- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.676
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek takıldığım konu : casus programi nerden buldunuz , nssil alindi ya da yüklendi, nasil dinliyorsunuz ? Lutfen cevap verir misiniz ?Kocamla çok severek evlendim çok ilgili değer veren hediyeler alan sürpriz yapan bir insandı bütün vaktini bana ayirirdi bütün önceliği bendim evlendikten sonra bu şekilde gider diyede hayal etmedim olabilecek en kotu insanın o olacağını da düşünmemiştim 3 kaynim bir eltim birde kaynanam var çok iyilerdi bir haftaya kadar öyle sanıyordum çok safmisim kaynanamın kocama karşı zaafı var kopamıyor hep yanında olsun istiyor evlendigimizden beri kendi evimiz olmasina rağmen hep orda yedik orda kaldık orda yattık kocam evliliğimiz süresince bana hakaret aşağılama fiziksel psikolojik şiddet uyguladı eve gelmedi hep kahvede yada annesinde kaldı hep kendi kafasına göre davrandı beni takmadı bide obsesif hicbirseyi beğenmez herşeyi eleştirir kaynanam eltim çok iyiydi hiçbir kötülüklerini görmedim derdimi onlarla paylaşırdim bir hafta önceye kadar kocamla boşanma kararı almadan önce zaten anlasamiyordukta kaynanamdan iskillendim casus program indirdim telefonuna başladım dinlemeye evi terk ettim çocuğumu esyalarimi alıp ne aradılar ne sordular birde akşam ziyafet veriyorlar o kadar zaman arkalarından hep iyi dediğim insanların yüzünü görmeye başladım ben memur bir insanim 6.000 maaş alan birisiyim kartım kocamdaydi hem eltime hem kaynanama yapmadigim kalmadı eşim sorumsuz birisi kendi yapması gereken şeyleri mutfak pazar alışverişini hep kaynima kaynanama aldirirdi benim 9 aylık kızım var üstüne calisiyorm şimdi kalkıp arkamdan onları kullandığımı aldigi eşyaların parasını vermediğimi söylüyor aman aman birşeyde almıyorlar su ekmek yani madem zorlarina gidiyormuş niye söylemediler niye oğullarından istemediler anlamıyorum kaynanam eltim o kadar zaman hep yüzüme güldüler hiç kötülüklerini görmedim şimdi arkamdan millete yalan yanlış bilgi veriyorlar sanki oğullarının bana yaptıkları normalmiş gibi hatalı olan benmişim ben hastaymisim deliymisim dünyanın kufurunu hakaretini ediyor ben paraları yok diye acıdım altinlarimi evimin eşyalarını hepsini ben yaptım gelin bohçası da beklemedim oglununu kaynanamdan ayirmadim sokaklarına taşındım bu kadar fedakarlık yaptım kaynanamın fesatliklari arkamdan gidip evimdeki altınları almış sonra diyor ben kafamı dinliyorum boşa kadını o kadından ev olmaz eltim olacak şeytan iki yüzlü yalan da söylüyor kaynanam diyorki gidermiş benim evimde yaşarmış usaklariyla torun bakmak istemiyor zaten birde kocam eskiden dul bı kadınla nisanliydi bu kadına gelin bohçası hazırlamışlar sonra Nisan atmislar ben çıktım karşısına bana bu kadına yaptıkları bohcayi getirmişler beden uymuyo diyehicbirini giymedim eltime verdim şimdi arkamdan dalga geciyorlar vicdanları çok rahatmis nasıl bu kadar kötü olunabilir madem memnun değilsiniz benden söyleseydiniz ona göre yol cizerdim bende
