• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor?

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba uzun aradan sonra :)

Umarım hayatınızda her şey yolundadır ya da siz yolunda olmayan şeylere aldırmayacak kadar mutlusunuzdur :)

Derdime gelince.. Son postumda birisinden bahsetmiştim.. Aynı iş yerimden Mühendis bir beyefendi..
Kendisi bana açıldı, hatta bana açılmakla kalmayıp bariz belli ediyor herkesin yanında..
ama asıl derdim bu değil.

Eski Nişanlım... Konularımı bilen arkadaşlar var,
2 aydır hiçbir şekilde kendisi ile iletişimimiz yok. Bende hayatıma devam ediyorum. Ve eskiden ne kadar kendimi yıpratmışım üzmüşüm diye kendime kızarak..
Sevgili eski nişanlım engellemişti her yerden. Whatsapp instagram. Ve sadece beni engellemekle kalmayıp Annemden dayıma kadar tüm sülalemi.. Ve ne yaptı biliyor musunuz?
3 hafta önce tüm ailemin her yerden engelini kaldırmış ve telefonunda hala kayıtlılar. Neden silmedi?
Ve asıl olay, 1 hafta önce de benim her yerden engelimi kaldırmış, wwhatsapp tan da kaldırmış tesadüf gördüm, bende numarası kayıtlı değil ama mesajlar duruyordu öyle gördüm. Ve 2 saat sonrasında tekrar engelledi whatsapptan..
İster istemez instagramdan baktım bir kaç kez. Ve hep üzgün şeyler paylaşıyor ya da beğeniyor. Mesela dün akşam yazmış ki, ''Mazi kalbimde yaradır'' . Ve daha buna benzer bir çok şey. Hayatında kimse de yok,kolay seven alışan bir insan değildi.
Neden böyle yapıyor?
Benim hayatıma devam etmem, onu artık arayıp sormamam, hayatımdan çıkarmam üzdü mü onu?
Yine mi hayatımı mahvetmek için uğraşıyor?

Gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var..

Mutlu kalın :)

Siz neden bunu kafaya takıyorsunuz?
Bitmiş gitmiş birşeyin üzerine gitmenin size bir faydası var mı?
Bırakın, çıkartın hayatınızdan, istediği kadar üzülsün, sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?
Kendi yolunuzu çizin.

Heryerden sülalenize kadar engellenecek vaziyette birşeyler yaşamışsınız belli ki.
Çokta geri dönülesi bir noktada da değilsiniz.
Hatta hayatınıza yeni heyecan katabilecek alternatif bile oluşmuş bu kısacık 2 ay içerisinde.
Şimdi güzel bir noktadayken, niye geriye sarıyorsunuz ki?

Öyleyse bırakın yarasıyla kalsın:) İster engellesin, ister kaldırsın, ister silsin. Boşverin mühendis beye bakın siz:süslü:

Günaydın Özge.
Artık bu adamı stalklamaktan da düşünmekten de vazgeçmelisin.
Şu yeni mühendise bir şans ver mesela.
Belki hoşca vakit geçirirsin de geçmişe dönüp bakmazsın.
Yeni mühendis beyefendi çok ısrarcı.. Ve herkes diyor ki ne kadar çok ilgili sana,gözlerine bakınca heyecanlanıyor vs..
Bende heyecanlanmıştım aslında ama fazla ısrarcı olması beni geri plana itti gibi..
Galiba haklısınız, artık stalklamaktan vazgeçmeliyim..

Erkeklerin aklı geç geliyor başına. Geçmişler olsun . Üzülse ne olacak ki onca vakitten sonra . Var mı senin için bi önemi?

Engeli kaldirdigini görseydim bu seferde engeli ben atardim ona. Eski nisanlim diyorsun ya demeki birseyler yolunda gitmemis ve nisanlin eskilerde kalmis.birak orda kalsin. Her yazilan siir ramanida uzerine alma derim.sevgilisi yokmus yavvvv he he.

