• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman gece kesintisiz uyumaya başladı? (Deneyimli anneler)

windy_sunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
97
48
38
39
Merhaba,
Bebeğim 14 aylık. Çoğu bebek gibi gece uyanıyor. Merak ediyorum, bebeğiniz ilk ne zaman gece deliksiz ya da 1 kere uyanarak uyumaya başladı? Bebeği 1 yaşını geçmiş anneler deneyimini paylaşabilir mi? (1 yaşını geçmiş dememin sebebi şu, kendi deneyimimde ilk 1 yıl özellikle ilk aylarda böyle güzel gece uykuları oldu ama sonra bozuluyor. Kalıcı bir düzelme ne zaman başladı, onu merak ediyorum.)
Çok teşekkürler yanıtlarınız için şimdiden.

Merhaba, büyük oglum 12/13aylik iken gece bir defa süt için kalkıp yine uydurdu, bu üç yaşına kadar devam etti.
Küçük oğlum ise yine aynı aylarda su ve süt için uyanmaz,korkuyorsa uyanıp teselli bulup yine sabaha kadar yatar.

Merhabalar. benim kızımın doğduğundan beri gece uykusu hiç yoktu.Emzik falan vermedik onun baya faydası oluyor aslında o yuzden gece sürekli emmek için uyanırdı ne zaman ki gece beslenmeyi kestik biraz düzene girdi.2 yaşına 2 ay kala emmeyi bıraktık. Şuan 3.5 yaşında çok şükür akşam 11 gibi yatıyor sabah 8 gibi kalkıyor arada bir kez tuvalet için uyanıyor bazı geceler o kadar.2 aylık hamileyim bakalım 2. bebeğimiz nasıl olacak her bebek farklıdır inşallah en kısa zamanda düzene girer uykularınız..

Emmeyi bıraktıktan sonra uyumaya başladı. Uyanıyor şimdi ama uyandığı yerden tekrar uykuya dalıyor. 18 aylıkken emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım ama iyiki de bırakmışım 18 ay boyunca deliksiz iki saat uyudugumu bilmiyorum.. Sabaha kadar emerdi yemek de yemiyordu sürekli anne sütüne güveniyordu...Emzirme bitince uyku düzeni oluştu...

Merhaba,
Bebeğim 14 aylık. Çoğu bebek gibi gece uyanıyor. Merak ediyorum, bebeğiniz ilk ne zaman gece deliksiz ya da 1 kere uyanarak uyumaya başladı? Bebeği 1 yaşını geçmiş anneler deneyimini paylaşabilir mi? (1 yaşını geçmiş dememin sebebi şu, kendi deneyimimde ilk 1 yıl özellikle ilk aylarda böyle güzel gece uykuları oldu ama sonra bozuluyor. Kalıcı bir düzelme ne zaman başladı, onu merak ediyorum.)
Tam 3 yaşında başladı düzelmeye 3 buvuktan sonra artık baya uyuyor. Bazı cocuklar uyku sevmiyor bide baştan yanlış davranisimiz sebebiyle uzadı

Merhaba,
Benim bebeğim şuan 6 buçuk aylık . Farklı sayfalarda da söylemiştim yaşamaya gücüm kalmamıştı gece gündüz uyumayan sürekli ağlayan bi bebekti tracy hogg un kitabını aldım uykusuzluktan gözlerim sızlaya sızlaya okudum uyku kısmını. Eğitim verdim şuan gece 11.30 a kadar emziriorum. Rüya beslemesi yapıyorum. Sonra sabah 7 ye kadar besleme yapmıyorum . Günlük besin miktarını arttırdım. İnşallah tekrar bozulmaz ama şimdilik kurallara uyuyorum. Her yaş dönemi için bilgi veriyo tracy hogg. O yüzden kitabını alıp okumanızı tavsiye ederim. Kadın şuan hayatta değil ben aklıma geldikçe Allah rahmet eylesin diyorum.

Back