- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
2 ayda bir falan oldugum da oluyor . Yine de çıkar mı ki4 gun daha bekle adet gectikten sonra yap bence inşallah hamilesindir
2 ayda bir olduğum da oluyor ne zaman yapmalıyım kiCanım benim biraz bekle adetin geçsin kafana takma stres yapma olucagi varsa olur
Bir doktora görün hormon testi yaptır üzülme Allah büyüktür2 ayda bir olduğum da oluyor ne zaman yapmalıyım ki
Yaptırdım hormonlarda bişey yok işte geçen ay klomen verdi deniyoruz ben ne zaman test yapcami bilemiyorum sadeceBir doktora görün hormon testi yaptır üzülme Allah büyüktür
Emin olamıyorum sürekli akıntı geldiği için ama sanki 29 unda gelen yumurtlama akıntısı dediginizdi ama kesin emin değilim o zamansa 8 gün oldu yarın 9 işte ama göğüs ağrım olması gerekirdi dimiYumurtlama akıntısı yakaladınız mı? O günün üstüne en az 12 gün koyarak kan testi yaptırın.
Hemen başlamayabilir göğüs ağrısı. Her bünye farklı. Doktor en büyük yumurtan 10 mm dedikten sonra kaç gün geçti öylede hesaplayabilirsin. Yumurta ortalama olarak günde 2 mmye yakın büyüyor 18-20 mm arası çatlıyor. Yumurtlama akıntısı normal akıntıdan farklı şeffaf ve uzayan bi akıntı, yumurta akı kıvamında.Emin olamıyorum sürekli akıntı geldiği için ama sanki 29 unda gelen yumurtlama akıntısı dediginizdi ama kesin emin değilim o zamansa 8 gün oldu yarın 9 işte ama göğüs ağrım olması gerekirdi dimi
22 Mayıs'ta 10 mm dedi sanırım 29 unda gelen akıntı sizin dediginiz . Şimdi test yaptım ikinci çizgi hiç ama hiç yokHemen başlamayabilir göğüs ağrısı. Her bünye farklı. Doktor en büyük yumurtan 10 mm dedikten sonra kaç gün geçti öylede hesaplayabilirsin. Yumurta ortalama olarak günde 2 mmye yakın büyüyor 18-20 mm arası çatlıyor. Yumurtlama akıntısı normal akıntıdan farklı şeffaf ve uzayan bi akıntı, yumurta akı kıvamında.
Zaten gebelik oluşmuşsa bile idrara en erken 12 günde geçer. 12.gün sabah ilk idrarla deneyin.22 Mayıs'ta 10 mm dedi sanırım 29 unda gelen akıntı sizin dediginiz . Şimdi test yaptım ikinci çizgi hiç ama hiç yok
En azından silik de olsa çıkmaz miydi amaZaten gebelik oluşmuşsa bile idrara en erken 12 günde geçer. 12.gün sabah ilk idrarla deneyin.
Çıkacağını sanmam. Çok erken çünkü.En azından silik de olsa çıkmaz miydi ama
O zaman ümidimi kaybetmiyim yine de .Çıkacağını sanmam. Çok erken çünkü.
Rica ederim. Uzun uğraşlar verdim bende, çok şey öğrendim, çok şey deneyimledim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.O zaman ümidimi kaybetmiyim yine de .
Çok teşekkür ederim çok sağolun bilmediklerimi öğrendim
Amin Allah razı olsun . Siz de sağ sağlim kucağınıza alın inşAllahRica ederim. Uzun uğraşlar verdim bende, çok şey öğrendim, çok şey deneyimledim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Çok teşekkür ederim inşallah.Amin Allah razı olsun . Siz de sağ sağlim kucağınıza alın inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?