Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ki bahsettiğin mi? Yoksa başkası mı? Her konunda aynı kişiden mi bahsediyorsun anlamıyorum ama yaz bence, yazda sende rahatla bizde rahatlayalım.Hoslandigim cocugu instada ekledim yazsam mı sizcee? Konusmuslugumuz yok ve sevgilisi var mi yok mu bilmiyorum..
Aynı kisiiGeçen ki bahsettiğin mi? Yoksa başkası mı? Her konunda aynı kişiden mi bahsediyorsun anlamıyorum ama yaz bence, yazda sende rahatla bizde rahatlayalım.
Evet biraz oyleyim.Yanlış anlamayın flörtöz bir yapınız mı var merak ediyorum
Bende o yuzden kararsızım ama aynı kişiden bahsediyorum.Kaçıncı hoşlandığın çocuk?
Yaz gitsin. Nasıl olsa ya cevap alamayacaksın ya tersleneceksin.
Aman yaz gitsin, en fazla ne olabilir ki?Aynı kisii
Şöyle söyleyim ilişkilerde çok zorluk çekersiniz ve ilişkileriniz bu yönden doğru gitmez ve en önemlisi karşı tarafa umur verip heyecanınız bitince de soğuduk diyip ayrılabilirsiniz …Evet biraz oyleyim.
Soguk yapar diye korkuyorumAman yaz gitsin, en fazla ne olabilir ki?
Yazmaya karar verirsen ne yazacaksın?Hoslandigim cocugu instada ekledim yazsam mı sizcee? Konusmuslugumuz yok ve sevgilisi var mi yok mu bilmiyorum..
Elde edebilse orda kalacak da o kısma kadar gelemedi henüzŞöyle söyleyim ilişkilerde çok zorluk çekersiniz ve ilişkileriniz bu yönden doğru gitmez ve en önemlisi karşı tarafa umur verip heyecanınız bitince de soğuduk diyip ayrılabilirsiniz …
Bu sebeple önce kendinizi bu konuda bence değiştirin flörtöz insanlar sadece elde etmeye çabalarlar gerisi önemsizdir onlar için
Bu tür durumlarda da sağlıklı ilişkiler kuramazsınız .
Aklıma bir şey geldi ama soylemiyim buradaYazmaya karar verirsen ne yazacaksın?
Ya elde edip , amaaan nasılsa elde ettim derseeee flörtözmüşşşşElde edebilse orda kalacak da o kısma kadar gelemedi henüz
Evet.Elde edebilse orda kalacak da o kısma kadar gelemedi henüz
Yok demem herhalde. hiç ilişkim olmadı bilmiyorum..Ya elde edip , amaaan nasılsa elde ettim derseeee flörtözmüşşşş
Tanımıyorsun diye merak ettim,simdi boyle deyince hepten merak ettim ne denir ki söylenmeyecek üstünde ne var? Degil herhalde skfjdjAklıma bir şey geldi ama soylemiyim burada
Kız elde edebildiğine yapışacak hiç bırakır mı bir daha. Flörtöz olmak için önce flört etmek lazım. Rainy platonikten öteye geçemedi.Ya elde edip , amaaan nasılsa elde ettim derseeee flörtözmüşşşş
Ay flörtözüm değince bende baya flörtleri oldu sandım daKız elde edebildiğine yapışacak hiç bırakır mı bir daha. Flörtöz olmak için önce flört etmek lazım. Rainy platonikten öteye geçemedi.
Ne flörtözü yaw buldu da flört etti sanki bir de evet flörtözüm demişYanlış anlamayın flörtöz bir yapınız mı var merak ediyorum