ne yapsamda kısa surede kurtulsam

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
merhabalar ben 22 yasında evlı 2,5yaşında oğlu olan bı bayanım...16 yasındayken sadece 65 kıloyu gordum(buarada bu kıloya dusmmemın sebebıde dıs ağrımdı dış ağrısı nedenıyle sureklı çay kahve kola ve corba ıcebılıyordum) 1.78 boyum oldugundan manken gibiydim o zamanlar...ama daha sonra sısmanladım buna cevre neden oldu sanırım 18 yasındayken 70gıtgıdede 75 oldum ...unıversıtede ıse daha fzla kılo alarak 85e ulaştım ne yazıkkı...daha sonra bı arkadasım sayesınde ve evlenmeyı dusundugumden az yıyerek mıdemı bayagı kuculterek 75kıloya tekrar dustum(çok az yemek yıyerek ve gunde 2,5km yuruyerek)...ama eşim ve eşimin ailesi yemek yemeyı sevmesınden oturu buna hamılelıgımde eklenınce durum dahada kotuleştı...sezeryanla dogum yaptım ılk kılom tamamen gitti gibi oldu yanı gitti dediysem 85 falandım yıne...buara yıne sısmanladım 89oldum panıkledım dıyete basladım 1 haftada 2kılo verdım suan 87 88 değişiyor...benım merak ettıgım şu bıdaha 65e dusebılırmıyım o zaman ergenlık donemı dıye dusemezmıyım yoksa?buarada benım kalça basen sorunum hıc olmadı sısmanladıgımda kollarımdan omuzlarımdan ve en fazlası karnımdan alıyorum....ve hızlı kılo vermek ıstıyorum dıyet yaparken canım sureklı tatlı cekıyor...dıyet en fazla 1 hafta yapabılıyorum cunku okul ortamına da giriyorum arkadaşlarımla gidebılecegım saglıklı dıyet yemek yapan yerler yok...yanımda tasıdıgımdada hoş olmuyor başka yerlerde acıp yemek...ben sımdı kafama cok taktım ab shaper almak ıstıyorum mekık yapmak onunla ıyı oluyor...yada zayıflama hapı mı alsam ?yoksa dıkkat mı etsem?aç mı kalsam daha oncelerı gıbı?yoksa diyet mı yapsam ?kafam cok karışık ben bu hale nasıl geldım anlamıyorum deneyımlerınızı bnmle lutfen paylaşın ...nasıl kısa surede zayıfladınız ne kullandıınız ne onerırsınız ???

seni çok iyi anlıyorum bende bi ara 62 olmuştum sonra 78 e çıktım şimdi 68 im. tabi ben hala bekarım evlenmeden kilo aldım yani neyse.
oncelikle sakın zayıflama haplarına bulaşma onlar çok tehlikeli. snein yapman gereken yedikleirni ksıp aktiviteni arttırmak. ben 19 marttan beri diyetteyim 4 kilo verdim 1 ayda. ama hiç aç kalmadım kaçamaklarımda oldu. sende aç kalmadan zayıflamak istiyorsan ayda en fazla 6 kilo gibi hedef koy onune. sağlıksız diyetlere hiç bulaşma. ve zayıflamanın ana kuralı yürü,yürü,yürü

yurumek basenlere ve bacaklara daha iyi değiilmi?ben yuruyorum ama giden tek yer bacaklarım ve basenlerımkı oralarlada pek sorunum yok acaba şöylemı yapsam sauna beltım var karnıma onu takıp oylemı yurusem?sız nasıl zayıfladınız neler yaptınız mesela pılav makarna yedınız mı ben onlarıda kestım gibi hayatımdan?bırde az yıyorum onceden nescafe ıcerek bayagı kılo vermıştım sımdıde ole yapıyorum gercekten tok tutuyor buna ınanıyorum ve zayıflamak ıstıyorum((

valla en 10 kilo veriyosam 7 si üstten gidiyo malesef. yapı meselesi galiba halbuki üstüm zaten pek yok ama basenlerim çok ne yazık ki.
geçen yıl 8 kilo kadar verdiğim dönemde yemedim çünkü yersem iki kaşıkla doymam bir tabak pilavı yerim diye yemedim makarna ise daha masum yarım tabakta olsa yedim. şimdi bir aydır sadece bir kere pilav yedim yarım tabak kadar. ama kaçamaklarım çok oldu. yurumeyi hiç bırakmadım o yuzden kilo veriyorum zaten.
mesela mısır gevreğin normalde 40 gr kadar veriyolar ben ara öğünde oturup bir kase yiyorum hemde çikolata parçacıklı olanından:26: ama dediğim gibi yuruyuşu haftasonları hariç hiç bırakmıyorum

keşke benımde ole olsa basenden alsam bukadar sorun etmem sanmıorum :44:ama bıran once zayıflamam lazım ağbim evlenıcek kızın yanında ızmandut gıbı kalıyorum (sahsen oda cok zayıf )o yuzden hemen vermem lazım sen 8 kıloyu bu şekıldemı verdın?

merhaba ben diyetisyenlik okuyorum size önerebileceğim şeyler kesinlikle aç kalmayın ve yemek yemeyi birden kesmeyin. Mesela kilo vermek istiyorsanız hiç pilav yememek yerine bulgur pilavı tercih etmelisiniz. Kahvaltıyı kesinlikle atlamamalısınız . Her gün süt ürünlerinden , meyve ve sebzelerden ve et grubundan 1'er porsiyon tüketmelisiniz. Ve en önemlisi bol su için. Çünkü su toksik maddeleri vücuttan uzaklaştırır ve yağların yakılmasını sağlar. Ayrıca herkesin bildiği üzre az az ama sık sık tüketmelisinz. Birde en geç yatmadan önce birşeyler yemelisiniz. Zayıflama hapı kullanmalımyım demişsiniz kesinlikle tavsiye etmem çünkü kişinin hem kalori kısıtlaması yapmadan hem de metabolizmasını çalıştırmadan sadece hapla kilo vermesi hem mantıksız hem de oldukça sağlıksız. Sağlıklı beslenmeye çalışıp üstüne birde spor yaparsanız bence kilo vermenizde hiçbir engel yok.

evet canım geçen yıl aç kalmadan ama yediklerimi keserek ve yuruyuşle verdim. bu sene düğünüm var diye baharda gelince tekrar başladım

Yaşnız ilerledikçe hormonlarınızdaki değişmeler mesela büyüme hormonunuzun azalması kilonuzu etkiler. aynı beslenmeyi ypsanız bile daha fazla kilo alırsınız. Ayrca yağlardan hızlı bir şekilde kurtulmaya çalışmka hem formunuzu bozar hem de sağlığınızı. Bunun yerine dengeli bir beslenme ve hayat boyu sporla hem kilonuzu hem sağlığınızı korursunuz.

evet canım geçen yıl aç kalmadan ama yediklerimi keserek ve yuruyuşle verdim. bu sene düğünüm var diye baharda gelince tekrar başladım
hayirli olsn cnm umarim biran once verirsindiyet basari hikayelerinde birsey dikkatimi cekti gunde 2,5 3 hatta 3,5ltre su icmislrr bn gunde en fazla 4ltre icebilirm denemk lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…