- 26 Mart 2024
- 951
- 2.303
- 28
Öyle mi kaç yaşındasın ?Yok demem herhalde. hiç ilişkim olmadı bilmiyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi kaç yaşındasın ?Yok demem herhalde. hiç ilişkim olmadı bilmiyorum..
Valla öyle deyince bende ona göre yorum yaptımNe flörtözü yaw buldu da flört etti sanki bir de evet flörtözüm demiş
Yok flortum olmadi hicValla öyle deyince bende ona göre yorum yaptım
Bazen bir kızla fotosu yoktur cunku çok kızla flörtözdür..Bir kızla fotosu yokk
Onu bilemicem.Bazen bir kızla fotosu yoktur cunku çok kızla flörtözdür..
Madem ekledin bırak ta o yazsın zaten ilgisini çekersen yazar. Bu şekilde hem ekle hem yaz erkeğin ister istemez egosunu okşarsın başka hiç bir işe yaramaz. Bir de neden oluruna bırakmıyorsun ? Gerçekten hayatında bir erkek varlığı çok mu önemli senin için ? Kendine değer ver rainyy ben senin konularını görünce üzülüyorum. Odak noktan hep hayatında birinin olması buda kendini hiç sevmemekten kaynaklanıyor biri seni sevince hayat sandığın kadar güzelleşmiyor inan bana...Hoslandigim cocugu instada ekledim yazsam mı sizcee? Konusmuslugumuz yok ve sevgilisi var mi yok mu bilmiyorum..
En azından önüne bakarsın.Soguk yapar diye korkuyorum
kesinlikle katilmiyorumŞöyle söyleyim ilişkilerde çok zorluk çekersiniz ve ilişkileriniz bu yönden doğru gitmez ve en önemlisi karşı tarafa umur verip heyecanınız bitince de soğuduk diyip ayrılabilirsiniz …
Bu sebeple önce kendinizi bu konuda bence değiştirin flörtöz insanlar sadece elde etmeye çabalarlar gerisi önemsizdir onlar için
Bu tür durumlarda da sağlıklı ilişkiler kuramazsınız .