- 1 Ağustos 2015
- 10
- 8
- 39
-
- Konu Sahibi Pekpekipek
Dogru öyle bir imaj çizerim hiç o acidan dusunmemistim tesekkurlerBiraz daha bekleyin basvuru yaptiginiz diger yerlerdende donebilirler. Eger bu sene yardimci ogretmenlik yaparsaniz seneye maas pazarliginda eliniz pek kuvvetli olmaz diye dusunuyorum. Stajerlere yaptirilacak ise bile tamam demis birisi imaji cizeceksiniz.
İkisinin ortasi diyebilirim. Okul 30 yillik köklü bir okulMaaş stajyer maasi gibi mi öğretmen maasi gibi mi...
Okul kurumsal bilindik bir okul mu?
Sinavdan tamamen ümidimi kestim canim o işi beceremiyorum ama dedigin mantikli ücretli de olsa kendi sinifim olacakValla bende sınıf öğretmeniyim canım ilk yıl atanamamıştım o süreçte hiç özele başvurmadım direk ücretli öğretmenliğe başvurmuştum şimdi ki ücretleri yanılmıyorsam 950. 1000 lira arası orda size be kadar verecekler bilmiyorum ama asla öğretmen gibi hissetmeyexeksiniz...diğer tarafta gerçekten bir sınıfınız olacak ve evt daha çok yorulacaksınız belki ama öğretmenlik hazzını da yaşayacaksınız....bugünkü aklım olsa ben yine öyle yapardım...zaten 2. Dönem ayrılıp sınava pdaklanmanız daha iyi olur bence