Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla tam yerinde bir yorum olmuş. Evet 30 yaşına gelmiş çocuk..çocuk mu bu bütün sülaleyi engellemiş.
şaka gibi. büyümemiş daha o yüzden ne yapmaya çalıştığının önemi yok dikkate almamak lazım.
Evli misiniz şu anda ?Çok haklısınız..
Hala duruyor canım. Nikahı bozmadı.
ben dini nikahı bozdum ama o bozmadı. Bence değiliz.Evli misiniz şu anda ?
Merhaba uzun aradan sonra :)
Umarım hayatınızda her şey yolundadır ya da siz yolunda olmayan şeylere aldırmayacak kadar mutlusunuzdur :)
Derdime gelince.. Son postumda birisinden bahsetmiştim.. Aynı iş yerimden Mühendis bir beyefendi..
Kendisi bana açıldı, hatta bana açılmakla kalmayıp bariz belli ediyor herkesin yanında..
ama asıl derdim bu değil.
Eski Nişanlım... Konularımı bilen arkadaşlar var,
2 aydır hiçbir şekilde kendisi ile iletişimimiz yok. Bende hayatıma devam ediyorum. Ve eskiden ne kadar kendimi yıpratmışım üzmüşüm diye kendime kızarak..
Sevgili eski nişanlım engellemişti her yerden. Whatsapp instagram. Ve sadece beni engellemekle kalmayıp Annemden dayıma kadar tüm sülalemi.. Ve ne yaptı biliyor musunuz?
3 hafta önce tüm ailemin her yerden engelini kaldırmış ve telefonunda hala kayıtlılar. Neden silmedi?
Ve asıl olay, 1 hafta önce de benim her yerden engelimi kaldırmış, wwhatsapp tan da kaldırmış tesadüf gördüm, bende numarası kayıtlı değil ama mesajlar duruyordu öyle gördüm. Ve 2 saat sonrasında tekrar engelledi whatsapptan..
İster istemez instagramdan baktım bir kaç kez. Ve hep üzgün şeyler paylaşıyor ya da beğeniyor. Mesela dün akşam yazmış ki, ''Mazi kalbimde yaradır'' . Ve daha buna benzer bir çok şey. Hayatında kimse de yok,kolay seven alışan bir insan değildi.
Neden böyle yapıyor?
Benim hayatıma devam etmem, onu artık arayıp sormamam, hayatımdan çıkarmam üzdü mü onu?
Yine mi hayatımı mahvetmek için uğraşıyor?
Gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var..
Mutlu kalın :)
Şimdi polemik çıkacak ama sanırım imam nikahını kadının bozma hakkı yok.ben dini nikahı bozdum ama o bozmadı. Bence değiliz.
Yeni mühendis beyefendi çok ısrarcı.. Ve herkes diyor ki ne kadar çok ilgili sana,gözlerine bakınca heyecanlanıyor vs..
Bende heyecanlanmıştım aslında ama fazla ısrarcı olması beni geri plana itti gibi..
Galiba haklısınız, artık stalklamaktan vazgeçmeliyim..
Engeli kaldirdigini görseydim bu seferde engeli ben atardim ona. Eski nisanlim diyorsun ya demeki birseyler yolunda gitmemis ve nisanlin eskilerde kalmis.birak orda kalsin. Her yazilan siir ramanida uzerine alma derim.sevgilisi yokmus yavvvv he he.
yok haklısınız. ama nikahı boz diye muhattapta olmak istemiyorum. daha önce çok uğraştım ama bozmadı.Şimdi polemik çıkacak ama sanırım imam nikahını kadının bozma hakkı yok.
İlahiyatçı kişiler yorum yapsınlar.
Bir an önce nikah işini netleştirin derim .
Merhaba uzun aradan sonra :)
Umarım hayatınızda her şey yolundadır ya da siz yolunda olmayan şeylere aldırmayacak kadar mutlusunuzdur :)
Derdime gelince.. Son postumda birisinden bahsetmiştim.. Aynı iş yerimden Mühendis bir beyefendi..
Kendisi bana açıldı, hatta bana açılmakla kalmayıp bariz belli ediyor herkesin yanında..
ama asıl derdim bu değil.
Eski Nişanlım... Konularımı bilen arkadaşlar var,
2 aydır hiçbir şekilde kendisi ile iletişimimiz yok. Bende hayatıma devam ediyorum. Ve eskiden ne kadar kendimi yıpratmışım üzmüşüm diye kendime kızarak..
Sevgili eski nişanlım engellemişti her yerden. Whatsapp instagram. Ve sadece beni engellemekle kalmayıp Annemden dayıma kadar tüm sülalemi.. Ve ne yaptı biliyor musunuz?
3 hafta önce tüm ailemin her yerden engelini kaldırmış ve telefonunda hala kayıtlılar. Neden silmedi?
Ve asıl olay, 1 hafta önce de benim her yerden engelimi kaldırmış, wwhatsapp tan da kaldırmış tesadüf gördüm, bende numarası kayıtlı değil ama mesajlar duruyordu öyle gördüm. Ve 2 saat sonrasında tekrar engelledi whatsapptan..
İster istemez instagramdan baktım bir kaç kez. Ve hep üzgün şeyler paylaşıyor ya da beğeniyor. Mesela dün akşam yazmış ki, ''Mazi kalbimde yaradır'' . Ve daha buna benzer bir çok şey. Hayatında kimse de yok,kolay seven alışan bir insan değildi.
Neden böyle yapıyor?
Benim hayatıma devam etmem, onu artık arayıp sormamam, hayatımdan çıkarmam üzdü mü onu?
Yine mi hayatımı mahvetmek için uğraşıyor?
Gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var..
Mutlu kalın :)