• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman test yapmalıyım

rumeysa123455

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
14
4
1
22
Merhaba, reglim bir gün gecikti inanılmaz derecede bir bel ağrım var midem bulanıyor diyemem ama böyle hep öğüresim geliyor gibi normalde reglim hep gününde olurdum sizce ne zaman test yapmalıyım ve hangi test klasik mi erken mi ?

Merhaba, reglim bir gün gecikti inanılmaz derecede bir bel ağrım var midem bulanıyor diyemem ama böyle hep öğüresim geliyor gibi normalde reglim hep gününde olurdum sizce ne zaman test yapmalıyım ve hangi test klasik mi erken mi ?
Bence evde teste bakıp çizgi aramaktansa yakın bir yer varsa gidip kan ver daha garanti olur

Bence kan ver en kesini o olur testler yalancı pozitif verebiliyor ondan sonra kanda çıkmazsa daha çok üzülürsün Allah gönlüne göre versin

Bence evde teste bakıp çizgi aramaktansa yakın bir yer varsa gidip kan ver daha garanti olur
Çalıştığım için ona pek vaktim yok ama ona gidersem öncelik olarak fazla heyecan yaparım o yüzden öncelik olarak yanıltıcı oluşunu hesaba katarak idrar testi düşündüm

Back
X