Ne yapmaya çalışıyor?

matmazel b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
2
0
1
Merhabalar hanımlar
Konulara içten ve mantıklı cevaplar verdiğiniz için sizlere danışmak istedim.
İki yıllık bir ilişkim vardı aramız çok iyiydi niyetimiz evlilikti fakat erkek arkadaşım ayrıldı tabi bu ayrılık nedensiz değil. Benim sizlere sorum şu; iki ay oldu ayrılalı fakat ayrıldıktan sonra bir kere WhatsApp tan aradı yanlışlıkla dedi. Sonra instagramdan bir kızı takip etmeye başladığını farkettim annesi ile konuştum bu konuyu. Annesi ile konuştuktan iki saat sonra kızı takip etmeyi bıraktı. Facebook tan arkadaşı ekle kısmını açtığımda hemen bana sitemli bir yazı yazdı. En son olarakta bir haftadır hiç tarzı olmadığı halde instagramda birkaç kez profil fotoğrafını değiştirdi ve yaşadığı ili yazdı falan. Tüm bu hareketler benim sessiz kaldığım dönemlerde yapılmış durumda ve bir aydır tamamen sessizim. Bu arada görev nedeniyle aynı şehirlerde değiliz.
Sizce bu hareketlerin bir anlamı var mıdır?
Teşekkür ediyorum.

Yok bence madem ayrıldınız sizde kendi hayatınıza bakın yoksa ora b.ka anlam yukliyceksiniz

AYRİlmissiniz. Bu hareketlere ne anlam yukluyorsunuz?

Annesini neden ariyorsunuz ki ayrıldığıniz insanin anlam veremedim.ne bir hak ne bir hukuk yok aranizda cunku kadinla

Cevaplarınız için ayrı ayrı sağolun.
Ama soruya cevap yerine eleştiri var tabi fikrinizi söyleyeceksiniz yaptığım hareketi düzeltmem gerektiğini söyleyebilirsiniz sorun yok ama beni tanımadığınız ilişkimi ve de annesiyle olan ilişkimi bilmediğiniz için doğal olarak cevaplar sert oluyor
Annesi ile iyi bir ilişkim var hesap sormak için aramadım evli olsam bile hakkımın olmadığını biliyorum kendisi benimle ilgilendi bende o sırada ayrılsak bile bu kadar kısa zamanda bir kızı takip etmesine üzüldüğümü ondan beklemediğimi belirttim çünkü ayrıldığım kişi gerçekten iyi biri herşey iyi giderken üç aya nişan yapacakken eski görüştüğüm kişiyi tanıyor olmasından dolayı bir konuyu kıskançlık yaptı erkek arkadaşım haklı yani ama geçmişte olan bir konuyu düzeltemem severken bitti karşılıklı olarak. Yapı olarakta inatçı fazla gururlu biri ayrılık olsa bile tekrar başlangıçlar olabiliyor çünkü hayatlarımızdayken yapılan bir hata yanlışlık yok kendisini de çok seviyorum bu ayrılık sürecinde konuşmalarımızda unutamayacağını söyledi bana psikologları takip etmeye başlamış falan şu anda da Şırnak'ta o yüzden benim üzüntümü anlayarak düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim.

CNm burda her turlu yoruma ve elesrıye acık olarak konu actıgını bılmelısın herkes kendıne göre doğru olanı yazıyor senın durumuna gelınce bıten bıtmısdır hıc arkana bakma her yapılanıda üstüne alınma annesini araman yanlış olmuş annesı acaba bu cocuk kımlerle konuşuyor dıye endıselenıp baskı yapmısdır ondan sılmısdır cocuk o kızı Hayata bakış açısını degıstırmek ıcın psıkolok takıp edıyordur cocuk arınmak degısmek pesınde sende kendı hayatına bak herseyı üstüne alınma uzulursun

Yani bana oyle geliyorki tekrar barisacaksiniz,kisa bir ayrilik olacak....
Eski erkek arkadasinizla ilgili bir sıkınti mı yasandi onu pek anlayamadim?

Eski gorustugunuz kisiyi tanidigi icin mi ayrildi bu kisi? Alakayi kuramadim.

Iliski bittigi halde hala annesiyle iletisimde olup bu kisinin instagram'da takip ettigi bir kizi konusuyor olmaniz ilginc geldi.

Yaslariniz oldukca kucuk saniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…