ne zaman spor yapılmalı ??

Cimennaz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
29
0
selam ben dıyete ve sora baslamak ıstıyorum ama spor konusunda aklım cok karısık spor ne zaman yaılmalı gun ıcınde hangı saatlerde cok arastırdım farklı farklı dusunceler var ıste kımısı yemeklerden 1 saat önce ve sonra kapılmaz bu yaga cevrılır yazıyo kımısı karın egzersızıne cok yuklenırsen hıc faydası olmaz bu konuda yardım ve dusuncelerinizi bekliyorum

Bende bu konuda bayağı yazı okudum sabah aç karnına yapılan sporlarda çıkmadan önce bır su bardağı yarım yağlı süt içmek en ıyı vardığım sonuç oldu çünku boyle olunca normalde vucudumuz 20 dk dan sonra yağ yakımına geçiyormuş ama bole olunca ilk 5 dk dan itibaren yağ yakımı başlıyormuş

ve tok karnına yapılan yuruyuşlerde önce vucudumuz yediğimiz yemekten yakmaya başlıyormuş bu yuzden kalorı harcaması daha az bu yuzden bu tyavsıye edılmıyor am adediğim gıbı aç açına olan da ıyı değil mutlak bır bardak süt umarım sutu sevıyırsundur:)

saol canımcevabın ıcın sutu severım bende oyle dusunuyorum cok arastırdımtok karnına yaılan sor yag olarak vucuda yarıyomus somocular oyle yapıyomus yemeklerden 2 saat sonra yapılmalıymıs

kesinlikle en az yemek yedikten 2 saat sonra yapılmalı...sabah aç karnına yapılmamalı..gelince çıldırmış gibi yemek yeniyor..bi de dr tavsiye etmiyor..spordan sonra ara öğün yoğurt yada süt veya peynir yada yumurta yenilmeli..yani protein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…