Eki Görüntüle 989010 Eki Görüntüle 988940
Eki Görüntüle 988946
bunlar sitesinden alınan örnek resimler öncesi - sonrasi
Ben geçenlerde gittim kendisi çok şeker ve canayakın bir kadın kalçamda ve dizlerimin arkasında çatlaklarım var beni muayene etti;sende %80 iyileşme sağlayabiliriz %50 iyileşme istersen 3000 tl sonrası artar dedi geçeceğine inansam bile bu kadar pahalı bir tedaviyi karşılayamayacağım ama bilgi amaçlı size söyleyeyim dedim.
Ben geçenlerde gittim kendisi çok şeker ve canayakın bir kadın kalçamda ve dizlerimin arkasında çatlaklarım var beni muayene etti;sende %80 iyileşme sağlayabiliriz %50 iyileşme istersen 3000 tl sonrası artar dedi geçeceğine inansam bile bu kadar pahalı bir tedaviyi karşılayamayacağım ama bilgi amaçlı size söyleyeyim dedim.
ben bu necla batumu cok merak ediyorum kizlar.. tv programlarini cikmis baktim tek kelime bise anlatmiyo aslinda.. o yuzden en azindan gorusmeye giden veya tedavi olan biri varsa biraz anlatsa cok guzel olur
Randevu almak sıkıntı değil internette soprano beauty diye sitesi var orda telefonu yazıyordu sanırım.Ama şöyle bir şey var ki aynen sizin gibi lazer yaptırıp işe yaramamış biri gitmiş tedaviye aylar sonra yeni cevap vermeye başlamış o da fiyatı yükseltmiş ben de lazer daha uygun fiyatlı diye ilk onu deneyip işe yaramazsa necla Hanım'a gitmeyi düşünüyordum ama bunu anlatınca çok kararsız kaldım.Mrb ben almanyadan gelmeyi dusunuyorum, nası randevu alması zormuş bide ben 4 kez lazer tedavisi yaptırdım hiç bir ise yaramadi..hakkaten geçirebilir .nekadar garanti veriyor ve nekadar sürede geciriyor.. bide kendisine ulaşabileceği bi telefon numarasi varmi.. Lazer tedavisi inan Bideford imi bozdu lekelere uğraşıyorum suan çok kotu..çatlak görüntüsü sinir bozucu bide şimdi lekeler cıktı
Randevu almak sıkıntı değil internette soprano beauty diye sitesi var orda telefonu yazıyordu sanırım.Ama şöyle bir şey var ki aynen sizin gibi lazer yaptırıp işe yaramamış biri gitmiş tedaviye aylar sonra yeni cevap vermeye başlamış o da fiyatı yükseltmiş ben de lazer daha uygun fiyatlı diye ilk onu deneyip işe yaramazsa necla Hanım'a gitmeyi düşünüyordum ama bunu anlatınca çok kararsız kaldım.
Necla batumla birebir konuştum ben onu söylüyorum.Lazer o dokuları öldürüyormuş bu yüzden de tedavi geç cevap vermiş bana da eğer bu şekilde gelirsem fiyatın yükseleceğini açıkça belirtti.İstediğin yüzdeye göre fiyat artıyor atıyorum %50 3000 tl ise %80 5000 tl.kizdanmi duydun yoksa necla batummu soyledi ?? aylar sonra nasil cevap veriyo onu anlmadim ustune bide fiyati yukseltmek ney cok ayip cok cirkin bi haraket.. saglik bu ihtiyacimiz var diye soyulalimmi yani .. ustelik nekadar cevap vermis tedaviye yuzdesi kac bide neden aylar sonra kendine cok guvenerek konusuyodu televizyonlarda ..
Necla batumla birebir konuştum ben onu söylüyorum.Lazer o dokuları öldürüyormuş bu yüzden de tedavi geç cevap vermiş bana da eğer bu şekilde gelirsem fiyatın yükseleceğini açıkça belirtti.İstediğin yüzdeye göre fiyat artıyor atıyorum %50 3000 tl ise %80 5000 tl.
Sayfadaki yorumları okuduktan sonra Necla Batum'u araştırdım, eski videolarını izledim ve biraz ön bilgiden sonra kendisini aradım. Doğum yaptığımı üzerinden bir yıldan fazla zaman geçtiğini anlattım, bu arada benim sorunum karın çatlakları ve aslında toparlanmamış karın derisi... Necla Hanım kibar hoş bi kadın açık yüreklilikle istersen şu gün gel şu hastamla konuş ondaki değişimi gör ikna ol dedi, hakikaten sağlam referansları varmış öğrenmiş oldum. Neyse ben de başladım ve aylardır taktığım şey bu muymuş dedirtti bana mucize gibi ilk seans sonrasında hemen fark oldu. Benim için müthiş bir deneyimdi. Valla ben çözemedim ne sürdüğünü genel olarak hoş kokulu şeyler ama özel ürünlermiş ve özel olarak hazırlattırıyor. Güzel bakan güzel gören bi kadın, onunla tanıştığım için mutluyum öyle farklı bir hatun yani. Bambaşka konularda da insanlara desteği oluyor seanslara gittikçe görüyorum; felçli hastalara ve otistik çocuklara baş terapisi yapıyor ve ciddi ilerlemeler kaydettiriyor, şaşkınlıkla izledim ona gelen insanların çeşitliliğini. Anladığım kadarıyla hücre yenilenmesini kanlanmasını ve oksijenlenmesini tetikleyici terapiler yapıyor. Bu konunun altındaki yorumların ilerlemesi için çok bakardım eskiden bu sebeple sizler için yazdım bir geri dönüş olsun istedim. Bitince tekrar yazacağım...
Ben de merak ediyorum acaba dogru mu eger yuzde seksen ise yaptirilir cunku lazer bile yuzde yetmis etki ediyo...benim çatlaklarim henuz kirmizi bi an once kurtulmak istiyorum...tedavi olan biri cevap verse ne guzel olur
İlk seansta mı mucize etkisi ?
Muhtelemen fotoğraflamışsınızdır,inandırıcılık açısından paylaşabilirseniz sevinirim.
Merhaba Necla Batum’a gidiyorum çatlak tedavisi icin bacak kalça ve oldukça fazla bende doğal yöntemlerle yapiyor 2 seans oldum şimdilik değişen tek şey çatlakların küçülmesi ve vücudumdaki kuruluk azalması hemen etkili sonuç olmuyormuş zaten 3.4 seans olucam gelişmelerden haber edicemsitesini inceledim ve videolardan konuşmalarını dinledim.. Yüzde seksen oranında bir gelişme kaydettiklerini ve bunu lazer gibi yöntemlerle soymadan doğal bir yöntemle yaptıklarını söylüyordu. Giden veya tedavi olan olursa bilgilendirsin lütfen......