- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
merhabalar ben 22 yasında evlı 2,5yaşında oğlu olan bı bayanım...16 yasındayken sadece 65 kıloyu gordum(buarada bu kıloya dusmmemın sebebıde dıs ağrımdı dış ağrısı nedenıyle sureklı çay kahve kola ve corba ıcebılıyordum) 1.78 boyum oldugundan manken gibiydim o zamanlar...ama daha sonra sısmanladım buna cevre neden oldu sanırım 18 yasındayken 70gıtgıdede 75 oldum ...unıversıtede ıse daha fzla kılo alarak 85e ulaştım ne yazıkkı...daha sonra bı arkadasım sayesınde ve evlenmeyı dusundugumden az yıyerek mıdemı bayagı kuculterek 75kıloya tekrar dustum(çok az yemek yıyerek ve gunde 2,5km yuruyerek)...ama eşim ve eşimin ailesi yemek yemeyı sevmesınden oturu buna hamılelıgımde eklenınce durum dahada kotuleştı...sezeryanla dogum yaptım ılk kılom tamamen gitti gibi oldu yanı gitti dediysem 85 falandım yıne...buara yıne sısmanladım 89oldum panıkledım dıyete basladım 1 haftada 2kılo verdım suan 87 88 değişiyor...benım merak ettıgım şu bıdaha 65e dusebılırmıyım o zaman ergenlık donemı dıye dusemezmıyım yoksa?buarada benım kalça basen sorunum hıc olmadı sısmanladıgımda kollarımdan omuzlarımdan ve en fazlası karnımdan alıyorum....ve hızlı kılo vermek ıstıyorum dıyet yaparken canım sureklı tatlı cekıyor...dıyet en fazla 1 hafta yapabılıyorum cunku okul ortamına da giriyorum arkadaşlarımla gidebılecegım saglıklı dıyet yemek yapan yerler yok...yanımda tasıdıgımdada hoş olmuyor başka yerlerde acıp yemek...ben sımdı kafama cok taktım ab shaper almak ıstıyorum mekık yapmak onunla ıyı oluyor...yada zayıflama hapı mı alsam ?yoksa dıkkat mı etsem?aç mı kalsam daha oncelerı gıbı?yoksa diyet mı yapsam ?kafam cok karışık ben bu hale nasıl geldım anlamıyorum deneyımlerınızı bnmle lutfen paylaşın ...nasıl kısa surede zayıfladınız ne kullandıınız ne onerırsınız ???