Kocamla çok severek evlendim çok ilgili değer veren hediyeler alan sürpriz yapan bir insandı bütün vaktini bana ayirirdi bütün önceliği bendim evlendikten sonra bu şekilde gider diyede hayal etmedim olabilecek en kotu insanın o olacağını da düşünmemiştim 3 kaynim bir eltim birde kaynanam var çok iyilerdi bir haftaya kadar öyle sanıyordum çok safmisim kaynanamın kocama karşı zaafı var kopamıyor hep yanında olsun istiyor evlendigimizden beri kendi evimiz olmasina rağmen hep orda yedik orda kaldık orda yattık kocam evliliğimiz süresince bana hakaret aşağılama fiziksel psikolojik şiddet uyguladı eve gelmedi hep kahvede yada annesinde kaldı hep kendi kafasına göre davrandı beni takmadı bide obsesif hicbirseyi beğenmez herşeyi eleştirir kaynanam eltim çok iyiydi hiçbir kötülüklerini görmedim derdimi onlarla paylaşırdim bir hafta önceye kadar kocamla boşanma kararı almadan önce zaten anlasamiyordukta kaynanamdan iskillendim casus program indirdim telefonuna başladım dinlemeye evi terk ettim çocuğumu esyalarimi alıp ne aradılar ne sordular birde akşam ziyafet veriyorlar o kadar zaman arkalarından hep iyi dediğim insanların yüzünü görmeye başladım ben memur bir insanim 6.000 maaş alan birisiyim kartım kocamdaydi hem eltime hem kaynanama yapmadigim kalmadı eşim sorumsuz birisi kendi yapması gereken şeyleri mutfak pazar alışverişini hep kaynima kaynanama aldirirdi benim 9 aylık kızım var üstüne calisiyorm şimdi kalkıp arkamdan onları kullandığımı aldigi eşyaların parasını vermediğimi söylüyor aman aman birşeyde almıyorlar su ekmek yani madem zorlarina gidiyormuş niye söylemediler niye oğullarından istemediler anlamıyorum kaynanam eltim o kadar zaman hep yüzüme güldüler hiç kötülüklerini görmedim şimdi arkamdan millete yalan yanlış bilgi veriyorlar sanki oğullarının bana yaptıkları normalmiş gibi hatalı olan benmişim ben hastaymisim deliymisim dünyanın kufurunu hakaretini ediyor ben paraları yok diye acıdım altinlarimi evimin eşyalarını hepsini ben yaptım gelin bohçası da beklemedim oglununu kaynanamdan ayirmadim sokaklarına taşındım bu kadar fedakarlık yaptım kaynanamın fesatliklari arkamdan gidip evimdeki altınları almış sonra diyor ben kafamı dinliyorum boşa kadını o kadından ev olmaz eltim olacak şeytan iki yüzlü yalan da söylüyor kaynanam diyorki gidermiş benim evimde yaşarmış usaklariyla torun bakmak istemiyor zaten birde kocam eskiden dul bı kadınla nisanliydi bu kadına gelin bohçası hazırlamışlar sonra Nisan atmislar ben çıktım karşısına bana bu kadına yaptıkları bohcayi getirmişler beden uymuyo diyehicbirini giymedim eltime verdim şimdi arkamdan dalga geciyorlar vicdanları çok rahatmis nasıl bu kadar kötü olunabilir madem memnun değilsiniz benden söyleseydiniz ona göre yol cizerdim bende