- 3 Ocak 2021
- 2.630
- 843
- 35
Canım daha 6 gün olmuş yumurtlayalı ovalüsyon nasıl koyu çıksın ki2-3 kasım yumurtlama oldu 4 kasımda çatladı
Bat 17 ekim 7-8 gün var reglime işte benimkide sabırsızlıktan hahaha illa yapıp o negatifi görxem rahatlıcamCanım daha 6 gün olmuş yumurtlayalı ovalüsyon nasıl koyu çıksın kiyani doğru anladıysam
Aynı benBat 17 ekim 7-8 gün var reglime işte benimkide sabırsızlıktan hahaha illa yapıp o negatifi görxem rahatlıcam
HahahahAynı benbide negatifi görsem iyi birde inanmıyorum
Naptın canım test felan yaptın mı ben ovulasyon yaptım silikten bir tık koyu çıktıBen ovulasyon yaptım belki hamileysem cıkar diye bat 17 kasım t çizgisi cok silik cıktı
Ben erken gebelik yaptım negatifNaptın canım test felan yaptın mı ben ovulasyon yaptım silikten bir tık koyu çıktı
Sıkma canını daha var adetimize 2-3 güne yine deneBen erken gebelik yaptım negatif
Minimum 10 gün catlama ignesinin etkisi gecmesi gerek dogru sonuc icin umarim guzel haberler alirsinizEn erken ne zaman gebelik testi yaptınız ve pozitif çıktı benim çatlama ignesi sonrası 8.günüm ve ne zaman yapmam gerek sabırsızlanıyorum
Rabbim gönlümüze göre versin dualarınıza ihtiyacımız varMinimum 10 gün catlama ignesinin etkisi gecmesi gerek dogru sonuc icin umarim guzel haberler alirsiniz
Valla cok moralim bozuldu ya bu ay çok ümitliydimSıkma canını daha var adetimize 2-3 güne yine dene
Daha adet olmadın ama öyle düşün moralini adet oldun gün boz şuan bozman için çok erkenValla cok moralim bozuldu ya bu ay çok ümitliydim
Sizce hamilemiyimEki Görüntüle 3503218 Eki Görüntüle 3503218 Adetime 4 gün var ovulasyon testim
Ovulasyon testim adetime 4 gün kaldı varmıdır gebelikCanım daha 6 gün olmuş yumurtlayalı ovalüsyon nasıl koyu çıksın kiyani doğru anladıysam
Daha koyulaşırsa gün gün takip edin bu şekilde hamilesin denilemez canımOvulasyon testim adetime 4 gün kaldı varmıdır gebelik
Daha da koyulaşması mı lazımDaha koyulaşırsa gün gün takip edin bu şekilde hamilesin denilemez canım
Bugün bende yaptım adete 6 gün var negatifBen erken gebelik yaptım negatif
Catlatma ignesi etkileyebilir sonucu. Normalde igne olmasaydiniz bu teste bakip hamile olma ihtimaliniz var derdim.Ovulasyon testim adetime 4 gün kaldı varmıdır gebelik
Kac gun oldu igne olaliAnladım mecbur igne etkisinin geçmesini beklicem