• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne zaman test yapmalıyım ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil doktormus o oyle buyur buyumez bilemeyiz diyip basindan savmis sizi.takip etmesi gerekir.o yumurtalar haddinden fazla buyurde catlamazsa kiste donusme ihtimali var.yumurta yeterli buyukluge ulasinca size catlatma ignesi verip iliski tarihi soylemeliydi.onun ustune 14 gun koydunuzmuda regl tarihiniz olacakti zaten.

Nasil doktormus o oyle buyur buyumez bilemeyiz diyip basindan savmis sizi.takip etmesi gerekir.o yumurtalar haddinden fazla buyurde catlamazsa kiste donusme ihtimali var.yumurta yeterli buyukluge ulasinca size catlatma ignesi verip iliski tarihi soylemeliydi.onun ustune 14 gun koydunuzmuda regl tarihiniz olacakti zaten.
Çatlatma ignesini istediğim olgunluga gelmeden yapmıyorum dedi . İlişki gunleri de belki büyürse diye 4 gün verdi . Onları değerlendirdik.
Bilmiyorum ben de bir şey anlayamadım 😔

Merhaba .
Ben polikistik over hastasıyım . Geçen ay ilk kez klomen kullandım . Günde 1 tane olmak üzere 5 gün . Yumurta takibine 13.gun gittim ve hiç yumurta buyumemis en büyüğü 10 mm di . Doktor eğer geç adet oluyosan bikac gün sonra da büyüyebilir bilmiyoruz dedi . Adet olursan 2.gunu tekrar gel dedi olmazsan da hamilesindir öğrenirsin dedi . Ben 10 Mayıs ta oldum en son . Bugün 6 Haziran . Hiç adet olacakmis gibi değilim hiç göğüs ağrım yok normalde mutlaka olur . Yani adet olacaksam demek ki çok geç olucam yine . Ben ne zaman gebelik testi yapmalıyım . Adetlerim o kadar düzensiz ki kafayı yicem 😔
Canım yumurtlama günlerini adetin düzensiz olduğu için hesaplıyamiyorsan belirtilerden yola cik. Bu günlerde kasiklarda tek taraflı ağrı hafif bel ağrısı ve akıntı olur. Bu günlerini ilişkiyle degerlendirmelisin. Ve cinsel ilişkiden 21 gün sonra test yapmanı öneririm.Ayrica adet olmayıp goguslerinde hassasiyet uyku hali baş dönmesi halsizlik varsa yeniden test yap. Ben böyle yaptım şuan kızıma hamileyim. Rabbim sanada tattirsin bu duyguyu. 🌸

Canım yumurtlama günlerini adetin düzensiz olduğu için hesaplıyamiyorsan belirtilerden yola cik. Bu günlerde kasiklarda tek taraflı ağrı hafif bel ağrısı ve akıntı olur. Bu günlerini ilişkiyle degerlendirmelisin. Ve cinsel ilişkiden 21 gün sonra test yapmanı öneririm.Ayrica adet olmayıp goguslerinde hassasiyet uyku hali baş dönmesi halsizlik varsa yeniden test yap. Ben böyle yaptım şuan kızıma hamileyim. Rabbim sanada tattirsin bu duyguyu. 🌸
Tam anlayamasam da o akıntının 29 unda geldiğini düşünüyorum ama işte tam emin olamıyorsun böyle olunca . Ama iki günde bir ilişki oldu yani değerlendirdik ful bu ayı . Şu an hiç göğüs ağrısı vs yok . 🙄
Amin çok tesekkur ederim siz de sağ salim kucağınıza alın inşAllah 🤲

Tam anlayamasam da o akıntının 29 unda geldiğini düşünüyorum ama işte tam emin olamıyorsun böyle olunca . Ama iki günde bir ilişki oldu yani değerlendirdik ful bu ayı . Şu an hiç göğüs ağrısı vs yok . 🙄
Amin çok tesekkur ederim siz de sağ salim kucağınıza alın inşAllah 🤲
Tesekkur ederım bol dua et moralini yüksek tut ve bekle seninde inşallah iyi haberlerini alırız🙏😊

Bide hani illa 2 gunde bir olsun diye kendini sartlama.o akinti illa farkediliyo bildigin cig yumurtanin aki gibi seffaf ve uzayan bi akinti.bu ay olmazsa bidahaki ay ilacin miktarini arttiricak mutlaka doktor.ama en onemlisi kendini rahatlat cocuk icin yapiyorum diye dusunme.bide youtube da tuncay diye bi adam var olumlama yontemleri videolari cekiyor tavsiye ederim.bunu denedigim ay hamile oldugumu ogrendim ben.muhakkak izle ve uygula videolarini.

Bide hani illa 2 gunde bir olsun diye kendini sartlama.o akinti illa farkediliyo bildigin cig yumurtanin aki gibi seffaf ve uzayan bi akinti.bu ay olmazsa bidahaki ay ilacin miktarini arttiricak mutlaka doktor.ama en onemlisi kendini rahatlat cocuk icin yapiyorum diye dusunme.bide youtube da tuncay diye bi adam var olumlama yontemleri videolari cekiyor tavsiye ederim.bunu denedigim ay hamile oldugumu ogrendim ben.muhakkak izle ve uygula videolarini.
Kadınlarda sürekli akıntı geldiği için çözemiyorum tam onu . Kendimi sartlamadim zaten eşimle düzenli ilişki olurdu ama mesela bazen her gün de olurdu bu yanlismis yeni öğrendim şimdi 2 günde bir oluyor. Evet zaten doktor ya klomeni iki katına çıkartcam ya da femara vercem dedi . Dediğinizi arastircam çok teşekkür ederim 😊

Back