Ne zaman birini sevsem imkansız oluyor

lamia34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
1.243
52
41
Hiç bu kadar umutsuz olmadım hayata karşı. Hani herkes kaderini yaşar ya benim kaderim yalnız yaşamak ve yaşlanmak sanırım. Zaten artık istediğimde bu. Bir yıkımı daha kaldıramam. Yalnız mutlu olmayı öğrenmeliyim. Çünkü olmuyor bir türlü kimi sevsem imkansız.
Daha önce konu açmıştım. İlk atandığım yerde birini sevdim. Çok sevdim hemde. Herşey çok güzel başladı. Seviyor ve seviliyordum mutluydum. Kendimizce planlar yaptık beraber istanbula tayin isteyecektik. Fakat bir sorun vardı mezhep farkı. Ben bunu asla sorun etmedim. Nede olsa çok seviyordum aşılmayacak bişey yoktu. O da öyle düşündüğünü söylüyordu. Kimse bize aferin demez ama istersek aşarız diyordu. Derken geçmişimden gelen bir hatam bir şekilde ortaya çıktı. O mu sorun oldu yoksa gerçekten mi ailesi istemedi bilmiyorum. Tayin istemeye yakın ayrıldık ama ben pes etmedim. Sadece barışma umudum için koca şehre tayin istedim. Ama bir türlü olmadı. Her defasında bir engel. ya anası istemedi ya abisi evlenmey kalktı ya o evlenmekten korkuyorum dedi. Kabus dolu 3 sene geçti. Artık herkes bana vazgeç olmaz diyodu onun arkadaşları dahil. pes etmedim vazgeçmedim. Vazgeçtiğimde de o geri döndü ve ümitlendirdi. Hatta bir kez ailem istediği için birine evet dedim ve sözlenmeye karar verdiğimde tekrar karşıma çıkıp bekle vazgeçme seni seviyorum dedi. Ama olmadı bir türlü. En son 2 ay önce aramız iyice açıldı. Üstüne gittiğimi evlilikten soğuttuğumu söyledi.Oysa ben onu yıllarca bekledim . İstediğim sadece bir söz yapılmasıydı. Çünkü onun artık herşeyi göze aldığını bilmek istiyordum. Ama o hep kaçtı. Gururumu ayaklar altına aldım herşeye rağmen aradım ve son aramamda şunu söyledim. Senden sadece bir adım istiyorum ufacık bir adım. Her ne olursa ne yapmak istersen. Sadece beni kaybebetmemen için atacağın ufacık bir adım .Kızdı bağırdı senin kafandaki tek çözüm evlilik ben de evlilikten korkuyorum o nedenle hep kavga gürültü böyle olmaz dedi. Bu son damlaydı. Ben pes edip ağlayanlardan değilim savaşarak vazgeçenlerdenim. Kaybedeceksemde vurula vurula kaybederim. Öylede oldu son konuşmamızdan sonra aramadım ve gerçekten içimde bişeyler bitti ama üzgündüm. Geçen yıllarıma yanıyordum.
Teyzemin küçük bir tatil beldesinde aldığı bir yazlık vardı. Kafayı dinlemek için tek başıma gitmeye karar verdim. Anahtarı ara sıra havalandırması için karşı komşuya bırakmışlardı. Karşı komşu yabancı sevgilisiyle yaşayan bekar bir adamdı ama ben hiç görmedim. Telini aldım düştüm yola. Tatil beldesine varınca aradım anahtarı istedim . Tamam yenge ! :) (beni ablam sandı) eve geliyorum anahtarı sana vereyim dedi. Gittim kapıyı çaldım uzun boylu hoş bir adam açtı kapıyı. Anahtarı verdi ama yanlış anahtar. Meğer anahtarları karıştırmış. 20 dk lık beklemeden sonra anahtarı aldım. O 20 dk sohbet ettik. Hoşsohbet sevimli iyi niyetli biri gibiydi ama o an aklıma farklı bişey gelmedi. Çünkü henüz yeni ayrılmıştım ve bir başkasıyla olmak aklımın ucundan geçmiyordu (bu arada yabancı sevgilisiyle uzun zaman önce ayrılmış) Eve girmemle çığlık atarak çıkmam bir oldu. Biz yokken eve fare girmiş :) Tabi henüz evine girmediği için sesimi duymuş kapıda karşılaştık. Ne oldu dedi fare var ben burda kalamam pansiyona gidiyorum dedim. Arkamdan geldi. Burada her pansiyon tekin değildir yanlış anlamazsan burda bir pansiyonda çocuğu ve annesiyle yengem kalıyor