Nebil Bozdoğan popo protez ameliyatı şikayet

Çok geçmiş olsun bende istediğim için şikayetleri okudum şimdi nasılsınız ne durumdasınız acaba çok merak ediyorum ii günler

Çok geçmiş olsun canım. Yazdığına ve doktorun adını verdiğine de çok sevindim. Bu konuda kimse ağzını açmıyor. Ben de popo silikonu istiyorum. Aşırı zayıfım kilo alamıyorum. Popom dümdüz,4 senedir uğraşıyorum sporla falanla da şekillenmiyor. Yorum arıyorum bu konuda ama yaptıran bulamıyorum. Var olan yorumlar da genelde iyi olmadığı hep sorun çıktığı yönünde öte yandan doktor ismi de vermiyor çoğu. Oytun İdil diye bir doktor gördüm internette, bu ameliyatları çok sık yapıyormuş dediğine göre, videolarını falan izledim. Ama bir fikrim yok, gidip görüşmedim. Bülent Cihantimur var bir de, çok güzel popolar yapmış ama o da genelde yağ enjeksiyonu ile. Benim vücudumda hiç yağ yok, kupkuruyum arkadaşlar. İlkokuldan beri hep dalga geçildi benimle. Sıska derlerdi, ortaokulda karakuru diye dalga geçerlerdi. Lisede kimse beni beğenmezdi, alışverişe çıktığımda dükkan sahipleri çocuk reyonu su tarafta derlerdi. Göğsüm de yoktu hiç, allahtan silikon taktırdım da biraz moralim düzeldi o konuda.

Oytun İdil’i insan olarak tanırım olmayacak sıkıntı yapacak şeyi direk söyleyecegine inanıyorum. Mesela burun estetiği yapmıyor kendi yaptıgını begenmedigi için. Çokca da kadın erkek protez kas ve popo yaptıgını duydum. Görüşün bence sizi yanlış yönlendirecegini sanmam. Bir de arkadaşıma bir sürü ameliyat yapan bir doktor var profesör genelde yabancılara popo yapıyor buna bakarak yabancılar arasında ünlenmiş oldugunu düşündürttü ve sürekli popo yapıyor instagramına bakıyorum da zannederim cerrahi egilimi bu yönde. Prof Mehmet Karaaltın. Bu popo olayı ülkemizde çok yaygın degildi sanırım yeni yeni gelişiyor. O yüzden bu işi sürekli yapan hatta bu ameliyat dısında cok çeşit yapmayan birini deneyin. Meme ve karın işinde doktor daha zor herkes yapıyor kim iyi yapıyor karısık konu. Ama popo ve burunda isimler belli. İnşallah mutlu olursunuz

Popo silikon operasyonu galiba Ahu Tugba’da olmuştu egildigi bir fotografı gördüm moral olur mu bilmem ama sizinki onun yanında baya iyi görünüyor. Egilmişti ve silikon hattını kalemle cizebilirdim resmen. Lütfen üzülmeyin düzelir illaki yeterki sağlıgınız iyi olsun sevgiler

Çok teşekkür ederim canım Gerçekten tavsiyeler o kadar önemli ki

Çok teşekkür ederim canım Gerçekten tavsiyeler o kadar önemli ki
Ne demek rica ederim. Bir bilgim varsa paylasirim hemen. Oytun Idil ile gorusun derim Mehmet Karaaltina da gidin bence. Ordan kafanizda bir plan olusur. Her ikisi de ucret almiyor gorusmeler icin sanirim. Ilk Oytun Idil’e gidin cok hos biri ve guven veren bir doktor. gordugum kadariyla bu tip operasyonlara agirlik veriyor. Diger doktoru sahsen tanimiyorum ama arkadasimdan referansi baya iyi. Her doktora popo ameliyati yaptirmayi dusunmemek lazim uzman birisi olmali. Insallah harika bir poponuz olur:)) sevgiler

çok teşekkür ederim, evet, birkaç doktorla görüşeyim. Hemen yaptıramam tabi ki bu yıl meme büyütme ameliyatı oldum. Para biriktirmem lazım ama fikir olması açısından görüşmek lazım. Ona göre para biriktiririm ben de hem

Merhaba arzum, daha detaylı bilgi alabilir miyim? Bende ameliyat olacağımda.
Merhaba, Açtıgım konuda tüm detaylar yazıyor. Oradan okuyabilirsiniz Ayrıca sormak istediginiz birşey olursa yardımcı olurum

yani kusura bakmayında şu görüntüye ne gerek var popoda silikon olurmu ya hadi göğsü anladım bu ne nasıl rahat oturup kalkıyosun yok kaydı yok başak bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…