oyyy oyyyy...
doğumdan sonra bir 40 gün kadar daha devam edecek bu durum..korkutmak gibi olmasın ama..
bende öyleydim herşeye sinir olurdum kendi kendime içimden saydırırdım..
hormonsal bir durum..endişe etyme.
sen bebişini kucağına alacağım öpüp koklayacaın günleri düşün.
hayırlı doğumlar şimdiden
ben her iki arkadasa da katiliyorum.dogumdan sonra sinir dahada artiyor.dogum yorgunlugu,uykusuzluk mafoldumben ,gelen giden,isine karisan ...vs...vs ama hepsi geciyor inan.seni cok guzel gunler bekliyor.bebegini hayirlisiyla kucagina alman dilegiylee..katiliyorum,,heleki ikinci hamileligim bi alemdi dogumdann sonrasi aklima geldikce gozlerim dolar,tam bi izdirap
fakat hepsi geciyo merak etme,bi sure boyle olcan artik,gulu seven dikenine katlaniryerimseniben
simdiden ALLAH anali babali buyutsun diyorum,dogumunda kolay olsun iyisallah:Saruboceq:
ben her iki arkadasa da katiliyorum.dogumdan sonra sinir dahada artiyor.dogum yorgunlugu,uykusuzluk mafoldumben ,gelen giden,isine karisan ...vs...vs ama hepsi geciyor inan.seni cok guzel gunler bekliyor.bebegini hayirlisiyla kucagina alman dilegiylee..
saglikli ve kolay dogum dilerim
katiliyorum,,heleki ikinci hamileligim bi alemdi dogumdann sonrasi aklima geldikce gozlerim dolar,tam bi izdirap
fakat hepsi geciyo merak etme,bi sure boyle olcan artik,gulu seven dikenine katlaniryerimseniben
simdiden ALLAH anali babali buyutsun diyorum,dogumunda kolay olsun iyisallah:Saruboceq:
oyyy oyyyy...
doğumdan sonra bir 40 gün kadar daha devam edecek bu durum..korkutmak gibi olmasın ama..
bende öyleydim herşeye sinir olurdum kendi kendime içimden saydırırdım..
hormonsal bir durum..endişe etyme.
sen bebişini kucağına alacağım öpüp koklayacaın günleri düşün.
hayırlı doğumlar şimdiden
canım benim. bende 37haftalık hamileyim ve aynı durumdayım. acayip sinirliyim ve hiçbir harekete ve hiçbir kelimeye tahammülüm yokmuş gibi davranıyorum. karşımdaki kim olursa olsun aniden çıkışlar yapıyorum ve insanlar bu halime çok şaşırıyor. bu yüzden canım kardeşimle küstüm ona bağırmışım ve çok gücüne gitmiş, ama ben farkında bile değilim. her an her saniye kavgaya hazır gibiyim. geçicek biliyorum ama işte kırıcı oluyorum. demek ki sadece bende bu ruh değişikliği yokmuş, sanırım hormonlardan. birazdaha sabır diliyorum.... allah kolaylık versin..
bende 37+5 deyim bugün, her an doğurabilirim yani, ama bende hiç o şekilde bi sinir yok, hatta normalden daha da sakin olduğum söyleneblir. Aman ben yine de tahtaya vurayım, nazar değdiricem valla kendi kendime kaydirigubbakcemile3
benimde sinirler yerlerde geziyo 38 haftalığım her hafta kontrole cağırıyor doktorum ve ben sürekli ağlama krizlerindeyim.evet etrafımdakileri görmek dahi istemiyorum allahım bir an önce doğurmak istiyorum hayırlısıyla kurtulalım inşlh kızlar normale döneriz.:Saruboceq: