Gebeliğe Hazırlık Ne zaman test yapmalıyım ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kaymaklisambali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
491
323
103
Merhaba .
Ben polikistik over hastasıyım . Geçen ay ilk kez klomen kullandım . Günde 1 tane olmak üzere 5 gün . Yumurta takibine 13.gun gittim ve hiç yumurta buyumemis en büyüğü 10 mm di . Doktor eğer geç adet oluyosan bikac gün sonra da büyüyebilir bilmiyoruz dedi . Adet olursan 2.gunu tekrar gel dedi olmazsan da hamilesindir öğrenirsin dedi . Ben 10 Mayıs ta oldum en son . Bugün 6 Haziran . Hiç adet olacakmis gibi değilim hiç göğüs ağrım yok normalde mutlaka olur . Yani adet olacaksam demek ki çok geç olucam yine . Ben ne zaman gebelik testi yapmalıyım . Adetlerim o kadar düzensiz ki kafayı yicem

Yumurtlama akıntısı yakaladınız mı? O günün üstüne en az 12 gün koyarak kan testi yaptırın.
Emin olamıyorum sürekli akıntı geldiği için ama sanki 29 unda gelen yumurtlama akıntısı dediginizdi ama kesin emin değilim o zamansa 8 gün oldu yarın 9 işte ama göğüs ağrım olması gerekirdi dimi

Hemen başlamayabilir göğüs ağrısı. Her bünye farklı. Doktor en büyük yumurtan 10 mm dedikten sonra kaç gün geçti öylede hesaplayabilirsin. Yumurta ortalama olarak günde 2 mmye yakın büyüyor 18-20 mm arası çatlıyor. Yumurtlama akıntısı normal akıntıdan farklı şeffaf ve uzayan bi akıntı, yumurta akı kıvamında.

22 Mayıs'ta 10 mm dedi sanırım 29 unda gelen akıntı sizin dediginiz . Şimdi test yaptım ikinci çizgi hiç ama hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…