Ne yapsam sizce

Önce instadan sevgilisi olup olmadığını çözüp yoksa yaz bence

Hoslandigim cocugu instada ekledim yazsam mı sizcee? Konusmuslugumuz yok ve sevgilisi var mi yok mu bilmiyorum..
Madem ekledin bırak ta o yazsın zaten ilgisini çekersen yazar. Bu şekilde hem ekle hem yaz erkeğin ister istemez egosunu okşarsın başka hiç bir işe yaramaz. Bir de neden oluruna bırakmıyorsun ? Gerçekten hayatında bir erkek varlığı çok mu önemli senin için ? Kendine değer ver rainyy ben senin konularını görünce üzülüyorum. Odak noktan hep hayatında birinin olması buda kendini hiç sevmemekten kaynaklanıyor biri seni sevince hayat sandığın kadar güzelleşmiyor inan bana...

Adam hoşlansa sana bi ışık yakardı zaten yazıp terslenme.

Şöyle söyleyim ilişkilerde çok zorluk çekersiniz ve ilişkileriniz bu yönden doğru gitmez ve en önemlisi karşı tarafa umur verip heyecanınız bitince de soğuduk diyip ayrılabilirsiniz …
Bu sebeple önce kendinizi bu konuda bence değiştirin flörtöz insanlar sadece elde etmeye çabalarlar 🙁 gerisi önemsizdir onlar için
Bu tür durumlarda da sağlıklı ilişkiler kuramazsınız .
kesinlikle katilmiyorum
flortöz insanlarin hayatindaki kisiler ask yapmayi bilen biriyle oldugu icin cok mutlu olurlar ama kisi flortöz oldugu icin onu elden kacirma korkusu da olur, daha cok üstüne titrerler.
keske rainy de flortoz olsa. hayatinda bir flortu olmamistir nette tanisip gorusmedikleri haric.
o ne yapıyorsa yalnizliktan yapiyor :KK43:
hayatina birisi girsin ne sogur ne birakir, bir ömür onla yasar
ama iste daha tanisma asamasina gecemiyor.
nedense cevresi esi dostu da kimseyi önermiyor...

X