ne yapsam? kendini kötü hisseder mi acaba?

Bence sevgilin zaten sen ona yemek götür diye blöf yapmış olabilir
Yada mutfağı hunharca kullanıp öyle bırakıyordur amcada kızınca zoruna gidiyordur
Var böyle tipler hem suçlu hem gururlu
öyle biri değil ki ama açıklamada da yazmıştım bir şey anlatmayı sevmez cımbızla laf alıyorum ağzından ve aksine bütün evide silip süpürüyor hep

1 haftalık direk götürmek mantıklı olmaz ama en azından gittiğinizde kek poğaça börek sarma türü şeyler bir hafta götürür çok miktar götürmek acındırıypr hissine büründürür ama

bende öyle düşündüm fakat sürekli yanına gidemiyorum uzakta kalıyorum

bende öyle düşündüm fakat sürekli yanına gidemiyorum uzakta kalıyorum

Eşimle sevgiliyken ailesi bazen olmazdı, o tarz şeyler götürürdüm içimden geldiği için, bizde 1-2 haftada bir ancak görüşürdük.

Sonuç olarak birlikte olduğumuz insanın ebeveyni değiliz. 19 yaşında bir şekilde ya mutfağı kirletmeyecek ya da evde ne varsa onu yiyecek. Kişinin kendini beslemesi kendi sorumluluğunda, amcası ne yiyip ne içiyor birlikte yesinler. Aç kal demiyordur da alternatif sunuyordur.

erkeğin yalan söyleyenide çok zor be fotosentez mi yapıyorlarmış evde amcasıyla. seni kandırmış hayırlı olsun böyle sevgiliyle ikinizde işletme okursunuz ancak o seni sen aileni

Ben yapmazdım öyle bir şey. Çıksın dışarıda yesin. Bu kadar pohpohlamak niye sanki 5 yaşı var.

Yasiniz kucuk. İkiniz de ogrencisiniz herhalde. Bu yasta yemekli islere girmeyin,anlamsiz.

Bu cocuk calismiyorsa, ailesiyle arasi da kotuyse disaridan yenek yemek icin parayi nereden buluyor?

Ya bence yapma.
Benim kızım 19 yasında dese ki anne her hafta sevgilime yemek tasıycam
Oldu gözlerim doldu derdim

giderken kek borek kurabiye biseyler alirsin yanina da 1 haftalik yemek ne yahu!.
sonraki ay da ütülerini yaparsiniz artik benden demesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…