Bence yarin gebelik testi yapin derim ben. Maksimum 12-14 gun suruyor catlatma ignesinin etkisi diye biliyorum. Insallah hamilesinizdir13 gün olucak
Ay bu yaptığım ovulasyon testi sonucu sizce var mıdır ya umut oldunuz şuan banaBence yarin gebelik testi yapin derim ben. Maksimum 12-14 gun suruyor catlatma ignesinin etkisi diye biliyorum. Insallah hamilesinizdir
Canım aynı koyulukta pik olursa gebesindir yani yoksa bu şekilde anlaşılmazDaha da koyulaşması mı lazım
Ah biz sabırsızlarrrBugün bende yaptım adete 6 gün var negatif
Yani orası öyleDaha adet olmadın ama öyle düşün moralini adet oldun gün boz şuan bozman için çok erken
O benim test sonucum ama yarın kan vereceğim inşallah iyi sonuç çıkarKonu sahibi test yaptiniz mi? Merak ettim sizi
Catlatma ignesi oldunuz mu? Olduysaniz gebelik testi yapmadan once 12-15 gun falan beklemeniz gerek.Yalanci pozitif cikartabiliyor.Bugün kan verdim ama gebelik testi aldım erken ve normal gebelik testi negatif ikiside ama hafta sonu normal gebelik testi ywptim silik cizgi vardi neden böyle olmuştur
Bugün verdim kanı sonucum çıkmadı catlatma ignesi oldu kasımın 5 inde doktorum 5 7 9 11 13 değerlendirin dedi 20 sinde kan ver dedi ama ayın 16 test yaptı. Silik çizgiyi şimdi ise negatif test de kan verdim sonucunu bekliyorumCatlatma ignesi oldunuz mu? Olduysaniz gebelik testi yapmadan once 12-15 gun falan beklemeniz gerek.Yalanci pozitif cikartabiliyor.
Kanda da negatif mi cikti?