tatosumm sagol hayatim guzel bilgilerin icin yokk valla
hemdee bol yagda kizarrtimm icinde yuzduuu iyice pissin diyee
ama hani su somon cig baliklar oluyo yaa ayy öldüm onun icin ama yiyemedimm
:1hug::1hug:
aaa evet ama canım hiç olmazsa iki üç tane yede nefsin körelsin canım..yerimseniben
burdada taze zor şu durumda genelde hep buzlukdan...:bbo:
çık gel vallaaa ne güzel olur yer içer bebişlerden bahsederiz...:1hug:
3 gündür peynir helvasına takmış durumdayım her yerde aramama rağmen bulamadım sonunda bugün eşimi hayraboluya gönderdim umarım bulup getiriri dün gece rüyama girdi artık komşuya gittiğimde eşi getirmişti kadın dolaba koyarken gördüm ama teklif etmeyince bende diyemedim tadına bakabilirmiyim biraz diye
3 gündür peynir helvasına takmış durumdayım her yerde aramama rağmen bulamadım sonunda bugün eşimi hayraboluya gönderdim umarım bulup getiriri dün gece rüyama girdi artık komşuya gittiğimde eşi getirmişti kadın dolaba koyarken gördüm ama teklif etmeyince bende diyemedim tadına bakabilirmiyim biraz diye
kizlar roka otunu bilirmisinizz yemin ederimm iki gune bir
ruyamda roka yedigimi goruyordumm yurt disindayimm
bulmam imkansiz gibiydii
ama varya kokusu burnuma geliyordu
sonunda bi markett gordum
hemen paketi actimm o mu diye
kokusu oyduuuuu
parasi odenmis olsaydi oracikta yiyecektimm
aldim iki posett
iki gunde bittiiiiii nasil rahatladim anlatamammmm
ben aşerdğim şeyleri garip şekilde çnce rüyamda görüyorum.
gece bir uyanıyorum ama ölücem sanki nasıl canım istiyor o an anlatamam.
gece mece dinlemeden o an olsa yerim yani.
En belirgin olarak sucuk görmüştüm bi gece,
bir gece de büyük ızgara balık :bbo:
Ama deli oldum,nasıl istedi canım,kokusu bile geldi resmen burnuma tatlicadiarzu
Onun dışında ekşi olan her şeye aşeriyorum resmen :)
ben aşerdğim şeyleri garip şekilde çnce rüyamda görüyorum.
gece bir uyanıyorum ama ölücem sanki nasıl canım istiyor o an anlatamam.
gece mece dinlemeden o an olsa yerim yani.
En belirgin olarak sucuk görmüştüm bi gece,
bir gece de büyük ızgara balık :bbo:
Ama deli oldum,nasıl istedi canım,kokusu bile geldi resmen burnuma tatlicadiarzu
Onun dışında ekşi olan her şeye aşeriyorum resmen :)
slm kizlar bugun gidip hamsi aldim oleyyyyy,:teytey:tadi taze hamsi kadar olmasa da fena degildi..:sm_cool:.en azindan hevesimi aldim.....bakalim daha ne isteyecek canim kesin olmadik seyleri aseririm...:roflol:
merhaba bende 13+2 haftalık hamileyim ama hala ne canım bişey çekiyo nede bişeyden tiksiniyorum hatta elimde ultroson görüntüsü olmasa ve göbişim şişmese hamile deilmiyim dicem :))
sıfır aşerme yani hiç artık eşim sormaktan bıktı ne istersin ne alim ben hiiiç hatta canım yemek bile yemek istemiyo hemen doyuyorum
slm kizlar bugun gidip hamsi aldim oleyyyyy,:teytey:tadi taze hamsi kadar olmasa da fena degildi..:sm_cool:.en azindan hevesimi aldim.....bakalim daha ne isteyecek canim kesin olmadik seyleri aseririm...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?