bir odaları boş seni kabul ederler hem de için rahat eder korkmazsın dedi. Delilik belki tanımadığım birine güvenmek ama tamam dedim . Birde eniştemler bu adamı tanıyorlardı ve bahsederlerdi çok delikanlı çocuk her işimize koştu vs. diye birazda onun etkisi oldu sanırım. Neyse o gece pansiyonda yengesi yengesinin annesi çocuk ve ben kaldık. bu da bizle balkonda oturdu. Acıktık gece bizi yemeğe götürdü. Sanki onu tanıyormuş gibiydi. Mert iyi bir adama benziyordu.Sonra arkadaşça görüşmeye başladık. Farklı bir yaklaşımı olmadı. Ben beğenmiştim onu. 4 senedir aynı adamı dilimden düşürmeyen ben başkasını beğenmiştim . Ablam ve yakın arkadaşlarım inanamadılar. Ama ondan yana bir adım yoktu arkadaşçaydı görüşmeler.Fakat sabah kalkar kalkmaz arar ben balkondaydsam defalarca kapıdan geçer el sallardı. Tam komşu aşkı:) Tek sorun eğitim farkıydı. O ilk okul mezunuydu. Ama hani bir adım gelse bu da umrumda değildi. Çünkü çok iyi anlaşıyorduk. Kendini yetiştirmiş hayatın içinde pişmiş iyi niyetli yardımsever ilçede tanınan sözü geçen biriydi.Bu arada sürekli birlikte gezmeye başladık. Onun her gün ilde işleri oluyordu. Bilgisayar işiyle uğraşıyor ile gidip parça ya da bilgisayar alıyordu. Evini arabasını almıştı. Söylediğine göre tek istediği yuva kurmaktı. Sonra bir gün bana ben haddimi bilirim sen öğretmensin ben ilkokul mezunuyum burdan gidince beni aramazsın herhalde diye mesaj attı. Bende böyle düşünüyorsan şimdiden görüşmeyelim gitmeme gerek yok ben geçici hevesler peşinde değilim dedim. O de beni yanlış anladın istediğim bu değil sadece böyle olmasında korkuyorum dedi ve biz artık görüşmeye başladık. Kısa sürede o kadar alıştım öyle mutlu oldum ki. Herşey mükemmeldi. Yıllar sonra içimdeki enkazdan kurtulmuş umutla hevesle yeniden aşık olmuştum. Ben bile kendime inanamıyordum. Bu arada bana evlenip boşandığını söyledi. Bunu da çok dert etmedim. Her insanın başına gelr dedim. Annem pek istemedi babam ise seviyorsan bizce mahsuru yok dedi. ( bu arada ailem sadece ilk okul mezunu olduğunu biliyor henüz evlenip boşandığını söylemedim)Ben memeleketime döndüm ramazan başlayınca ama o bir gün gelmezse bir gün yanımdaydı. Özledim diyor şehrime geliyordu sürekli Mutluydum umutluydum huzurluydum. Liseli aşıklar gibiydik. Sürekli telde msn de konuşuyorduk. Anlaşamadığımız tek konu aşırı kıskançlığıydı. Birde garip biçimde kaybetme korkusu vardı ve buna bir türlü anlam veremedim.Bugünde ben gitmeye karar verdim. Sadece iftarı yapıp geri dönecektim ama olsun :) Gittim yine onu görmek elini tutmak harikaydı. Bir ara gözüme baktı, senle evlenemzsem artık buralarda kalamam ya kendimi öldürürüm ya da yurt dışına dönerim yaşayamam sensiz dedi.(daha önce yurt dışında bir şirkette çalışmış ve yine çağırıyorlardı ama gitmek istemiyordu) İşte bu hallerine anlam veremiyordum. İftari yaptık gözleri dolu dolu uğurladı. Benede duygulandım güldü. Sanki aylardır görüşemiyoruz 2 gün sonra yanındayım dedi:) Sonrada beni sakın bırakma dedi ve otobüsüm kalktı. Ama içime bir kurt düşmüştü birşey vardı bilmediğim. Mesaj attım. Sana ilk ve son kez soruyorum ve doğru söyleyeceğine inanıyorum gizlediğin birşey mi var dedim. Gelen cevapla yıkıldım. 11 yaşında bir çocuğu vardı.
İşte böyle artık hayatımda olmasına imkan yok. Böyle birşeyi ne ben kaldırabilirim ne de ailem onay verir. Tek bildiğim artık kimseyi sevmek istemiyorum. Yalnız yaşamak yalnız yaşlanmak istiyorum. Ne zaman birini sevsem imkansız oluyor

