Ne zaman evleneceksin

Memnunum sevgilim var benimde ama kimseye göre yaşamıyoruz tabi onun yaptığı çok saçma ve sinir bozucu

Bazen sanane diyebilmek lazım hatta gerektikce pat diye söyleyebilmek. .dik dik bakmak da önemli :) benim evliligimden sizin payiniza ne düşecek diye de sor ..

Ya fazla değil toplasan 4 sene önce salıncakta sallanırdık beraber ne ara böyle oldular anlamıyorum evlilik mahcup olacak bir şey değildir tabi ama şu durumda insan biraz yüzünü yere eğer okulu bırakmış hayatta hiçbir şey olamamış kendini hiç geliştirmemiş insanlar nasıl bide böyle konuşurlar hayret ediyorum ağzının payını almak için adam mı arıyorlar anlamadım ki. Benim yapımda öyle kimseyi kırayım, laf sokayım tarzında biri hiç değilim isteyerek kıramam yani şuan şoklardayım söylenecek laf çok ama kimseyide ezmek, yermek bana göre değil bilmiyorum onlar beni yeriyor şaka gibi

Yalnız şuan şikayet ettiğin ne varsa sen yapıyorsun :) boşver düşünceni kirletmeye değmez .. belli ki kiskaniliyorsun, gorusmezsin olur biter ..

23 yaşındayım. Arkadaşlarımın çoğu evlendi ya da nişanlandı hatta çocuğu olan bile var. Lisedeki en yakın arkadaşımın sevgilisi vardı kalktı bana evde kaldın bulalım sana birilerini dedi. Bunu söyleyene kadar imaları vardı ama bu bardağı taşıran son nokta oldu. Önce ona senin adayın da var sen neden evlenmiyorsun dedim, saçma sapan bahaneler buldu. Sonra da onunla arkadaşlığımı bitirdim. Herkes kendi hayatına baksın. Üstelik siz daha 20 yaşındasınız, okumuyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…