- Konu Sahibi vakitgecolmus
-
selam kizlar,
size ceyiz hazirligi ile ilgili bir kac sorum olacak, umarim yanlis yere acmiyorumdur konuyu
suan 22 yasindayim ve ceyizim icin simdiye kadar bir igne dahi almadim... acaba diyorum ufak ufak baslasammi? dün tupper ismarladim internetten. ilk adimi atmis oldum yani...
hayatimda suan birisi yok ne zaman evlenecegimi bilmedigim icinde modasi gecebilecke ürünlerden uzak duruyorum. sizce ne almaliyim ?
simdiden tesekkür ediyorum cici kizlar
Bence nişanlı değilsen hiçbirşey almamanı tavsiye ederim.Onun yerine her ay taksit ödediğini varsayarak bir miktar belirle ve biriktir.Yada her ay bir çeyrek al.
yaş olmuş 22 arkadaşım bence artık herşeyini alabilirsin,
örneğin , yemek takımı, çatal bıçak takımı, su takımı,
bunların günlük için olanları
çelik tencere setin, teflon tencere setin. bunlar mutfağın demirbaşları
yatak odan için nevresim takımları, yorganlar, yatak örtüleri, mevsimlik örtüler..
bunların modası 3-4 yılda geçmez..
haklisin canim yalniz her ay mutlaka birsey cikiyor ve ben o herzaman o parayi kenara atamiyorum.. o yüzden dedimki en azindan temel ihtiyaclari alayim.. belkide dedigin gibi yaparim. zaten simdiden birikimim var ceyizin bir cogunu karsilayacak kadar
Sen bilirsin yine ama ne zaman evleneceğin belli değil kısmet belki 30 yaşında evleneceksin 8 senede aldığın tüm eşyaların modası geçer ve kullanacak hevesin kalmaz.En mantıklısı para biriktirmek.İmkanın varsa çalıştığını kendine harcıyorsan biriktirebildiğin kadar biriktir eşya nedirki paran kenarda olduktan sonra bir iki güne alınır hepsi.Hem belki birini çok seveceksin ve evi olmayacak ikinizde bir miktar ortaya koyar bir ev kredisine girersiniz belki.Zaman ne gösterir bilinmez.Allah hayırlı kısmetler nasip etsin.
selam kizlar,
size ceyiz hazirligi ile ilgili bir kac sorum olacak, umarim yanlis yere acmiyorumdur konuyu
suan 22 yasindayim ve ceyizim icin simdiye kadar bir igne dahi almadim... acaba diyorum ufak ufak baslasammi? dün tupper ismarladim internetten. ilk adimi atmis oldum yani...
hayatimda suan birisi yok ne zaman evlenecegimi bilmedigim icinde modasi gecebilecke ürünlerden uzak duruyorum. sizce ne almaliyim ?
simdiden tesekkür ediyorum cici kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?