Bu konuyu sonsuza dek kapatma zamanin gelmiş.Daha fazla kurcalama iğrençlerrrKocamla çok severek evlendim çok ilgili değer veren hediyeler alan sürpriz yapan bir insandı bütün vaktini bana ayirirdi bütün önceliği bendim evlendikten sonra bu şekilde gider diyede hayal etmedim olabilecek en kotu insanın o olacağını da düşünmemiştim 3 kaynim bir eltim birde kaynanam var çok iyilerdi bir haftaya kadar öyle sanıyordum çok safmisim kaynanamın kocama karşı zaafı var kopamıyor hep yanında olsun istiyor evlendigimizden beri kendi evimiz olmasina rağmen hep orda yedik orda kaldık orda yattık kocam evliliğimiz süresince bana hakaret aşağılama fiziksel psikolojik şiddet uyguladı eve gelmedi hep kahvede yada annesinde kaldı hep kendi kafasına göre davrandı beni takmadı bide obsesif hicbirseyi beğenmez herşeyi eleştirir kaynanam eltim çok iyiydi hiçbir kötülüklerini görmedim derdimi onlarla paylaşırdim bir hafta önceye kadar kocamla boşanma kararı almadan önce zaten anlasamiyordukta kaynanamdan iskillendim casus program indirdim telefonuna başladım dinlemeye evi terk ettim çocuğumu esyalarimi alıp ne aradılar ne sordular birde akşam ziyafet veriyorlar o kadar zaman arkalarından hep iyi dediğim insanların yüzünü görmeye başladım ben memur bir insanim 6.000 maaş alan birisiyim kartım kocamdaydi hem eltime hem kaynanama yapmadigim kalmadı eşim sorumsuz birisi kendi yapması gereken şeyleri mutfak pazar alışverişini hep kaynima kaynanama aldirirdi benim 9 aylık kızım var üstüne calisiyorm şimdi kalkıp arkamdan onları kullandığımı aldigi eşyaların parasını vermediğimi söylüyor aman aman birşeyde almıyorlar su ekmek yani madem zorlarina gidiyormuş niye söylemediler niye oğullarından istemediler anlamıyorum kaynanam eltim o kadar zaman hep yüzüme güldüler hiç kötülüklerini görmedim şimdi arkamdan millete yalan yanlış bilgi veriyorlar sanki oğullarının bana yaptıkları normalmiş gibi hatalı olan benmişim ben hastaymisim deliymisim dünyanın kufurunu hakaretini ediyor ben paraları yok diye acıdım altinlarimi evimin eşyalarını hepsini ben yaptım gelin bohçası da beklemedim oglununu kaynanamdan ayirmadim sokaklarına taşındım bu kadar fedakarlık yaptım kaynanamın fesatliklari arkamdan gidip evimdeki altınları almış sonra diyor ben kafamı dinliyorum boşa kadını o kadından ev olmaz eltim olacak şeytan iki yüzlü yalan da söylüyor kaynanam diyorki gidermiş benim evimde yaşarmış usaklariyla torun bakmak istemiyor zaten birde kocam eskiden dul bı kadınla nisanliydi bu kadına gelin bohçası hazırlamışlar sonra Nisan atmislar ben çıktım karşısına bana bu kadına yaptıkları bohcayi getirmişler beden uymuyo diyehicbirini giymedim eltime verdim şimdi arkamdan dalga geciyorlar vicdanları çok rahatmis nasıl bu kadar kötü olunabilir madem memnun değilsiniz benden söyleseydiniz ona göre yol cizerdim bende
Bunu nereden cikardinizBana ister inanın ister inanmayın kişisel almayın kahin değilim büyücü değilim. Dilinizle yaptığınız gıybet kırdığınız çok insan var sizin bunu sizde biliyorsunuz. Kabul edermisiniz bilemem. Beni hiç ilgilendirmez. Boynuma vebal olmasın diye yazdım. Yazıyorum. İlk önce şifalandırın. Helallik mi istersiniz ne yaparsınız bilmiyorum. Bunu çözmediğiniz sürece bu karma katlanarak artacak. Bu ilahi ve sizin aranızda. Çıkıyorum konudan. Umarım bunu başarırsınız![]()
Kurtulduğuna say, kartını da iptal et
Google play trakwiew bütün konuşulanları dinliyorsun. kocamın telefonunda şifre olduğu için kaynanama yükledim. boşanmada delil olarak kullanmak için ,hemde eşimin benim arkamdan ne konuştuğunu ,boşanmada işime yarayacak ellerinde ne var ne yok ona göre onlemimi alayım diyeTek takıldığım konu : casus programi nerden buldunuz , nssil alindi ya da yüklendi, nasil dinliyorsunuz ? Lutfen cevap verir misiniz ?
