ne zaman?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
kızlar gamzem 6 ay 3 günlük oldu bugün ama ne zaman oturucak ne zaman emeklicek ne zaman anne diycek ne zaman yürücek?
normalde 6 aylık bi bebeğin emeklemesi oturması gerekmezmi benim cadı da tık yok anca yuvarlanıyo..
sizinkiler kaç aylık ve ne durumda?

şaka bir yana canım benimki de dönüyo, sürünüyo. daha emeklemek ve oturmak için erken değil mi:? arasıra benim oğlum anne diyor. tabi bilinçli değil. o zaman bile çok mutlu oluyorum.

canım daha erken bismillah senin bu dediklerini yapması için daha var
her bebeğin gelişimi bir olmaz kimisi 6 aylıkken emekler kimisi 9 aylıkken
sen gamzeni rahat bırak annesi o zamanını biliyor :))

benim yeğenim 10,5 aylık ama daha emeklemiyor mesela. bazı çocuklar emeklemeden yürürmüş.

bencede canım, birde her bebek farklı gelişim gösterir kıyaslamamak üzülmemek gerekir.oğlum 6ay 14 günlük desteksiz oturamıyor daha.yuvarlanıyor sadece...sağlıkla inşallah hepsini yaparlar fındıklarımız... Allah ömür versin...

galiba hemen büyüsün istiyorum :kedi:
ara sıra özellikle ağlarken anne diyo bende anne anne diyorum sonra tükürmeye başlıyo sıpa delikafadulden
şöyle bi ayaklansa gezse evde peşimde ne iyi olur..:asigim:

ayaklanınca etrafı karıştırıyolarmış. işimiz daha zor olacakmiş. bu zamanların kıymetini bilin diyorlar

benimki 1 hafta sonra 6 aylık olacak ve daha yeni döndü bırak emeklemeyi
bazen anneeeeeeee diyor ama bilinçli değil
dünde babbaaaaaa dedi çok şaşırdım bidahada demedi

selam oğlum 8 ayı yeni doldurdu ayakta duruyor şimdi enne falanda diyor anne baba küçükken nasılsa öyle olur derler erekenden dişte cıkardı mesela ama senin beklediklerin için biraz daha sabretmen gerekiyor 7 ayı doldursun bak sen nasıl bi yaramazla karşı karşıya kalacaksın
ben hiç oturamıyorum az kaldı sende oturamayacaksın büyük ihtimalle bencede şimdinin tadını cıkar
sevgilerimle

benimki 6,5 aylıkken emeklemeye başladı, 7 aylıkken desteksiz oturmayaa

ama diş yokkkkk::)))

ama her bebek farklı kii, bak ben de dişi takmıyorumm, nasıl olsa çıkacak,herşey zamanla oluyoo

hatta emekleyince bu gününü arayacaksıınn

ne rahatmışım diyeceksin

bizim eşimle akşama kadar başımız dönüyooo, 2 dakka dur diye yalvarıyoruz adetaa...

Canım ya güldürdün beni: )

Benim bebiş ilk 5 ay 5 günlükken süründü..Şu an 6.5 aylık sürünme ve emekleme arası bi durumda..Emeklerken keni kendine poposunu kırıp oturma pozisyonuna geçiyo ama bi elinden destek alıyor..

Bütün ewi dolaşıyo..Oturma odasında bırakıp mutfaga geçiyorum bi bakıyorum yanıma gelmiş..Bide muzur muzur gülüyo..

Tırmanarak ayaga kalkmaya çalışıyor..Bİraz kilolu benimki..Herkes kilosundan dolayı yerinden oynayamaz diyodu ama çok hızlı çıktı..Maşallah

yapma yaa ama nebilim sanki daha rahat olumuşum gib geliyo en azından işimi yaparken peşimde gezer şimdi sürekli kucağımda en azından yorulduğumda yere bırakırım emekler falan şimdi bıraktığım an all diye ağlıyo

Benimki 5 Şubat doğumlu..5,5 aylıkken desteksiz oturdu, 6 ay 1 günlükken 2 dişi çıktı, 6,5 ayllıkken de emeklemeye başladı..Bizimki de çok aceleci, tek başımayım çok zor oluyor benim için..Sürekli başında durmak gerekiyor, çünkü olur olmaz herşeye dokunmaya, ulaşmaya çalışıyor..

Altunhancım bende senin dediğini çok merak ediyordum netten araştırdım fiziksel kemik bakımından bir bbebek ne kadae güçlü olursa olsun 7 aydan önce desteksiz oturmaları imkansızmış hayatım 1 ay daha sabııırla beklememiz gerekiyor anlaşılan:sinifsinif: benim fındık kurduda koltuğun köşesine yastıklarla otutturuyorum 5 dakka sonra kaykılıp gidiyor:roflol:
Yaa bende size bişey sorcam kızlar bizimki otururken omurga kemiği bükülüyo gibi sanki öne eğiliyor gibi elime geliyor eşimde bazen kızıyor çocuğu zorlama vakti gelince oturcak zaten bir ömür boyu nasılsa diye ama oturmayı kucağımda falan çok seviyor hiç bir rahatsızlık duymuyor ayrıca oturduğunda çokta mutlu oluyor ben otutturmak için zorlamıyorumda kucağımda falan gayet huzurlu oturuyoralkisalkisalkis
Sizlerin bebişlerindede oturunca omurga kemiklerinde elinizle dokununca bilşey hissediliyormu arkadaşlar:ecrin_bebek:

Aynı düşünce bendede var otursa gene önüne 2 oyuncak verirsin biraz oyalanır belki böyle bütün gün kucak tepesinden inmiyolar iş güç zor yetişiyor bende altunhan gibi düşünüyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…