mutlu olmaya calissak daha mi mantikli
Merhaba ben gittim fayda göremedim anlatılan gibi değil .. bende böyle oldu sizde nasıl olur bilemem ama tavsiye etmem

sitesini inceledim ve videolardan konuşmalarını dinledim.. Yüzde seksen oranında bir gelişme kaydettiklerini ve bunu lazer gibi yöntemlerle soymadan doğal bir yöntemle yaptıklarını söylüyordu. Giden veya tedavi olan olursa bilgilendirsin lütfen......
Merhaba tedavi oldum ama sonuç alamadım tavsiye etmem

Hanımlar Necla Batum’a çatlak tedavisi için gittim, amacım kötülemek değil ama sizi bilgilendirmek istiyorum çaylaklarından dert yanan ve bir çok kişiye kanan var.. piyasada kandırmaca coook! Nejla hanıma internetten ulaşarak Bilgi aldım ve konuşmalarına ikna oldum tedavi için yola koyuldum 10 saatlik yol bu arada .. kendisine inanarak güvenerek başladım tedavime bacaklarımda %80 çatlak var heryerinde ergenlikten kalan beyazlaşmış , 1.2 seans oldum bacaklarımda sadece kuruluk gitti , ve bana 4 seansta denize cıkabilirisin rahatlıkla dedi 1 ay sonra da 3.4 Seans yaptırdım çok az küçükler gitti %20 ,%30 en fazla , 1 seans ücretim 1500 tl idi herkese göre fiyat değişir tabi 4 seans 6.000 tl gel git hesaplamıyorum bile :) o derece kaZık kandım valla çatlaklarım başım derttte , geçmedi gittiğime pişmanım , anlatılan gibi olmadı bende hiç bisekilde , ben tavsiye etmiyorum benim görüşlerim Bunlar gerisi size kalmıştır paraya mı yanayım sonuca mı bende şaştım kaldım

merhaba arkadaşlar.... Necla batum sitesinde ve tv de çatlaklar için yüzde doksan etkili bir yöntem bulduğunu lazer ve diğer yöntemler gibi acıtıcı soyucu bir yöntem değil diyor. tedavi ettiklerinin öncesi sonrası fotolarında baya etkili sonuçlar alınmış..
Bilgisi olan tedavi olan var mı _? Bizi bilgilendirsin ... :KK54::KK54:
Kızlar herkes bilgilensin diye yazıyorum , çatlak tedavisi için Nejla Necla Batuma gittim dört seans yaptırdım . televizyonlarda falan gördüm çok umutlu gittim kesin geçecek gözüyle bakıyordum çünkü o derece iddialı konuşuyordu ama sonuç sıfır seans başı Bir buçuk milyara yaptırdım o paraya 4 seans %20.%30 yani 6.000 tl gittim şakın kanıp gitmeyin benim gibi güzel kazık yersiniz bilginiz olsun , bana burdan merak ettiklerinizi sorabilirsiniz cevaplayabilirim ama yazık gunah şakın aldanmayın , insanların umuduyla oynuyorlar Allah’a havale ediyorum

merhaba arkadaşlar.... Necla batum sitesinde ve tv de çatlaklar için yüzde doksan etkili bir yöntem bulduğunu lazer ve diğer yöntemler gibi acıtıcı soyucu bir yöntem değil diyor. tedavi ettiklerinin öncesi sonrası fotolarında baya etkili sonuçlar alınmış..
Bilgisi olan tedavi olan var mı _? Bizi bilgilendirsin ... :KK54::KK54:
Yalan , öncesi sonrası resimler bende yaptırdım hiç bir farklılık Yok inanmayın para vermeyin şakın , hem kazık hemde sonuç yok boşuna param gitti haram olsun

X