• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor?

Kafasi Karisik Birisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
23
11
3
29
1 ay öncesine kadar biriyle tanıştım konuşmaya başlamıştık. Aslında ilk başta hiçbir şey hissetmiyorum bu kişiye karşı ama sonradan ufak ufak bir şeyler hissetmeye başladım. 2 ay kadar konuştuk aynı sehirlerde değildik çok buluşamadık. O başından beri çok özverili anlayisliydi ama 2. ayın sonunda ondan soğukluk hissetmeye başladım nedenini sordum bu konu hakkında konuştuk ve bana bitirmemizin daha iyi olcağını söyledi. Nedenini sorduğumda ise kesin bir nedeninin olmadığının ama bir şeylerin eksik olduğunu söyledi bana. Soğuk değil ama sıcak da hissettirmiyormusum. Normal bir arkdasimla konuşur gibi konuşuyormuşum onunla. Evet biraz ilgisiz davranıyordum haklıydı ama 2 ayda da ne yapabilirdim ki ve ilk defa biriyle bu kadar konuşmaya başlamıştım. Şimdi ayrılalı 1 ay oldu. Esas sorum şu ayrıldığımız günden itibaren sürekli whatsappta çevrimiçiydi daha yeni yeni azaldı çevrimiçi olması eskisi kadar girmiyor. Birde sürekli profil resmini değiştiriyor aynı şekilde instagramda da. Instagramdan da 3 gun sonra takipten cikarmistim onu. Önceden böyle fotoğraf değiştirmeyen biriydi. Şimdi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum hayatında başka biri mi var sizce ya da yeni birisiyle tanışmaya mı çalışıyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum bu konulardan hiç anlamıyorum 😔
Söylemeyi unutmuşum 1 yıl boyunca benimle tanışmak istemisti ortak arkadasımız vardı ve benimle tanışana kadar kimseyle konuşmadığını ya da öyle bir şeye adım atmadığını söylemişti ve hala numaram onda kayıtlı belki de yedek olarak da görebilir bundan sonra bilemiyorum.

Son düzenleme:
Yani ne yapmaya çalışıyor olabilir. Denemiş olmamış işte insan gibi bitirelim demiş bitirmişsiniz. belki de sizle birlikte başkasıyla da deniyorsu onunla devam kararı aldı. şimdi ister whatsapta çevrimiçi olur ister whatsapı toptan kapatır. Sonuçta 2 aylık bir şey bu kadar kafaya takmaya gerek var mı?

Eski konularinizi da baktim. Adami ilk basta hic istememissiniz ve pek hos davranmamissiniz anladigim kadariyla. Biraz sabretmis ama pek de sürmemis. Adam gidince sizin için kiymetli olmus.
Bosverin bence. Olmaz su saatten sonra. Karsisina ona daha cok değer veren biri cikmis olabilir.

Kendi kafanızı kendiniz karıştırıyorsunuz onun yaptığı bir şey yok aslında. Eski konularınızada değinerek şunu söyleyebilirim, siz yol vermişsiniz o da yol almış.

Normal bir arkdasimla konuşur gibi konuşuyormuşum onunla. Evet biraz ilgisiz davranıyordum haklıydı ama 2 ayda da ne yapabilirdim ki ve ilk defa biriyle bu kadar konuşmaya başlamıştım.
İlgisiz davranıp adamı kaçırmışsınız. Zaten gönlünüz olsa daha sıcak olurdunuz sizde. Neyin merakı şimdi bu anlamadım. Adamın çevrimiçi saatlerini didikleyip, resimlerini takip ederken harcadığınız enerjiyi ilişkiyi bitme noktasına getirmeden harcasaydınız sizde.

Back