Geçmişte size çektirdiği acıları özlemediyseniz bırakın ister pişman olsun ister delirsin siz önünüze çıkan yeni fırsatları kaçırmamaya bakın.Sizi üzen insan hayatınızdan çıkmışsa Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz çünkü evlenseydiniz bin pişman olurdunuz.

Siz neden bunu kafaya takıyorsunuz?
Bitmiş gitmiş birşeyin üzerine gitmenin size bir faydası var mı?
Bırakın, çıkartın hayatınızdan, istediği kadar üzülsün, sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?
Kendi yolunuzu çizin.

Heryerden sülalenize kadar engellenecek vaziyette birşeyler yaşamışsınız belli ki.
Çokta geri dönülesi bir noktada da değilsiniz.
Hatta hayatınıza yeni heyecan katabilecek alternatif bile oluşmuş bu kısacık 2 ay içerisinde.
Şimdi güzel bir noktadayken, niye geriye sarıyorsunuz ki?
Sülalemi engelleyecek kadar bir şey yaşanmadı. Ayrıldıktan 3 ay sonra çıktı yanıma geldi. sonra durduk yere tekrar engelledi, 2 aydır da iletişimimiz yok hiçbir şekilde. Ve ben kendimi geri çektiğim için üzerime oynuyor şuan.

Engeli kaldirdigini görseydim bu seferde engeli ben atardim ona. Eski nisanlim diyorsun ya demeki birseyler yolunda gitmemis ve nisanlin eskilerde kalmis.birak orda kalsin. Her yazilan siir ramanida uzerine alma derim.sevgilisi yokmus yavvvv he he.
Zaten bende engelli. Muhtemelen o engelimi kaldırdığında benimde onun engelini kaldıracağımı ya da yazacağımı düşündü. Umduğunu bulamayınca tekrar engelledi.

Sen engelle artık ileriye bak mutlu ol .
Üzüldüyse üzüldü ohhh çok iyi olmuş amaaaan :halay:

bu arada engel konusuna gelince bence büyük ihtimal telefon değiştirdi engeller kalktı yenisinde (de engelledi sizde o araya denk geldiniz .(ya da meraktan baktı yakalandı)

Sülalemi engelleyecek kadar bir şey yaşanmadı. Ayrıldıktan 3 ay sonra çıktı yanıma geldi. sonra durduk yere tekrar engelledi, 2 aydır da iletişimimiz yok hiçbir şekilde. Ve ben kendimi geri çektiğim için üzerime oynuyor şuan.

Anlaşılan ileriye bakmak istemiyorsunuz.
Tamamen sizin kararınız...

Sülalenin engeliymiş senin engelinmiş kaldırmış engellemiş bence bunları bile takıyosan aklın eski nişanlında yoksa bunların farkında bile olmazdın önüne bakardın ama bence umutlanma zaten yazmak istese sana yazardı fakat tekrar engel yemişssin

Bayağı karışık sizin kafalar.
Eski nişanlınız da pek sağlıklı düşünce yapısına sahip değil.
Bir de merak ettim en son imam nikahımız var diyordunuz sanırım o noldu? Çünkü görüşüyordunuz pat diye kesilmişti yine görüşmeler.

Hala peşinden koşun istiyor çünkü. Boşverin hazır kurtulmuşken kendi hayatınıza bakın ve mutlu olun.

Geçmişte size çektirdiği acıları özlemediyseniz bırakın ister pişman olsun ister delirsin siz önünüze çıkan yeni fırsatları kaçırmamaya bakın.Sizi üzen insan hayatınızdan çıkmışsa Allah’ın sevgili kuluymuşsunuz çünkü evlenseydiniz bin pişman olurdunuz.
Çok haklısınız..
Bayağı karışık sizin kafalar.
Eski nişanlınız da pek sağlıklı düşünce yapısına sahip değil.
Bir de merak ettim en son imam nikahımız var diyordunuz sanırım o noldu? Çünkü görüşüyordunuz pat diye kesilmişti yine görüşmeler.
Hala duruyor canım. Nikahı bozmadı.

Back