- 22 Ocak 2008
- 1.168
- 12
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun 14 gun oldu dogum yapalı...hastane dısında hiç biryere çıkmadık ve artık benim ruhum sıkıldı evde durmaktan..annemlere gitmek istiyorum ama ameliyatlı halimle gidersem, nazar değer diyede korkuyorum...annemlerin orda herkez birbirini tanır..
ben de evde çok bunaldımkafamçokkarıştı,bu yüzden taktım kafaya sadece 20 gün doldu bebeimin,beni kim tutar,eşime dedimki çok bunalırsam sütü keselir allah korusun,o zaman ne apıcan,o da hayır diyemedi,bi cepa ya gittikkaydirigubbakcemile,bebiş ses çıkardı ben hemen bebek bakım odasına gittim emdi altı deiştirdim,uyudu,ben de böylece 2-3 saat bütün mağazai gezdim,bir de artık emzirip biraz dolaşmayi çıkıyorum,hem spor hem hava almış oluyoruzkaydirigubbakcemile2,yarım saat bize yetiyo açik havada,ne o kırkı bekle,evde huzur kalmıyo,dr.elbette dışarı çıkın dedi kırkı beklemeyin,bir tek yola çokmayin,fazla sıcakta ve bebei öpmek istiyen insanlardan uzak tutun o kadar hihoyyytya ne de olsa artık eskisi gibi evde doğum yapılıyor yani zaten çocuk gözünü evin dışında açıyor sonra habire sağlık ocağına çağırıyorlar yok aşısı yok topuk kanı yok vitamini bi de arada dr kontrolleri zaten bi şekilde çıkmak zorunda kalıyoruz ama açıkçası ben daha bunların dışında başka bi eve ya da gezmeye gitmedim ama ben korkumdan çıkamıyorum naparım dışarda ağlarsa diye...
canım senin bu kadar ağır geçirmenin sebebi nedir? 15 günde iyileşemmişsin hala..