Ne yapmaya çalışıyor?

Onu bilmem de sende var gibi bir hisler filan. Seni onkadsr yipratan insani ne diye takip ediyorsun ki. Hic takma bile kafana

çocuk mu bu bütün sülaleyi engellemiş.
şaka gibi. büyümemiş daha o yüzden ne yapmaya çalıştığının önemi yok dikkate almamak lazım.

Seni yıpratan birini neden takip ediyorsun. Lütfen bir geçmişiniz olduğu için de. Ve seni yıpratan insandan uzak dur.

İster istemez eşim geldi aklıma :) Tam da böyle bir zamanda tam da böyle bir ısrar içindeydi:) Aylarca buluşalım buluşalım niyetim ciddi istersen annen de gelsin falan derken sonunda buluştum ve evlendik. Bence bir şans ver eskiyi de unut :)

Belki birinden darbe yedi, ondan eskiye sarıyor değil im ne biliyoruz...

Pişman olmuştur muhtemelen arayacaktır ama bence profiline bakmaya bile değmez. Eskiye takılmayın gülün geçsin :)

Bitmis bir iliskinin uzerine bu kadar kafa yormak ve yaptigi seylerden cikarimlarda bulunmaya calismak niye? Bu adama hala ilgi duydugunuz cok acik ve huzunlu seyler paylasmasi da icten icten hosunuza gidiyor.

Boyle bir durumda bulunmaniza karsin bu muhendis beyefendiden niye bahsettiniz ki?

size hitaben yazdığını nereden çıkardınız
belki başka birine iş atıyor
sizin görmenizi istese size ait herşeyi engellemez
sizin görünze sokmak için uğraşır
belliki başka unutamadığımı var

kendi yolunuzu çizin
bu kalp kırıklığıyla liseli aşıklar gibi kimseyi sevemezsiniz unutmayın, bu yüzden karşınızdakileri iyideğerlenidrin
sadece sevgi değil saygı ve mantık da önceliğiniz olsun
ve hemen herkese ilan etmeyin

Hic usenmedim eski konulariniza baktim da siz yeniden uzulmek mi istiyorsunuz acaba? Kurtulmussunuz iste ne guzel artik onunuze bakin size ne engel kaldirmis kaldirmamis. Sizi 7 ay aramamislar sonra nisan istiyoruz demisler ve siz de kabul etmissiniz. Nisan olayina kiz karar verir ister yapar ister yapmaz taa en basindan belliymis zaten sizi tuketmelerine izin vermeyin herkesin telinden de silin numarasini ayrica siz de silin mesajlari durmasin bosuna sonra da isyerindeki beye sans verin taniyin birbirinizi derim ben

polemik degil niyetim ama aileniz cocugu ya da ailesini arayip nikahi bozmasini soylesin . onemli bir konu . evlisiniz su anda eger bozmadiysa. ve siz eger nikahta belirmediyseniz sizin bozma yetkiniz yok diye biliyorum . lutfen bu konuyu halletmeye calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…