canım ya en dogrusunu yapmıssın bu hayat senın rahatsan eger verdıgın kararın dogru bır karar oldugunu gosterır.bende yalnızım sevılmeye deger bırı yok sanırım ...

Her zaman yüzümde olan mutluluk maskesiyle sahur sofrasını hazırlamalı gülerek annemi kaldırmalıyım. Annemin nasıl geçti yemeğin sorusuna iyidi demeli ve yine gülümsemeliyim. Bir de toparlanıp maskemi takmayı becerebilsem. zor geliyor artık insanları üzmemek için rol yapmak

canım ya en dogrusunu yapmıssın bu hayat senın rahatsan eger verdıgın kararın dogru bır karar oldugunu gosterır.bende yalnızım sevılmeye deger bırı yok sanırım ...

Evet artık benim de inandığım bu. Yok öyle biri. Olanda imkansız işte

anlıyorum seni çok zor bir durum ama o sahısın erdem sahibi bir insan şeklinde sana baştan söylemesini isterdim,kanımca seni kendine asık edip daha sonra ondan ayrılamayacagını dusundu belkı kendı senın kadar acı cekmıyordur ,eger boyle dusunebıldıyse tabı ,sende uzulme ,karsına senıde mutlu edecek gecmıse baktıgında uzulmeye degmezmıs ddedırtecek bırı çıkacak...

Son düzenleme:
anlıyorum seni çok zor bir durum ama o sahısın erdem sahibi bir insan şeklinde sana baştan söylemesini isterdim,kanımca seni kendine asık edip daha sonra ondan ayrılamayacagını dusundu belkı kendı senın kadar acı cekmıyordur ,eger boyle dusunebıldıyse tabı ,sende uzulme ,karsına senıde mutlu edecek gecmıse baktıgında uzulmeye degmezmıs ddedırtecek bırı çıkacak...

ben de isterdim malesef yapmadı. yok ya çıkmayacak sanırım. çıksada işte böyle imkansız olacak kaderim bu kabullendim. denemeye gerek yok. neyse ya yalnız da mutluyuz dimi ama :)

Ahh iyice hüzünlendim okudukçaa.
lamia34 bendensin sen yahu:))
Güldüğüme bakma yazdıklarının benzerlerini çok defa yaşadım.
Herkese kolay olan şeyler bana dağ oldu engelleri aşamadım.
Hatta konu açtım dertleşelim diye, içini dökmek istersen uğryabilirsin istediğinde:)
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...nizimquot-diyenler-nedenler-oneriler-225.html

Ben de birinin tipine önem vermedim olmadı, diğerinin eğitimine önem vermedim olmadı.
Çocuğu olan dul biriyle görüştüm, adam olamayacağını ima etti, güya ben istemedim ama aslında o istemedi.
En son -ben de öğretmenim- çalıştığım yerde mükemmel uyum denebilecek biriyle tanıştım.
Aklıma gelmeyecek olaylar oldu, olmadı olmadı...

