Ne zaman kurtulacağım bu durumlardan?

Bu durum normal değil bimer e şikayet edelim hepimiz . Ip adresinden adresi bulunur koruma altına alsınlar.

Yazılan bir kurgunun bu kadar olay olacağını bilmezdim

Yazılan bir kurgunun bu kadar olay olacağını bilmezdim
Bimerden şikayet edilecegim söylenmiş farkındaysanız yorumlarda yazıyordu
Şikayet edileceği için kurgu diyosunuz sonra tekrardan zaten tedavi görüyorum diyosunuz sakın tedaviyi aksatmayın ama ben buraya yazıp kendini anlatabilen birinin sağlıklı oldugunu düşünüyorum yani sadece aykırı olunmak için yaptıgın davranışlar bence ama dediğim gibi aykırılık uğruna etrafa zarar verebilirsim tedavi bu yüzden şart

Ailen durumuna çok üzülüyordur emin ol. Lütfen kendini ailene kapatma. Sana yardım edecek ilk kişi onlar. Biz çocuklarımız mutlu olsun diye kendimizi paralarlen onların küçücük yaşlardan itibaren mutsuz olmak için sebep aramaları ne kadar üzücü. Doktorundan memnun değilsen ailenden yardım iste ve doktorunu değiştir. Yaşın çok genç. Hayatına güzel bir yön verebilirsin doğru tedavi ve istemekle.. 13 yaşındaki
bir çocuğun yapması gereken şeyleri yap. Kitap oku,müzik dinle,arkadaşlarınla sinemaya git. Ne demek tarikatlara ilgi duymak,büyü ile uğraşmak? Kendine önce sen,sonra ailen sonrada doğru tedaviye uyarak yardım edebilirsin. Bu hayat senin ve onu sana verilmiş hediye olarak algıla. Herşeyi değiştirebilirsin. Herşey senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…