• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nefsepranga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2018
637
2.000
113
hanımlar merhaba 2 çocuklu 18 yıllık evliyim ama ne evlilik. Nikahlıyım eşimde uzun süredir bir sürü sıkıntı ve çocuklarla tek başıma bırakıp güya yeni iş arayışı ile yurt dışında çocuklarla sorunu yok şikayet etmezsem para pul sormazsam benimle de yok
Maddi olarak çok sıkıntı yaratıyor çalışmıyor üç beş iş yapıp ne varsa onu gönderiyor çalıssa yetmese amenna bunu dile getirince benden kötüsü yok karıkoca ilişkisi aşk sevgi yok görünce birbirimizi eh işte fakat eski günlerimiz çok güzeldi temelimiz sağlam onun hatrına bunca zaman idare ettim çocuklarla yalnız ve çok sıkıntılım
Boşansam alacak nafaka mal mülk yok çocuklarımı korumak ve onlardan sorumlu olsun zaten yanımda degil zararı yok diye boşanmadım
Artık çok yoruldum hem yalnızlık hem parasızlık ilgisizlik birde çenesini çekiyorum ne yapacagımı bilmiyorum evli kalmayı kendime yediremiyorum boşansam birsey değişmiyor ona ödül olcak gibi
Şimdi sizden yardım istediğim konu şu kadın dayanışma olur veya baska bir kurumda burda belirtmediğim tum detayları vererek bana akıl vercek yol gostercek yardım edecek gerekirse boşanırsan hakların bu boşanma şurdan gir burdan çık diycek bir yardım veya danışma yardım alma kurumu varmı bayanlar için bu durumda çaresizliğime nasıl bir yol izleyecegimi belirlemek istiyorum yardımcı olursanız çok iyi gelicek bana

Peki bu durumda işi halletsem boşanmam mı mantıklı bu şekilde devam etmesimi diğer yandan endişem sen çalısıyorsun diye çocuklara karsı sorumluluk almaması

Çocukların büyüktür herhalde? Çalışıp evini gecindirebilir , eşinin gönderdiği parayla da birikim yapabilirsin. Zaten yanında değil, dert edecek fazla birşey yok .kendini sağlama aldigin an boşanırsın.

böyle bi kurum vardır da arayıp bulmak lazım. kadın dernekleri varsa bi telefon edin.

ayrıca çocuklar küçük değilse çalışmanız yararınıza olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back