Ne zaman normale döneceğim acaba?

Bende biraz erken başladı sanırım bu haller, 30.hafatmı yeni bitirdim ama müthiş alınganım, sinirliyim, hiçbirşeyden zevk alamaz hale geldim eşim garibim şaşkın bir vaziyette beni nasıl mutlu edebilirim derdine düşmüş... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, kızlar bu mübarek günlerde özellikle hepimiz birbirimize bolca dua edelim...Bide çok kilo aldım yada bana göre öyle nasıl verecem bilmiyorum senağlama çok dertliyim çokk...Bide bugün pazara gittim, kadının teki gördü ne kadar zamanın kaldı dedi, bende 2 ay dedim çok şaşırdı karnım 9 aylık gibiymiş çok moralim bozuldu yaaa:kızgın: aslında çok da büyük değil gibi ama o kadın niye öyle dedi bilmiyom...Bebişim erkek acaba ondan mı çok büyük duruyo karnım hıı arkadaşlar ne dersiniz?

ben i psikolojik olarak hamileligin beni etkilemedigini dusunuyorum. herseyim ayni gibi geliyor. ama esim sinirli oldugumu soyluyor devamli.hatta bi ara anneme beni sikayetetti. kizinin hamileligi cok sinirli herseye kiziyor diyee...kaydirigubbakcemile3 aslinda oncedende ayni seylere sinirleniyordum ama tepkimi disari vuramiyordum sanirim. simdi ise hamileligin verdigi cesaretmidir nedir belkide ondan disariya vurmaya basladim nebilimm yaa...

Bende biraz erken başladı sanırım bu haller, 30.hafatmı yeni bitirdim ama müthiş alınganım, sinirliyim, hiçbirşeyden zevk alamaz hale geldim eşim garibim şaşkın bir vaziyette beni nasıl mutlu edebilirim derdine düşmüş... Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, kızlar bu mübarek günlerde özellikle hepimiz birbirimize bolca dua edelim...Bide çok kilo aldım yada bana göre öyle nasıl verecem bilmiyorum senağlama çok dertliyim çokk...Bide bugün pazara gittim, kadının teki gördü ne kadar zamanın kaldı dedi, bende 2 ay dedim çok şaşırdı karnım 9 aylık gibiymiş çok moralim bozuldu yaaa:kızgın: aslında çok da büyük değil gibi ama o kadın niye öyle dedi bilmiyom...Bebişim erkek acaba ondan mı çok büyük duruyo karnım hıı arkadaşlar ne dersiniz?

Ah biraz daha sabretmemiz lazım biliyoruz ama olmuyor işte :bbo: benim sinirler böyle havadayken ne yemek yiyesim var ne de birileyle iletişim kurasım var sanki bütün dünya ters senağlama

ben i psikolojik olarak hamileligin beni etkilemedigini dusunuyorum. herseyim ayni gibi geliyor. ama esim sinirli oldugumu soyluyor devamli.hatta bi ara anneme beni sikayetetti. kizinin hamileligi cok sinirli herseye kiziyor diyee...kaydirigubbakcemile3 aslinda oncedende ayni seylere sinirleniyordum ama tepkimi disari vuramiyordum sanirim. simdi ise hamileligin verdigi cesaretmidir nedir belkide ondan disariya vurmaya basladim nebilimm yaa...

Biz mi abartıyoruz yooksa çevremizdekiler mi anlamadım gitti :çok üzgünüm:

aynen kızlar bende cok sinirliyim bir an önce doğurmak istiyorum sonrada lahusa sendromu yasarız gelen giden karısan cok olur bizde onu yapma bunu yapma sunu yeeeee bunu yeeeee zaten nasıl doğurucam korkusu birde benim ikinci bebeğim 6 yasında bir kızım var normal doğumu bildiğim için daha çok korkuyorum.ALLAHIM yardım etsin hepimize mafoldumben

aynen kızlar bende cok sinirliyim bir an önce doğurmak istiyorum sonrada lahusa sendromu yasarız gelen giden karısan cok olur bizde onu yapma bunu yapma sunu yeeeee bunu yeeeee zaten nasıl doğurucam korkusu birde benim ikinci bebeğim 6 yasında bir kızım var normal doğumu bildiğim için daha çok korkuyorum.ALLAHIM yardım etsin hepimize mafoldumben

VAlla bu durumun üstüne bi de bizimki doğmuyor bekletiyor bizi :sinifsinif: ama bakalım az kaldı sabır çekip duruyorum umarım hepimiz kolay atlatırızzz yerimseniben

kızlar siz 30 küüsür haftalardasınız ben daha 15+4üm ve artık tahammülüm kalmadı hiçbişeye........bulantılara, nefes darlıklarına........sizin haftanıza inşalah gelince ne olurum bilmiyorum:KK43:

Arkadaslar şu anda 37. haftadayım ve artık bebeğimizi bekliyoruz heran minik bebek gelebilirmiş fakat bu güzel haber beni gittikçe asabileştirdi ve herşey sinirime dokunur oldu. bir de bunların üzerine günlerce geçmeyen baş ağrısı nöbetlerim tuz biber oldu. normalde çok rahat bir insan olmama rağmen herkeze ve herşeye kızıyorum ayrıca belli etmemeye çalışıyorum da insanları kırmayayım diyorum. gerçi mutlaka hissediliyordur ama ne kadar kendişmi frenlesemde kısaca asabiyim. Fiziksel olarak normalim sadece 10 kilo aldım ama ruhsal olarak yerlerdeyim:bbo:
1 haftadır annem gelip temizlik ve alışverişimi yaptı ama kadına tahammülüm bugün itibarıyla kalmamıştı ve o da zaten kendi evine döndü. benneyaptımki kayınvalidemlere de acayip sinir oluyorum her lafı batıyor her hareketi beni sinirlendiriyor. Eşime hiç girmeyeyim o ayrı konu. umaım biran önce eski rahat ve sabırlı halime dönerim de hayatım normale döner.
Peki sizler ne alemlerdesiniz?

Annenin ne sucu var kadincagiz gelip alisverisini yapmis islerini yapmis neden kadini kirip evine gonderdin anlayamadim...bende hamileyim psikolojik olarak bende senin gibi bunalima giriyorum bazen kendimi iyi hissetmiyorum ama anneme senin gibi davranmazdim ..olmeseydi.......kinadim seni acikcasi....

ah canım benım ben de 17 haftalıgım aynı senın yaşadıgını ben şuanda yaşıyorum.her keze uyuz oluyorum.bırde ramazan yemege gelıyorlar tabakları kafalarına vurucam sankı.kaynanamı hiç saymıyorum çünkü kadın bana yaklaşamıyor boğup öldürcemi biliyor.ay bu ne kadar sürcek sınır kat sayım gıt gıde yukselıyor.dogurana kadar cevremde kımse kalmıyacak.

X