Merhaba arkadaşlar, benim problemli bi ilişkim yaklaşık 6 ay önce sona ermişti. Biz ayrıldıktan sonra 4 ay kadar hiç konuşmadık sonra benden eşyalarını istemek için aradı, ben eşyalarını kendisine gönderdim fakat tekrar aradı ve beni suçlayıp durdu bende cevaplarını verdim bir daha da görüşmeyeceğimizi umarak. Fakat biz aynı okulda aynı arkadaş grubu içersindeyiz ve ben öğrendim ki ayrıldığmızdan beri çenesi hiç durmamış hep dedikodumu yapmış. Arkadaşım olduğunu sandığım insanlarda onunla görüşmeyi kesmediler buna rağmen. Ben de yeni bir ilişkim olduğu yalanını uydurdum çenesi kapansın yanıma yaklaşamasın diye fakat yine mailler aramalar oldu. Hattımı değiştirdim, kimseye de vermedim. Bu arada gerçekten yeni biriyle bi ilişkiye başladım. Ortalık tam duruldu derken bir gece bana attığı maile hakaret içeren cevaplar verdim, sabrım taşmıştı maalesef. O da bunun üzerine beni tehdit etti, ben erkek arkadaşıma söyledim eski erkek arkadaşımı arayıp beni rahatsız etmemesini söyledi. Okulda da bana yaklaşmamasını. Ama eski erkek arkadaşım tam tersini uyguluyordu derslerde arkama oturup yanımdaki arkadaşlarımla şakalaşmalar, gözümün önünden gitmedi bir türlü. İki üç gün önce de sınavdaydım birden karşımda dikilmiş sırıttığını görünce:"defol abicim başka yere otur" dedim. Yanıma oturacak sandım zaten sınav stresi kötüydüm, patladım. Tabi sınıfta herkes duydu, ertesi gün beni aradı: "sen bana nasıl küfür edersin, seni şöyle yaparım böyle yaparım, ben zaten x'e aşığım deli gibi seni hiçbir zaman x kadar sevmedim" dedi. Ben de ona küfretmediğimi, sınav stresiyle olduğunu söyledim bir daha bana yaklaşmamasını ve özel hayatının beni ilgilendirmediğini söyledim. Hala saydırıyordu bana bu arada. Ben de madem o kızı seviyorsun neden arkadaşlarına söylemiyosun, ben söyliyim de yapsınlar aranızı dedim. O da bana kimsenin inanmayacağını, söyleyemeyeceğimi idda etti. Daha fazla uzatmamak için telefonu yüzüne kapattım. Beni arayamaması için de engelledim numarasını vs. Kararsız olduğum nokta ise şu: ben tüm bu olanları x denen kıza anlatmak istiyorum çünkü x kız zamanında eski erkek arkadaşımla ilgilenen bi kızdı ben de ondan pek hoşlanmazdım biz çıkarken şimdi ona durumu anlatıp, benim asla ilişkilerine engel olamayacağımı ve onunla düşman olmadığımı söylemek istiyorum. Sizce kıza söylemeli miyim? Tereddütteyim çünkü eski erkek arkadaşım daha da hiddetlenir mi bilmiyorum öte yandan ben kıza olayı anlatırsam( bu olayın doğru olmama ihtimali de var) eski erkek arkadaşım artık utanır beni aramaz diye düşünüyorum. Ne yapsam doğru olur arkadaşlar?