• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam doğru olur bilemiyorum?

sheldon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
136
2
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, benim problemli bi ilişkim yaklaşık 6 ay önce sona ermişti. Biz ayrıldıktan sonra 4 ay kadar hiç konuşmadık sonra benden eşyalarını istemek için aradı, ben eşyalarını kendisine gönderdim fakat tekrar aradı ve beni suçlayıp durdu bende cevaplarını verdim bir daha da görüşmeyeceğimizi umarak. Fakat biz aynı okulda aynı arkadaş grubu içersindeyiz ve ben öğrendim ki ayrıldığmızdan beri çenesi hiç durmamış hep dedikodumu yapmış. Arkadaşım olduğunu sandığım insanlarda onunla görüşmeyi kesmediler buna rağmen. Ben de yeni bir ilişkim olduğu yalanını uydurdum çenesi kapansın yanıma yaklaşamasın diye fakat yine mailler aramalar oldu. Hattımı değiştirdim, kimseye de vermedim. Bu arada gerçekten yeni biriyle bi ilişkiye başladım. Ortalık tam duruldu derken bir gece bana attığı maile hakaret içeren cevaplar verdim, sabrım taşmıştı maalesef. O da bunun üzerine beni tehdit etti, ben erkek arkadaşıma söyledim eski erkek arkadaşımı arayıp beni rahatsız etmemesini söyledi. Okulda da bana yaklaşmamasını. Ama eski erkek arkadaşım tam tersini uyguluyordu derslerde arkama oturup yanımdaki arkadaşlarımla şakalaşmalar, gözümün önünden gitmedi bir türlü. İki üç gün önce de sınavdaydım birden karşımda dikilmiş sırıttığını görünce:"defol abicim başka yere otur" dedim. Yanıma oturacak sandım zaten sınav stresi kötüydüm, patladım. Tabi sınıfta herkes duydu, ertesi gün beni aradı: "sen bana nasıl küfür edersin, seni şöyle yaparım böyle yaparım, ben zaten x'e aşığım deli gibi seni hiçbir zaman x kadar sevmedim" dedi. Ben de ona küfretmediğimi, sınav stresiyle olduğunu söyledim bir daha bana yaklaşmamasını ve özel hayatının beni ilgilendirmediğini söyledim. Hala saydırıyordu bana bu arada. Ben de madem o kızı seviyorsun neden arkadaşlarına söylemiyosun, ben söyliyim de yapsınlar aranızı dedim. O da bana kimsenin inanmayacağını, söyleyemeyeceğimi idda etti. Daha fazla uzatmamak için telefonu yüzüne kapattım. Beni arayamaması için de engelledim numarasını vs. Kararsız olduğum nokta ise şu: ben tüm bu olanları x denen kıza anlatmak istiyorum çünkü x kız zamanında eski erkek arkadaşımla ilgilenen bi kızdı ben de ondan pek hoşlanmazdım biz çıkarken şimdi ona durumu anlatıp, benim asla ilişkilerine engel olamayacağımı ve onunla düşman olmadığımı söylemek istiyorum. Sizce kıza söylemeli miyim? Tereddütteyim çünkü eski erkek arkadaşım daha da hiddetlenir mi bilmiyorum öte yandan ben kıza olayı anlatırsam( bu olayın doğru olmama ihtimali de var) eski erkek arkadaşım artık utanır beni aramaz diye düşünüyorum. Ne yapsam doğru olur arkadaşlar?

numaranizi degistirmistiniz hani , nasil sizi arayabiliyor daha sonra orasini anliyamadim ,
bence muhattap olma , ilgileme , soyledikleriyle , yaptiklariyla , konussun dursun ...

merhaba, oncelikle yeni biriyle iliskiye basladiktan sonra birden neden eski erkek arkadasiniza hakaret icerikli bir mail gonderdiniz bunu cozemedim (ayrica burada sizi hatali buldum) ikincisi de hattinizi degistirdikten sonra sizi nasil arayabildi.. yani bu aralarda yine bir sekilde iletisim olmus sizin burada bahsetmediginiz bence. ayrica yasinizi bilmiyorum ama anlattiklarinizdan pek de olgun ve mantikli davrandiginizi soyleyemem ikinizin de... artik olan olmus bundan sonra bence tavrinizi koyarken sinirlerinize hakim olmalisiniz ve de birbirinizin hayatindan cikmalisiniz su an yaptiginiz tam tersi cunku. ayrica kesinlikle bu x kisisine gidip de durumu anlatmayin cunku bu direk o ikisini ilgilendiren bir konu ayrica belki gercek degil, veya belki gercek ama kendisi zamani gelince x kisisine acilmak istiyor... siz onun eski kiz arkadasi olarak neden hoslandigi kizla konusmayi planliyorsunuz ki... olay cok uzar cok basiniz agrir size soyleyeyim. bence bu eski erkek arkadasinizla tum mail ve telefon irtibatini kesin ve de ona hakaret kufur vs etmekten vazgecin gormezlikten gelin siz kendi iliskinize bakin o da kendisininkine.

