Ne yapmaya çalışıyor?

Aklimdaki sorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
4
0
1
29
Merhabalar Ara ara sadece iş hakkında konuştuğum biri vardı. Kendisi çok efendi kibar biri ve daha sonra benim ilgimi çekmeye başladı. Bende onu instagramdan takip ettim ama o beni geri takip etmemisti. Sonra bizim işimiz bitti ve vedalaştım. Vedalaştıktan 2-3 gün sonra bir baktım bana instagramdan takip isteği yollamış. Daha sonra paylaştığım bir hikayeye de emoji atarak mesaj atmıştı bende teşekkür etmiştim ama bir muhabbet falan açılmadı. Sonra bende onun bir hikayesine bir mesaj attım ve o da teşekkür etti ve yine bir konuşma olmadı. Sizce ne yapmaya çalışıyor normal bir arkadaş gibi mi davranıyor yoksa bir ilgisi olabilir mi?

uzak dur

Valla her biyikliyi dedeniz sanıyor her guleni mavi boncuk verdi zannediyor her naber diyeni kendinize aşık ilan edip günlerce düşünüyorsunuz

Bende sizleri anlamıyorum niye gelin güvey oluyorsunuz hemen

Valla her biyikliyi dedeniz sanıyor her guleni mavi boncuk verdi zannediyor her naber diyeni kendinize aşık ilan edip günlerce düşünüyorsunuz

Bende sizleri anlamıyorum niye gelin güvey oluyorsunuz hemen
Dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama mesajıma bir ilan manasında bir şey yazmadım farkindaysanız arkadaş olarak mı görüyor diye düşünüyorum sadece emin olmak istiyorum yargilayici tavrınız hoş değil

Beklentiye girmeyin bence

Olabilir de olmayabilir de. Bence de çok fazla beklentiye sokmayın kendinizi, akışına bırakın. Bir ilgisi varsa bunu hissettirecektir.

çok açık.. tamamen arkadaşça yaklaşıyor. aksini hissettirecek tek bir davranışı olmamış bence. yıl olmuş 2021, hikayeye konan bir emojiye farklı anlamlar yüklemek de ne bileyim :) kayda değer bir gelişme oluncaya kadar zihninizi meşgul etmeyin bence :)

Ahahah işte insan biraz farklı bir gözle bakınca sanırım hemen bir ima aramaya başlıyor zihnimi meşgul eden bir şey değil zaten açıkçası bende daha çok arkdaşça olduğunu düşünüyorum ama yine de bi umut sordum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…