Ooo Binnaaz ablaaaa,senmisin yavBana ister inanın ister inanmayın kişisel almayın kahin değilim büyücü değilim. Dilinizle yaptığınız gıybet kırdığınız çok insan var sizin bunu sizde biliyorsunuz. Kabul edermisiniz bilemem. Beni hiç ilgilendirmez. Boynuma vebal olmasın diye yazdım. Yazıyorum. İlk önce şifalandırın. Helallik mi istersiniz ne yaparsınız bilmiyorum. Bunu çözmediğiniz sürece bu karma katlanarak artacak. Bu ilahi ve sizin aranızda. Çıkıyorum konudan. Umarım bunu başarırsınız![]()
Bana ister inanın ister inanmayın kişisel almayın kahin değilim büyücü değilim. Dilinizle yaptığınız gıybet kırdığınız çok insan var sizin bunu sizde biliyorsunuz. Kabul edermisiniz bilemem. Beni hiç ilgilendirmez. Boynuma vebal olmasın diye yazdım. Yazıyorum. İlk önce şifalandırın. Helallik mi istersiniz ne yaparsınız bilmiyorum. Bunu çözmediğiniz sürece bu karma katlanarak artacak. Bu ilahi ve sizin aranızda. Çıkıyorum konudan. Umarım bunu başarırsınız
Kimsenin arkasından konuşan eden birisi değilim doğumum zamanın da kaynanamın bir takım yanlışları oldu ailem benim yüzüme vuruyordu ben yine kaynanam iyi diyordum babam kocamla her büyük sorunda bosanacagim dediğim vakitte beni zorla kocamın evine gonderdiginden kocam artık ha köpek beslemişim ha seni demeye başladı seni sevmiyorum o kadını daha çok sevdim onun peşinden köpek gibi koştum ona para harcadım dedi bende dedim madem onu seviyorsun ne diye benim hayatımi mahvettin ben kadının durumunu elestirmiyorum yarın bosaninca bende öyle olacağım benim kocam ve ailesi normal değil yeni anlamaya başladım yoksa neden kadınla bir yıl nişanlı kalsın anlasamayip ayrilsinlar bide kıza alınan ceyizleri bana neden verirler iç çamaşırı gecelik sabahliklardan bahsediyorum alinmasaydi bu kadar üzülmezdim
Ailem istemedi ben çok aşıktım ailemi karşıma aldım gururuma yediremedim hala seviyorum ama olmuyor bana çok kötü davranıyor çocuğumun da benim kaderimi yaşamasını istemiyorum annemin kaderini yaşamak istemiyorum eninde sonunda bu boşanma olacaktı sevince insanin gözü birşey görmüyor yaranmaya çalıştım ben iyi olmaya çalıştım hep ne yaptıysam bir türlü yaranamadim bıraktım bende iyi olmayı dedim bu sefer ben alttan almayacağım böyle olunca da tabi boşanmanın yolu gözüktüNiye bu kadar kullandırdın kendini ?
Sana zorla yap diyen olacağını sanmıyorum maaş kartını niye eşine veriyosun zıkkım yesin.
şu saatten sonra onları düşünmek yerine nasıl bir yol izlemelisin onu düşün bence!
