- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
demek 1 ay daha sabredicez ee napalım çoğu gitti az kaldı o zaman..benimkide kucağımda oturmayı seviyo koltuğa yasladığımda basıyo çığlığı büyüyene kadar çok yorucaklar bizi anlaşılan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altunhancım bende senin dediğini çok merak ediyordum netten araştırdım fiziksel kemik bakımından bir bbebek ne kadae güçlü olursa olsun 7 aydan önce desteksiz oturmaları imkansızmış hayatım 1 ay daha sabııırla beklememiz gerekiyor anlaşılan:sinifsinif: benim fındık kurduda koltuğun köşesine yastıklarla otutturuyorum 5 dakka sonra kaykılıp gidiyor:roflol:
Yaa bende size bişey sorcam kızlar bizimki otururken omurga kemiği bükülüyo gibi sanki öne eğiliyor gibi elime geliyor eşimde bazen kızıyor çocuğu zorlama vakti gelince oturcak zaten bir ömür boyu nasılsa diye ama oturmayı kucağımda falan çok seviyor hiç bir rahatsızlık duymuyor ayrıca oturduğunda çokta mutlu oluyor ben otutturmak için zorlamıyorumda kucağımda falan gayet huzurlu oturuyoralkisalkisalkis
Sizlerin bebişlerindede oturunca omurga kemiklerinde elinizle dokununca bilşey hissediliyormu arkadaşlar:ecrin_bebek:
Altunhancım bende senin dediğini çok merak ediyordum netten araştırdım fiziksel kemik bakımından bir bbebek ne kadae güçlü olursa olsun 7 aydan önce desteksiz oturmaları imkansızmış hayatım 1 ay daha sabııırla beklememiz gerekiyor anlaşılan:sinifsinif: benim fındık kurduda koltuğun köşesine yastıklarla otutturuyorum 5 dakka sonra kaykılıp gidiyor:roflol:
Yaa bende size bişey sorcam kızlar bizimki otururken omurga kemiği bükülüyo gibi sanki öne eğiliyor gibi elime geliyor eşimde bazen kızıyor çocuğu zorlama vakti gelince oturcak zaten bir ömür boyu nasılsa diye ama oturmayı kucağımda falan çok seviyor hiç bir rahatsızlık duymuyor ayrıca oturduğunda çokta mutlu oluyor ben otutturmak için zorlamıyorumda kucağımda falan gayet huzurlu oturuyoralkisalkisalkis
Sizlerin bebişlerindede oturunca omurga kemiklerinde elinizle dokununca bilşey hissediliyormu arkadaşlar:ecrin_bebek:
canım ya bende bunları çok merak ediyorum.hatta emekleyen çocuklara imreniyorum bile diyebilirim.gerçi eminin benimki emekleyince yeter artık yerinde dur dicem ama yinede çok sevimli oluyolar.bence her anın tadını çıkar çünkü geçen zaman özleniyor.ben açıkçası kaanın ilk günlerini özledim.koyduğum gibi yatıyordu :) şimdi ne mümkün nerde ne şekilde buluyorum ::)))
galiba hemen büyüsün istiyorum :kedi:
ara sıra özellikle ağlarken anne diyo bende anne anne diyorum sonra tükürmeye başlıyo sıpa delikafadulden
şöyle bi ayaklansa gezse evde peşimde ne iyi olur..:asigim: