Ne zaman kan vermeliyim sizce ??

DAP13

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
774
386
Çatlatma iğnesinin 14. günü bugün yine test yaptım gittikçe koyulaşıyor normalde takvime göre adet tarihim 24.09 daha 11 gün var ama çatlatma iğnesi yaptığım için kanı ne zaman versem diye düşünüyorum erkende vermek istemiyorum görsellerini ekledim 2.testim beklediği için bozulmuş sanırım onun daha net olduğu görseli de ekledim

Son düzenleme:
Ama birşey sormak istiyorum çatlatma ve adet gününe kalan süreyi topladığımda 25 yapıyor yumurtlama takvimin adetten hemen sonra ki gün falan mı

Ama birşey sormak istiyorum çatlatma ve adet gününe kalan süreyi topladığımda 25 yapıyor yumurtlama takvimin adetten hemen sonra ki gün falan mı
Aslında benim kafamı karıştıran da o normalde 30-32 gün arasında adet döngüm var benim geçen ay ki adetimi 22 ağustosta oldum normalde bu ay 22-24 eylül gibi olmam gerekiyor. Ama eski doktorum adetin 4. Ya da 5. Günü tedaviye başlardı doktorumu değiştirip daha iyi bir doktora başladım o adetin 2. Günü başladı yumurta geliştirici tedavilere sonrasında yumurta takibi yaptı 31 ağustosta çatlatma iğnesi yaparak yumurtaları çatlattık aslında adetimin 9. Ya da 10. Günü yumurtalarım çatlamış oldu bu sebepten adet tarihim öne çekilmiş midir bence mantıken adet tarihiminde öne çekilmiş olması gerekiyor

Yani evet bende adetten sonra 3 6 günler arasında yumurtluyorum mesela öyle hamile kalmıştım ama sen şuan bence hamilesin hemen çık kan ver sonucu yaz

Yani evet bende adetten sonra 3 6 günler arasında yumurtluyorum mesela öyle hamile kalmıştım ama sen şuan bence hamilesin hemen çık kan ver sonucu yaz
Pazara kadar bekleme kararı aldım boşuna ümitlenmiş olmaktan çok korkuyorum. Öğrenir öğrenmez mutlaka yazacağım burdan size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Pazara kadar bekleme kararı aldım boşuna ümitlenmiş olmaktan çok korkuyorum. Öğrenir öğrenmez mutlaka yazacağım burdan size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Benimde şüphelerim var bende pazartesi bekliyorum bir merak bakalım ne olacak :))

Gidebilirsin bence ben dokuzuncu gün gitmiştim 8.60 çıktı çizgim bundan daha silikti şuan kızım dokuz buçuk aylık yanımda şükür sizin de inşallah sağlıkla ilerler gözünüz aydın olur.
Allah mutlu bir ömür nasip etsin kızınıza inşallah öyledir pazar gününe kadar bekleme kararı aldım aslında kimyasal vs olması ihtimaline karşılık en azından bir kaç gün daha bekleyeyim bu aralar kimyasal gebelik herkes yaşıyor neredeyse ondan çekiniyorum. Bir umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…