• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zamana kadar

Princesss12

🌞
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.386
1.832
63
28
Kızlar lazere tekrar ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben bu ay gitmedim ama 15 nisanda gitmek istiyorum salgından dolayı gitmedim bu şekilde de kötü oluyor :( Otobüsle gidiyorum bu arada :( Mayıs hazirandada ne olacağı belli değil sonuçta

Evet biliyorum ama çok rahatsız ediyor hazirana kadar ertelesem bu dönemde ağda yapsam nasıl olur sizce ? Trastan nefret ediyorum
Hangi lazer cihazina gidiyorsunuz? Bu donemde jiletle almanizi tavsiye ederim ağda cimbiz gibi uygulamqlar tavsiye edilmior. Lazer seansinz boşa gitmesin bu sekilde.

Kızlar lazere tekrar ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben bu ay gitmedim ama 15 nisanda gitmek istiyorum salgından dolayı gitmedim bu şekilde de kötü oluyor :KK43: Otobüsle gidiyorum bu arada :KK43: Mayıs hazirandada ne olacağı belli değil sonuçta
Ben cihaz alacağım uzun süre gidemeyiz gibi. Evde devam edeceğim.

Evde alacağiniz cihazlar ipl cihazlardir ve kullandiginiz muddetce fayda gorursunuz. Eger gerccek bir cihaza gidiyorsaniz seanslariniza devam etmenizi tavsiye ederim

Hangi lazer cihazina gidiyorsunuz? Bu donemde jiletle almanizi tavsiye ederim ağda cimbiz gibi uygulamqlar tavsiye edilmior. Lazer seansinz boşa gitmesin bu sekilde.
Bacaklar için Alex özel bölge için diod baya da azalmıştı 5.seansima gidecektim ama vazgeçtim.Trasa devam o halde 😔

Evde alacağiniz cihazlar ipl cihazlardir ve kullandiginiz muddetce fayda gorursunuz. Eger gerccek bir cihaza gidiyorsaniz seanslariniza devam etmenizi tavsiye ederim
Eve alınan cihazlar kullanıldığı sürece ise yariyor diye duymuştum.Hem bütçem de yok şuan için

Back