Sevgili olmadım bu kişilerle sadece görüştüm 1-2 şer kez evlilik amaçlı.
Ama sevgili olsam da değişmezdi.
Çok doluyum çook...
Allah bize sabır versin.

saçmalama ne yanlız da mutluymuşuzu?benim eşim ne zaman karşıma çıktı biliyormusun?tam hayattaki herşeyden umudumu kesmişken,bütün güzellikler benden uzaklardayken,çevremdeki herkes mutlu mesut planlar kurup ben kendimi çok öylesine hissederken...hayatta beni anlayabilecek bir erkek olduğunu düşünmüyordum,çünkü her şekilde kendime yeten bir yapım var,her işimi kendim hallederim,çevremdeki herkes iyi niyetimi kullanır, ailemi herşeyden üstün tutarım falan falan. bu yüzden gerçekten benim hayatıma girecek insan sadece bebek sahibi olmak için kullanacağım bir araç olur diyordum...taaa ki eşimle karşılaşana kadar.gerçekten ruh eşim,aynı şeyleri düşünüyoruz,aynı dili konuşuyoruz,her bakımdan aynıyız,yanındayken çok mutluyum.herşeyden umudumu kesmiştim ben herşeyden 1 ay boyunca evimden çıkmamıştım tam anlamıyla depresyondaydım, tuttu kaldırdı beni.
gerçekten seni hakeden biri çıksın karşına dua et,gerçekten haketsin,11 yaşında çocuğu olan ilkokul mezunu bir adam uygun değil sana ben bile burdan anladım,çivi çiviyi sökmüyor,sen öyle sanıyorsun. şimdi 11 yaşında bir çocuk ne demek eğer çocuk kızsa yarın birgün çocuğun annesi evlenirse çocuk sizde kalacak demek,senin ilk defa yaşayacağın heyecanları eşin önceden yaşamış demek, eğer çocuk erkekse yakında ergenliğe girecek ve seninle aynı evde kalacak olması çok hoş olmayacak demek.

lütfen dön kararından canım,bak karşına neler neler çıkar,gerçekten ne istiyorsan evren sana onu veriyor,gerçekten kendini mutlu hissetmeye çalış,değerinden ucuza gittiğini hissetme hayat boyunca.evlenince isteklerin farklılaşıyor,eğitim farkı önemli, müzik film siyaset tartışmak istiyorsun kocanla,aynı zevkleri paylaşmak istiyorsun...kendine yazık etme. mezhep farkı önemli değil ama eğitim kültür farkı önemli.

Ahh iyice hüzünlendim okudukçaa.
lamia34 bendensin sen yahu:))
Güldüğüme bakma yazdıklarının benzerlerini çok defa yaşadım.
Herkese kolay olan şeyler bana dağ oldu engelleri aşamadım.
Hatta konu açtım dertleşelim diye, içini dökmek istersen uğryabilirsin istediğinde:)
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...nizimquot-diyenler-nedenler-oneriler-225.html

Ben de birinin tipine önem vermedim olmadı, diğerinin eğitimine önem vermedim olmadı.
Çocuğu olan dul biriyle görüştüm, adam olamayacağını ima etti, güya ben istemedim ama aslında o istemedi.
En son -ben de öğretmenim- çalıştığım yerde mükemmel uyum denebilecek biriyle tanıştım.
Aklıma gelmeyecek olaylar oldu, olmadı olmadı...

Sevgili olmadım bu kişilerle sadece görüştüm 1-2 şer kez evlilik amaçlı.
Ama sevgili olsam da değişmezdi.
Çok doluyum çook...
Allah bize sabır versin.
Kulüp kuralım ksımetsizler kulübü:)

saçmalama ne yanlız da mutluymuşuzu?benim eşim ne zaman karşıma çıktı biliyormusun?tam hayattaki herşeyden umudumu kesmişken,bütün güzellikler benden uzaklardayken,çevremdeki herkes mutlu mesut planlar kurup ben kendimi çok öylesine hissederken...hayatta beni anlayabilecek bir erkek olduğunu düşünmüyordum,çünkü her şekilde kendime yeten bir yapım var,her işimi kendim hallederim,çevremdeki herkes iyi niyetimi kullanır, ailemi herşeyden üstün tutarım falan falan. bu yüzden gerçekten benim hayatıma girecek insan sadece bebek sahibi olmak için kullanacağım bir araç olur diyordum...taaa ki eşimle karşılaşana kadar.gerçekten ruh eşim,aynı şeyleri düşünüyoruz,aynı dili konuşuyoruz,her bakımdan aynıyız,yanındayken çok mutluyum.herşeyden umudumu kesmiştim ben herşeyden 1 ay boyunca evimden çıkmamıştım tam anlamıyla depresyondaydım, tuttu kaldırdı beni.
gerçekten seni hakeden biri çıksın karşına dua et,gerçekten haketsin,11 yaşında çocuğu olan ilkokul mezunu bir adam uygun değil sana ben bile burdan anladım,çivi çiviyi sökmüyor,sen öyle sanıyorsun. şimdi 11 yaşında bir çocuk ne demek eğer çocuk kızsa yarın birgün çocuğun annesi evlenirse çocuk sizde kalacak demek,senin ilk defa yaşayacağın heyecanları eşin önceden yaşamış demek, eğer çocuk erkekse yakında ergenliğe girecek ve seninle aynı evde kalacak olması çok hoş olmayacak demek.

