Dünde yazmıştım sana daha adet tarihine var ama çizgiler çok belirgin , gebelik var görünüyorKimse yok mu yardımcı olabilecek ???
Aslında benim kafamı karıştıran da o normalde 30-32 gün arasında adet döngüm var benim geçen ay ki adetimi 22 ağustosta oldum normalde bu ay 22-24 eylül gibi olmam gerekiyor. Ama eski doktorum adetin 4. Ya da 5. Günü tedaviye başlardı doktorumu değiştirip daha iyi bir doktora başladım o adetin 2. Günü başladı yumurta geliştirici tedavilere sonrasında yumurta takibi yaptı 31 ağustosta çatlatma iğnesi yaparak yumurtaları çatlattık aslında adetimin 9. Ya da 10. Günü yumurtalarım çatlamış oldu bu sebepten adet tarihim öne çekilmiş midir bence mantıken adet tarihiminde öne çekilmiş olması gerekiyorAma birşey sormak istiyorum çatlatma ve adet gününe kalan süreyi topladığımda 25 yapıyor yumurtlama takvimin adetten hemen sonra ki gün falan mı
Yani evet bende adetten sonra 3 6 günler arasında yumurtluyorum mesela öyle hamile kalmıştım ama sen şuan bence hamilesin hemen çık kan ver sonucu yazAslında benim kafamı karıştıran da o normalde 30-32 gün arasında adet döngüm var benim geçen ay ki adetimi 22 ağustosta oldum normalde bu ay 22-24 eylül gibi olmam gerekiyor. Ama eski doktorum adetin 4. Ya da 5. Günü tedaviye başlardı doktorumu değiştirip daha iyi bir doktora başladım o adetin 2. Günü başladı yumurta geliştirici tedavilere sonrasında yumurta takibi yaptı 31 ağustosta çatlatma iğnesi yaparak yumurtaları çatlattık aslında adetimin 9. Ya da 10. Günü yumurtalarım çatlamış oldu bu sebepten adet tarihim öne çekilmiş midir bence mantıken adet tarihiminde öne çekilmiş olması gerekiyor
Pazara kadar bekleme kararı aldım boşuna ümitlenmiş olmaktan çok korkuyorum. Öğrenir öğrenmez mutlaka yazacağım burdan size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinYani evet bende adetten sonra 3 6 günler arasında yumurtluyorum mesela öyle hamile kalmıştım ama sen şuan bence hamilesin hemen çık kan ver sonucu yaz
Benimde şüphelerim var bende pazartesi bekliyorum bir merak bakalım ne olacak :))Pazara kadar bekleme kararı aldım boşuna ümitlenmiş olmaktan çok korkuyorum. Öğrenir öğrenmez mutlaka yazacağım burdan size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
İnşallah ikimizde pozitif sonucumuzu görürüzBenimde şüphelerim var bende pazartesi bekliyorum bir merak bakalım ne olacak :))
Gidebilirsin bence ben dokuzuncu gün gitmiştim 8.60 çıktı çizgim bundan daha silikti şuan kızım dokuz buçuk aylık yanımda şükür sizin de inşallah sağlıkla ilerler gözünüz aydın olur.Kimse yok mu yardımcı olabilecek ???
Allah mutlu bir ömür nasip etsin kızınızaGidebilirsin bence ben dokuzuncu gün gitmiştim 8.60 çıktı çizgim bundan daha silikti şuan kızım dokuz buçuk aylık yanımda şükür sizin de inşallah sağlıkla ilerler gözünüz aydın olur.
Ben dayanamadım bugün kan verdim sonucum 45 çıktıBenimde şüphelerim var bende pazartesi bekliyorum bir merak bakalım ne olacak :))
Çok çok sevindimBen dayanamadım bugün kan verdim sonucum 45 çıktı