Yeni mühendis beyefendi çok ısrarcı.. Ve herkes diyor ki ne kadar çok ilgili sana,gözlerine bakınca heyecanlanıyor vs..Günaydın Özge.
Artık bu adamı stalklamaktan da düşünmekten de vazgeçmelisin.
Şu yeni mühendise bir şans ver mesela.
Belki hoşca vakit geçirirsin de geçmişe dönüp bakmazsın.
Niye? Ayıp bir şey mi yaptım da anlatacağım. Sevgiliden ayrılmak ile nişandan ayrılmak eşdeğer benim için.Mühendise nişanı ve ayrılığı anlattın demi.
Sülalemi engelleyecek kadar bir şey yaşanmadı. Ayrıldıktan 3 ay sonra çıktı yanıma geldi. sonra durduk yere tekrar engelledi, 2 aydır da iletişimimiz yok hiçbir şekilde. Ve ben kendimi geri çektiğim için üzerime oynuyor şuan.Siz neden bunu kafaya takıyorsunuz?
Bitmiş gitmiş birşeyin üzerine gitmenin size bir faydası var mı?
Bırakın, çıkartın hayatınızdan, istediği kadar üzülsün, sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?
Kendi yolunuzu çizin.
Heryerden sülalenize kadar engellenecek vaziyette birşeyler yaşamışsınız belli ki.
Çokta geri dönülesi bir noktada da değilsiniz.
Hatta hayatınıza yeni heyecan katabilecek alternatif bile oluşmuş bu kısacık 2 ay içerisinde.
Şimdi güzel bir noktadayken, niye geriye sarıyorsunuz ki?
Zaten bende engelli. Muhtemelen o engelimi kaldırdığında benimde onun engelini kaldıracağımı ya da yazacağımı düşündü. Umduğunu bulamayınca tekrar engelledi.Engeli kaldirdigini görseydim bu seferde engeli ben atardim ona. Eski nisanlim diyorsun ya demeki birseyler yolunda gitmemis ve nisanlin eskilerde kalmis.birak orda kalsin. Her yazilan siir ramanida uzerine alma derim.sevgilisi yokmus yavvvv he he.
Sülalemi engelleyecek kadar bir şey yaşanmadı. Ayrıldıktan 3 ay sonra çıktı yanıma geldi. sonra durduk yere tekrar engelledi, 2 aydır da iletişimimiz yok hiçbir şekilde. Ve ben kendimi geri çektiğim için üzerime oynuyor şuan.
Çok haklısınız..Geçmişte size çektirdiği acıları özlemediyseniz bırakın ister pişman olsun ister delirsin siz önünüze çıkan yeni fırsatları kaçırmamaya bakın.Sizi üzen insan hayatınızdan çıkmışsa Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz çünkü evlenseydiniz bin pişman olurdunuz.
Hala duruyor canım. Nikahı bozmadı.Bayağı karışık sizin kafalar.
Eski nişanlınız da pek sağlıklı düşünce yapısına sahip değil.
Bir de merak ettim en son imam nikahımız var diyordunuz sanırım o noldu? Çünkü görüşüyordunuz pat diye kesilmişti yine görüşmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?