numaranizi degistirmistiniz hani , nasil sizi arayabiliyor daha sonra orasini anliyamadim ,
bence muhattap olma , ilgileme , soyledikleriyle , yaptiklariyla , konussun dursun ...
numaramı değiştirdim ama rehberdeki kaydı duruyormuş ordan sildirmemekle asıl hatayı yapmışım, sanırım numaramı ordan buldu. Öyle yapıyorum muhattap olmuyorum ama canımı çok sıkıyor, onun yüzünden sevgilimle aram açıldı. Ben de artık bi cevap vermek istiyorum ama kararsızım işte.

merhaba, oncelikle yeni biriyle iliskiye basladiktan sonra birden neden eski erkek arkadasiniza hakaret icerikli bir mail gonderdiniz bunu cozemedim (ayrica burada sizi hatali buldum) ikincisi de hattinizi degistirdikten sonra sizi nasil arayabildi.. yani bu aralarda yine bir sekilde iletisim olmus sizin burada bahsetmediginiz bence. ayrica yasinizi bilmiyorum ama anlattiklarinizdan pek de olgun ve mantikli davrandiginizi soyleyemem ikinizin de... artik olan olmus bundan sonra bence tavrinizi koyarken sinirlerinize hakim olmalisiniz ve de birbirinizin hayatindan cikmalisiniz su an yaptiginiz tam tersi cunku. ayrica kesinlikle bu x kisisine gidip de durumu anlatmayin cunku bu direk o ikisini ilgilendiren bir konu ayrica belki gercek degil, veya belki gercek ama kendisi zamani gelince x kisisine acilmak istiyor... siz onun eski kiz arkadasi olarak neden hoslandigi kizla konusmayi planliyorsunuz ki... olay cok uzar cok basiniz agrir size soyleyeyim. bence bu eski erkek arkadasinizla tum mail ve telefon irtibatini kesin ve de ona hakaret kufur vs etmekten vazgecin gormezlikten gelin siz kendi iliskinize bakin o da kendisininkine.
merhaba, bana mailler gönderiyordu hakaret dolu ben de cevaben yazdım sonradan pişman oldum ama gerçekten beni çok tahrik etti. Hattımı dediğim gibi gsm operatörünün rehberinden bulmuş sanırım çünkü rehberde kayıtlıymışım iki gün evvel sildirdiğimde anladım. 23 yaşındayım ve ben gerçekten artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum nefret bile yok içimde ama benle uğraşması, dedikodumu yapması beni tahrik ediyor. O kızla ya da herhangi biriyle istediğini yaşasın ben beni aramalarından bunaldım bir ders vermek istiyorum ama sanırım haklısın olay git gide büyür.

Bence verebilcegin en buyuk cevap susmak, ve onu tamameeen gormemezlikten gelmektir.
Hic yokmus gibi davran. Edepli edebinden susmus, edepsiz ben susturdum sanmis, Sen edepli ol, bos ver edepsizi.

Bence verebilcegin en buyuk cevap susmak, ve onu tamameeen gormemezlikten gelmektir.
Hic yokmus gibi davran. Edepli edebinden susmus, edepsiz ben susturdum sanmis, Sen edepli ol, bos ver edepsizi.
Haklısın ama ben 6 aydır sustukça o konuştu. Lanet olsun ki mezuniyetime yarım dönem daha var, inanın onun yüzünden okula bile gitmek istemiyorum ve gitmiyorum çoğu kez. Ama o aileme kadar tehditler edip arkamdan konuşuyor. Ben de kötü olayım diyorum ama susucam yine sanırım.

Sabah son sınavım için okula gittim, x kızı gördüm ve konuştum. Belki de doğru yapmadım ama bi kez olsun hakettiğini yaptım eski erkek arkadaşıma. X kıza; eski erkek arkadaşımın beni arayıp x'i seviyorum aşığım dediğini ve bunun beni hiç ilgilendirmediğini söyledim. Aralarında olmak gibi onlara tehdit oluşturmak gibi bi amacımın, gücümün hiçbir zaman olmadığını olamayacağını da. Kız boş gözlerle beni dinledi, bilmiyordu böyle bi sevginin varlığını ve sanırım başka bir ilişkisi var. Bana teşekkür etti ben de öyle.

Back
X