lütfen dön kararından canım,bak karşına neler neler çıkar,gerçekten ne istiyorsan evren sana onu veriyor,gerçekten kendini mutlu hissetmeye çalış,değerinden ucuza gittiğini hissetme hayat boyunca.evlenince isteklerin farklılaşıyor,eğitim farkı önemli, müzik film siyaset tartışmak istiyorsun kocanla,aynı zevkleri paylaşmak istiyorsun...kendine yazık etme. mezhep farkı önemli değil ama eğitim kültür farkı önemli.
Yok canım ikiside bitti artık benim için. Sadece üzülüyorum neden böyle oluyor diye. yani yaş 28 2. kez aşık oldum. Bir daha olmam zor zaten istemiyorumda. sonu hep hüsran ne gerek var

gözümü kapatınca onun gözleri, gülüşü bakışı her an aklımda. Rabbim sen kolaylığını ver

aman çok geçmiş yaşın:KK9: 28 nedirki canım yaa,28 ne hayatın baharı? sen takma kafana bunları, o yazlıktaki adam iyi bir insansa inşallah mutlu olur başkasının hayatında. ama senin hayatında şööyle çok hoş eğitimi fiziği kültürü sana sevgisiyle senin yanına yakışacak biri çıksın inşallah.sahur vaktinde yapıyoruz duayı yakın zamanda kabul olsun.
bir gün böyle mutlu haberler bölümünde aşığım evleniyorum,gelinlik modelleri bölümünde benim gelinliğim konulu başlıklar aç inşallah:KK9:
günün en karanlık vakti güneş doğmadan hemen önceki vakitmiş,umutsuzluğa kapılma.bekle sadece sıranı beklediğini düşün bekle o zamana kadar hiçbirşey düşünme.ah kaderim vah kaderim yapma.ben de yaptım ordan biliyorum.sadece sıramızı bekliyoruz duaların kabulü için.

aman çok geçmiş yaşın:KK9: 28 nedirki canım yaa,28 ne hayatın baharı? sen takma kafana bunları, o yazlıktaki adam iyi bir insansa inşallah mutlu olur başkasının hayatında. ama senin hayatında şööyle çok hoş eğitimi fiziği kültürü sana sevgisiyle senin yanına yakışacak biri çıksın inşallah.sahur vaktinde yapıyoruz duayı yakın zamanda kabul olsun.
bir gün böyle mutlu haberler bölümünde aşığım evleniyorum,gelinlik modelleri bölümünde benim gelinliğim konulu başlıklar aç inşallah:KK9:
günün en karanlık vakti güneş doğmadan hemen önceki vakitmiş,umutsuzluğa kapılma.bekle sadece sıranı beklediğini düşün bekle o zamana kadar hiçbirşey düşünme.ah kaderim vah kaderim yapma.ben de yaptım ordan biliyorum.sadece sıramızı bekliyoruz duaların kabulü için.

