- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Benim ilk pazartesi kontrol gunumde doktora gitmeden akintim geldi pantolonum islandi. O yuzden pecete koyup gittim doktora hatta. Sonra ara ara yine boyle sivi sekilde geldi hep akintiyla karisik. Surekli camasir degistiriyodum ve sadece camasirima degil pijamama pantolonuma altimda ne varsa onada geciyo o yuzden ped takmak zorunda kaliyorum. Belimde agriyo hafif hafif ama emin olamiyorum :)Bende de bazı günler çok sıvı şekilde akıntı oluyor ama ped kullanacak kadar değil ve sürekli de değil. Son haftaya gelmişsiniz artık. Doktor da yakın diyorsa belki 3-4 güne gelir bebiş. Ben de sabırsızlanıyorum artık aramızda da 1 hafta varmış. Ama bende hiç belirti yok henüz
Bende de bazı günler çok sıvı şekilde akıntı oluyor ama ped kullanacak kadar değil ve sürekli de değil. Son haftaya gelmişsiniz artık. Doktor da yakın diyorsa belki 3-4 güne gelir bebiş. Ben de sabırsızlanıyorum artık aramızda da 1 hafta varmış. Ama bende hiç belirti yok henüz
Amin insallah. Akintim cok fazla olunca pantolonumu falanda islatinca hastaneye geldim su mu siziyo diye. Turnusol kagidi verdiler camasira yerlestirdim. Suyum degilmis. Nst falan cektiler. Tahlil yaptilar enfeksiyon varmis biraz. Ebe geldi hastaneye dogumhaneye alindim acilma muayenesi yapildi. Açılmam yokmus bebek guzel bastiriyomus asagiya.Ayyy çok heyecanlı :) keşke çabucak geçse benim de .İkinizde sağlıkla , tek nefeste alın kuzularınızı kucağınıza
Aa çok değişik :) amniyon sıvısı olmamasına sevindim :) İnşallah sağlıkla gelir oğlun :)Amin insallah. Akintim cok fazla olunca pantolonumu falanda islatinca hastaneye geldim su mu siziyo diye. Turnusol kagidi verdiler camasira yerlestirdim. Suyum degilmis. Nst falan cektiler. Tahlil yaptilar enfeksiyon varmis biraz. Ebe geldi hastaneye dogumhaneye alindim acilma muayenesi yapildi. Açılmam yokmus bebek guzel bastiriyomus asagiya.
Acilma muayenesi bitince akintimi ebede gordu kendi doktorum kongreye gitmis diger doktoru aradi durumumu anlatti. Belimde hafif agri oldugunu acilmam olmadigini ve akintimi anlattı. Doktorda gözünüzün onunde olsun takip edin belki akintida doguma isaret olabilir demis. Yatisim yapildi. Sabah doktor bakicak.Ama ben sanmiyorum dogurucagimi :) sabah doktorda bi gorucek taburcu olucam. Valla cok heyecanliyimmm :) benim oglan kandirdi beni galiba yine
Ben de haftaya çarşamba gittiğimde bu konuyu soracağım. Henüz çatı muayenesi olmadım. Akıntımdan bahsedip normal doğum durumunda bebeğe zarar vermesin diye ilaç kullanmam gerekir mi diye soracağım. Enfeksiyon var mı diye baksınlar her ihtimale karşı.Benimkide başıyla bastırıyor, doktorum banada fazla dayanmaz dedi artık bekliyorum. Bendede bugün enfeksiyon çıktı. Bebeğimin doğum anında bakteri kapmaması için doğum başladığı an bana antibiyotik vercekler sizde bu konuyu bir konuşun bence doktorunuzla.
Amniyon sivisiymis suyum bitmeye yakinmi sezeryan oldum acilinden :)Aa çok değişik :) amniyon sıvısı olmamasına sevindim :) İnşallah sağlıkla gelir oğlun :)
Suyu bitmeye yuz tutunca sezeryan oldummValla bence bu kadın ya doğurdu ya da hala Sancı çekiyorMinikanneyimmm . Kendine gelince ses et canım benim . Allah tek avazda kurtarsın.
Ben galiba doguramicam çok korkuyorum şimdiden
Canım sende bi git bence hastaneye :/Minikanneyimmm sağlıkla huzurla sukünetle büyütürsünüz inşallah yavrunuzu bende 38 artı 3 oldum, son bir haftadır yeşilimsi akıntım var ve ara ara gelen aşağıya doğru baskım var. Benim de yakın mıdır acaba doğumum
Öyle mi dersin? Gitmeden doktoruma mesaj atayım. Son günlerim olduğu için ağrılarım fazla ve yolda hırpalanmak istemiyorum açıkçası. Belki de dediğin gibi çağırır
Bencede gitmelisin canim bana basta beyaz akintiya normal deriz ama yesil veya sari olsa daha temkinli olurduk dedilerÖyle mi dersin? Gitmeden doktoruma mesaj atayım. Son günlerim olduğu için ağrılarım fazla ve yolda hırpalanmak istemiyorum açıkçası. Belki de dediğin gibi çağırır
Ben normal odakliydim apar topar sezeryan olunca biraz psikolojik olarak zorlandim ama yavruna kavusunca allah kolaylığını veriyomus. Hafif agrim var ama iyiyim Allaha sukur yuruyus yapiyorum.Ayyyyy çok heyecanlı ! Çok güzel !!!!!! Maşallah. Sağlıkla büyüt kuzunu inşallah . Ben çok korkuyorum Doğumdan ben doğuramıcam galiba gerçi daha çok var :) darısı bana inşallah
Nasıl ? Sana mı benziyor ? Babaya mı ? Ayyyyy çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?