Kartını geri aldın mıAilem istemedi ben çok aşıktım ailemi karşıma aldım gururuma yediremedim hala seviyorum ama olmuyor bana çok kötü davranıyor çocuğumun da benim kaderimi yaşamasını istemiyorum annemin kaderini yaşamak istemiyorum eninde sonunda bu boşanma olacaktı sevince insanin gözü birşey görmüyor yaranmaya çalıştım ben iyi olmaya çalıştım hep ne yaptıysam bir türlü yaranamadim bıraktım bende iyi olmayı dedim bu sefer ben alttan almayacağım böyle olunca da tabi boşanmanın yolu gözüktü
Valla inanın o kadar saftirik bir insanimki kız kardeşim eşini takip etmek için kurmuştu bana onlar akıl verdi kurarken bile kaynanamdan birşey çıkmaz diyordum kurmakta sıkıntı oldu renkten renge girdim görür diye gerçi telefonuda ben hediye etmiştim düşünün artık çok seviyordum kaynanamı allah yukarda onlar sevmemişler beni anlayamadım niye birtek oğullarıyla anlasamadim evet benimde yanlislarim oldu ama kaynanama karşı bir kusurum olmadı o yüzden üzülüyorumKv ve eltisinde
Eşimin şiddeti kabul edileöez
Ancak burada konu sahibinin dert yandığı asıl mesele kv ve elinin iki yüzlülüğü.
Kv sevmemiştir yalan söylemiş olayı baskılarına farklı aksettiröiş olabilir bunların hiçbiri suc değil ama casus program olayı şeytanın aklına gelmez ne diyim.
Evi terk etmeden bir ay once aldım. gururna yediremedi. benimle param için evlenmemiş falan bende onun ne kadar kazandığını biliyormusum öyle evlenmisim falan filan .ona dedim sen iki yüzlülük yaptın bana böyle bir insan olduğunu soylemedin kendini çok iyi sakladin o zaman öyle gerekmiş öyle davranmış aciklamasiMaas kartını kocandan geri aldın mı????
Sen kartı kurtarmıssın yan ona bak. Dunyanın en ıyı adamı dahi olsa neden kartı veresin ki ona. Sabahın korundu uyanıp ise gıdıceksın milletin Agız kokusunu cekeceksın alın terini kocan alacak? Ne munasebet.Evi terk etmeden bir ay once aldım. gururna yediremedi. benimle param için evlenmemiş falan bende onun ne kadar kazandığını biliyormusum öyle evlenmisim falan filan .ona dedim sen iki yüzlülük yaptın bana böyle bir insan olduğunu soylemedin kendini çok iyi sakladin o zaman öyle gerekmiş öyle davranmış aciklamasi
Evi terk etmeden bir ay önce aldım zaten bunları yapınca kötü oldum verdim verdim alınca kötü oldum ilginç yanıKartını geri aldın mı
Sevdıgı seyı elinden aldın elbette kotu olacaksın.Evi terk etmeden bir ay önce aldım zaten bunları yapınca kötü oldum verdim verdim alınca kötü oldum ilginç yanı
Faydası var eşimin de konuşmaları var avukatla görüştüm anlasalar bile az ceza alirmisim sicilim temiz birde kanıt olarak gosterilirmis tut dedi elinde bisekilde kılıfına uyduruyorlarPsikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsunuz, maddi manevi kullaniliyorsunuz, doğru dürüst evlilik hayatı yaşamayıp istenmediğiniz bir evde üstelik muhtaç değilken yaşamayı kabul ediyorsunuz ancak icinize oturan ve merak ettiginiz sey kayinvalide ve eltinizin sizin arkanizdan konuşup konuşmadığı veya ne konuştukları mı...
Bilemedim öncelik sıralamanızda bir yanlışlık var gibi.
Bi an evvel boşanmaya bakın o tarz programları da silin. Size bir faydası dokunmaz.
Faydası var eşimin de konuşmaları var avukatla görüştüm anlasalar bile az ceza alirmisim sicilim temiz birde kanıt olarak gosterilirmis tut dedi elinde bisekilde kılıfına uyduruyorlar