Kan verip öyle test yapsan daha iyi olur bence kesin sonucArkadaslar, bu ay regl olmadim ve 4 gecikti.
Sizce ne zaman test yapmaliyim? 1 gun gecikme de test yaptim sonuc negatif.
Onumuzdeki hafta yapmayi dusunuyorum ama erken de gitmek istemiyorum acikcasi. Her turlu belli olur mu kan testindeKan verip öyle test yapsan daha iyi olur bence kesin sonuc
peki sizin ki pozitif mi cikmisti? :)Benim de 5 gün gecikmişti test alıp evde yapmıştım negatif çıkmıştı ama reglim gecikmeye devam etti ve hamile miyim diye yeniden umutlandım tekrar test aldım falano yüzden bence direkt kan testi yaptırın sonuç garanti olsun.
Negatif çıkmıştı. Ama ben iki kere umutlanmış ve test yapmış oldum. Bu yüzden sonraki ay şüphelendiğimde direkt kan testi verdimpeki sizin ki pozitif mi cikmisti? :)
Benim ilk kez reglim gecikti ve negatif test gormek istemedigim icin biraz daha beklesem mi diye dusundum...Negatif çıkmıştı. Ama ben iki kere umutlanmış ve test yapmış oldum. Bu yüzden sonraki ay şüphelendiğimde direkt kan testi verdim
Eğer sabredebilirim dersen biraz daha bekle. Belki o sırada başka belirtiler de farkedersin. İnşallah hamilesindir, ama negatif çıkarsa da üzülme her şeyin bir zamanı var elbet oluyorBenim ilk kez reglim gecikti ve negatif test gormek istemedigim icin biraz daha beklesem mi diye dusundum...
Cok tesekkur ederim aminEğer sabredebilirim dersen biraz daha bekle. Belki o sırada başka belirtiler de farkedersin. İnşallah hamilesindir, ama negatif çıkarsa da üzülme her şeyin bir zamanı var elbet oluyor
Merhabalar şuan bende bu durumu yaşıyorum acaba test yaptınız mı? Sonucunuz nedirArkadaslar, bu ay regl olmadim ve 4 gecikti.
Sizce ne zaman test yapmaliyim? 1 gun gecikme de test yaptim sonuc negatif.
Merhaba :) 6.gun gecikmede test yaptim yine negatif sonuc. Bugun gecikmenin 7.gunundeyim hala regl olmadim ama cok sirt agrim vardi. Cuma kan testi icin randevu aldim hayirlisiMerhabalar şuan bende bu durumu yaşıyorum acaba test yaptınız mı? Sonucunuz nedir
Benimde bugün olmam lazımdı normalde günümde sabahtan olurdum ama hala olmadım herhangi bir ağrım vs de yok.Merhaba :) 6.gun gecikmede test yaptim yine negatif sonuc. Bugun gecikmenin 7.gunundeyim hala regl olmadim ama cok sirt agrim vardi. Cuma kan testi icin randevu aldim hayirlisisizin durumunuz ne?
Peki gebelik testi ile mi anlamistiniz yoksa kan testi ile mi?Ben gecikmenin 3. günü anlamıştım ama reglim çok düzenliydi.
Umarim istediginiz gibi olur :)Benimde bugün olmam lazımdı normalde günümde sabahtan olurdum ama hala olmadım herhangi bir ağrım vs de yok.
İnşallahUmarim istediginiz gibi olur :)
Gebelik testi, çizgi belirgindi.Peki gebelik testi ile mi anlamistiniz yoksa kan testi ile mi?