Ne zaman test yapmaliyim?

Girlxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
19
2
28
Arkadaslar, bu ay regl olmadim ve 4 gecikti.
Sizce ne zaman test yapmaliyim? 1 gun gecikme de test yaptim sonuc negatif.

Benim de 5 gün gecikmişti test alıp evde yapmıştım negatif çıkmıştı ama reglim gecikmeye devam etti ve hamile miyim diye yeniden umutlandım tekrar test aldım falan o yüzden bence direkt kan testi yaptırın sonuç garanti olsun.

peki sizin ki pozitif mi cikmisti? :)

Benim ilk kez reglim gecikti ve negatif test gormek istemedigim icin biraz daha beklesem mi diye dusundum...
Eğer sabredebilirim dersen biraz daha bekle. Belki o sırada başka belirtiler de farkedersin. İnşallah hamilesindir, ama negatif çıkarsa da üzülme her şeyin bir zamanı var elbet oluyor

Merhabalar şuan bende bu durumu yaşıyorum acaba test yaptınız mı? Sonucunuz nedir
Merhaba :) 6.gun gecikmede test yaptim yine negatif sonuc. Bugun gecikmenin 7.gunundeyim hala regl olmadim ama cok sirt agrim vardi. Cuma kan testi icin randevu aldim hayirlisi sizin durumunuz ne?

Merhaba :) 6.gun gecikmede test yaptim yine negatif sonuc. Bugun gecikmenin 7.gunundeyim hala regl olmadim ama cok sirt agrim vardi. Cuma kan testi icin randevu aldim hayirlisi sizin durumunuz ne?
Benimde bugün olmam lazımdı normalde günümde sabahtan olurdum ama hala olmadım herhangi bir ağrım vs de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…