Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatakta kitap okuma o zaman. Evinde bir kitap köşen olsun. Koltuğum battaniye, güzel bir abajur, mumlar falan. Sadece kitabını orada oku alışana kadar. Güzel bir atmosfer seni olumaya teşvik edebilir
İşten geldikten sonra Spordan , yemekten sonra ve ev işleri de bitmiş olacak Beni rahatsız edecek hiç bir şey kalmayınca okurum Yatakta uzanarak okurum, yanında mutlaka bir şey içerim
Yazıyı kendim yazdım sandım. Ortaokul lisede okuduğum kitaplatın sayısını hatırlamıyorum. Tüm klasikleri bitirmiştim zaten. Hele yaz tatili oldu mu coşardım. Üniversitede azaldı. Ayda iki hedef koyuyodum ama iki ayda bir kitap bitiyodu anca okul zamanı. Yazın yine okuyodum ama. İş hayatı ne boktanmış. Sabah 5te kalkıyorum 7buçukta evdeyim akşam iyi ihtimalle. Sonra da bilgisayarda takılıyorum. Bir senede bir kitap. Aralarda ince hikaye şiir kitapları okuyorum ama çalışırken bitirebildiğim tek roman orhan pamuk kafamda bir tuhaflık. Kendimi bi yerden atmak istiyorum çok mutsuzum
İşten eve gelince koltukta üstüme hemen bir örtü alıp yanıma da kahvemle kitabım Dışardaysam kulaklıkla hem müzik dinleyip hem kitap okumayı çok seviyorum :).