Güzel dileklerin için sağol arkadaşım. Umutsuzluk kimsenin çıkmaması değil kimseyi sevememek. Anlatması zor bir durum uzun lafın kısası içim yanıyor ve başkasınıda istemiyorum. en azından şimdilik

:KK59::KK58:

şimdi sana bir kişilik tahlili yapiym da gör;
iyi niyetlisin
insanları maddi fiziki özelliklere göre değerlendirmiyorsun
en geçer akçe sevgi sende
fedakarsın
insanları doğuştan sahip olduğu coğrafi vs özelliklere göre ayırmıyorsun

yani sözün kısası gerçekten iyi niyetli olduğunu ve iyi şeyleri hakettiğini düşünüyorum.kapılmaki umutsuzluğa,kendini iyi hissettirecek şeyler yap,tahmin edebiliyorum,bedeninin sana artık ağır geldiğini,milletin mutluluğunun artık yavaş yavaş senin mutsuzluğunu sana hatırlattığının,artık bir düzen kurma vakti geldiğinin herkesçe hatırlatılmasının,hepsini az çok tahmin edebiliyorum.ama inan ki sağlıklı aldığın her nefese şükretmen gerek,için falan yanmasın nolur:KK59: bende çok benzer şeyler yaşadım psikolojik açıdan, kendini bir tek sen iyileştirebilirsin,zaman değil ilaç,sensin.

Sanma ki,
Gözlerinin feri sönmüş her kadın,
Bir erkeğin terk etmesine maruz kalmıştır.
Olsa olsa,
Bir erkek tarafından aldatılıp,
Terk etmek zorunda kalmıştır.
Unutma,
Gitmek, geçmişi öldüren bir intihar şeklidir,
Ve sırf bu yüzden her kadın,
Geleceği doğuran bir cennettir.

umarım anlamışsındır fıstığımmm :KK34:

Amaninnnnnnnnnn burası yalnızlar rıhtımımıymış:21:
bende sizdenim kızlar,önceden kafaya çokk taktım..ama gereksiz,herşey vaktini saatini bekliyor bence,kısmetimizde yoksada yok napalım,Rabb im en güzelini kararlamıştır merak etmeyin,umutsuzluk insana yakışmaz.. hem yaşın daha ne ki 28 oooo kaç yaşında evlenipte mutlu olan niceleri var...hem zorluk çekeceksem,mutsuz olacaksam hiç evlenmiyim zaten..bu benim fikrim.
Hayat herşeye rağmen güzel,ufak şeylerle mutlu olmak güzel :) ben sosyal aktivitelere yöneldim kızlar,unutturuyo çoğu şeyi hem zinde kalıyosun :KK66: tavsiye ederim :)

Öptüm hepsiciniziii
mucxxx

canım içindeki boşluğu kimse dolduramaz şuan ama umudunun bittiği yerde görki beklediğin kişi gelicek güzel habarlerini bekliyoruz

:KK59::KK58:

şimdi sana bir kişilik tahlili yapiym da gör;
iyi niyetlisin
insanları maddi fiziki özelliklere göre değerlendirmiyorsun
en geçer akçe sevgi sende
fedakarsın
insanları doğuştan sahip olduğu coğrafi vs özelliklere göre ayırmıyorsun

yani sözün kısası gerçekten iyi niyetli olduğunu ve iyi şeyleri hakettiğini düşünüyorum.kapılmaki umutsuzluğa,kendini iyi hissettirecek şeyler yap,tahmin edebiliyorum,bedeninin sana artık ağır geldiğini,milletin mutluluğunun artık yavaş yavaş senin mutsuzluğunu sana hatırlattığının,artık bir düzen kurma vakti geldiğinin herkesçe hatırlatılmasının,hepsini az çok tahmin edebiliyorum.ama inan ki sağlıklı aldığın her nefese şükretmen gerek,için falan yanmasın nolur:KK59: bende çok benzer şeyler yaşadım psikolojik açıdan, kendini bir tek sen iyileştirebilirsin,zaman değil ilaç,sensin.

Doğru kişilik analizi:) keşke ille de aşk diyeceğime daha elle tutulur şeylere önem verebilsem para gibi kariyer gibi. gel gör ki yıllardır aynı şeyi söyler dururum aşık olmadan asla. artık aşık olma umudum ve gücüm kalmadı. beni umutsuzluğa sürükleyen bu. bunca hayal kırıklığının ardından birine daha güvenip sevmeye tahammülüm gücüm ve hevesim yok

canım içindeki boşluğu kimse dolduramaz şuan ama umudunun bittiği yerde görki beklediğin kişi gelicek güzel habarlerini bekliyoruz

Teşekkürler ama kimseyi beklemiyorum ki gelsin. artık mümkünse kimse gelmesin. zaten bu kişiyi unutmam zor

X