Kızlar sevgilim beni özlemiyor galiba
( birbirimize yarım saat uzaklıkta mesafedeyiz sabah akşam arkadaşlarıylayken iş benimle görüşmeye gelince hep bişeyler oluyo bu durum beni çok kırıyo artık çok tartıştık bunun yüzünden çok birbirimize girdik bende yıprandım gururum incindi içime attım hep sesimi çıkarmamaya başladım şimdi işe başladı haftada iki gün izinli o daha yeni bana bu hafta hangi günler ofiste olmadığıma bakıyım ona göre sinemaya götürücem seni diyo. Sanki ben uzaktan kumandalı arabayım kafasına göre gelmesin kafasına göre gel buluşucaz desin. Bende musait olursam neden olmasın dedim. Herkese her şeye vakti var bi bana yok.
Kızlar ya bunun amacı derdi nee ondan önce de haftada iki gün üç gün bişeyler yapıyoduk öyle her gün dip dipe değildik ki benden sıkıldı diyim sevgisinden de kesinlikle şüphem yok e ne o zaman bu
Size bir önerim var siz siz olun sakın bir ikizler erkeğine aşık olmayın sakıınnnn
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kızlar ya bunun amacı derdi nee ondan önce de haftada iki gün üç gün bişeyler yapıyoduk öyle her gün dip dipe değildik ki benden sıkıldı diyim sevgisinden de kesinlikle şüphem yok e ne o zaman bu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)