Necklace slimmer ile gıdık derdine çare

cansoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
233
43
merhaba arkadaşlar ben dün necklace slimmer die gıdık azaltıcı bi alet istettim ve hemen akşamında geldi. ben de dün kullanmaya başladım ve bugün biraz vücut hamlar ya o şekilde bi acı hissediyorum umarım etki ettiği içindir. günde 2 dk ile 2 ayda etki ediceini sölüo uzmanlar. hergün 5 dk yapıcam deneyimlerimi sizinle paylaşıcam. umarım faydalı olabilirim.

merhaba arkadaşlar ben dün necklace slimmer die gıdık azaltıcı bi alet istettim ve hemen akşamında geldi. ben de dün kullanmaya başladım ve bugün biraz vücut hamlar ya o şekilde bi acı hissediyorum umarım etki ettiği içindir. günde 2 dk ile 2 ayda etki ediceini sölüo uzmanlar. hergün 5 dk yapıcam deneyimlerimi sizinle paylaşıcam. umarım faydalı olabilirim.

Ben de almayı düşünüyorum onu cnm, qelişmeleri yazarsın sen işe yarıycak mı bakalımm:)

merhabalar ürünü yaklaşk bi aydır kullanıorm ama onun dışında da çok gıdık hareketi yaptım gıdıımın azaldıını söleyebilirim ama hangisinden kaynaklı olduunu bilemiorum. bu ürün için verilen süre 2 aydı bi de. kullanan başka birileri yok mu devam etmeye üşeniorm çnkü :)

merhabalar ürünü yaklaşk bi aydır kullanıorm ama onun dışında da çok gıdık hareketi yaptım gıdıımın azaldıını söleyebilirim ama hangisinden kaynaklı olduunu bilemiorum. bu ürün için verilen süre 2 aydı bi de. kullanan başka birileri yok mu devam etmeye üşeniorm çnkü :)

Üşenme cnm yha dewam et sen:KK70: sonra qelişmeleri söle bize:)

dediginiz nedir kızlar ilk defa duyoyorum başı arkaya ve öne hareketini biliyorum çok faydası oluyor

arkadaşım çok teşekkür ederim bende şimdi baktım ve hemen aldım.. ya ne kadar zayıf olsamda şu gıdıdan kurtulamıyorum bakıyorum milletin çenesi gergin o biçim :) bende gıdı var zayıfımda :) valla allah senden razı olsun ilkkez duydum ve hemen aldım

:) umarm faydası olur. bu hafta tekrar başlıcam düzgün kullanmaya umarım daha da faydasını görürüm. sonuçları hep beraber paylaşalım..

ben de yeni aldım.yabancı bir sitede değerlendirme gibi birşey yapmışlar.bir kişi belirtilen süre kullanıyor mesela.sonucunu anlatıyor.güvenilir bir yer gbibydi.orda yaşlı bir bayan kullanmış.öyle resimlerindeki gibi çarpıcı bir sonuç alamadım ama yine de faydasını gördüm diyordu.
bende aldım bunun üstüne.

ama çalışırken hissediyorsunuz kesinlikle.bir de bence eger gıdınız kilodan dolayıysa daha etkili bir sonuc alırsınız.ama yaşlanmaya bağlı deri sarkmasıysa sanıırm onun çaresi gerdirme falan olur.
tabii bu bnm gözlemim

mrh arkladaşlar nasıl bir ürün? birde ücretini merak ettim bilgi verebilirmisiniz?birde etkisini gören oldumu?cevaplar için şimdiden teşekkürler..

ben özellikle cdsiyle birlikte almak istedim.bu yüzden herhangi bisiteden almadım.50 liraya aldım.ama içinde cd çıkmadı.sinir oldum.aradım.kem küm ettiler.orjinal olanlarıdaha pahalımış.cd ve kremini istemiyorsanız açık arttırmalı sitelerden 20-30 arası bulursunuz

ben bu ürünü aldım bugün geldi ve ürün resmen sahte 50tl ve ünlü bi siteden aldım içinden cd çıkmadı çantası lekeli sanırım kullanılmış ürün göndermişler dikkatli olun hem yaparken boynuma ağrı girdi ben sevmedim yinede sizbilirsiniz

Sadece 1 seans radyofrekans tedavisi ile 10 dakkikada o gıdıcıktan kurtulabilirsiniz kızlar 2 ay beklemenize gerek yok yani... Bu söylediğiniz aleti kullanıp sonuç alanına rastlamadım ben...

Sadece 1 seans radyofrekans tedavisi ile 10 dakkikada o gıdıcıktan kurtulabilirsiniz kızlar 2 ay beklemenize gerek yok yani... Bu söylediğiniz aleti kullanıp sonuç alanına rastlamadım ben...

cnm yaptıran birini bilio musn ya da yaptrdn mı? zararı fln var mı yani ileride daha kötü bi gıdıkla karşılaşmak işkence olur:)

X