Cevaplarınız için ayrı ayrı sağolun.
Ama soruya cevap yerine eleştiri var tabi fikrinizi söyleyeceksiniz yaptığım hareketi düzeltmem gerektiğini söyleyebilirsiniz sorun yok ama beni tanımadığınız ilişkimi ve de annesiyle olan ilişkimi bilmediğiniz için doğal olarak cevaplar sert oluyor
Annesi ile iyi bir ilişkim var hesap sormak için aramadım evli olsam bile hakkımın olmadığını biliyorum kendisi benimle ilgilendi bende o sırada ayrılsak bile bu kadar kısa zamanda bir kızı takip etmesine üzüldüğümü ondan beklemediğimi belirttim çünkü ayrıldığım kişi gerçekten iyi biri herşey iyi giderken üç aya nişan yapacakken eski görüştüğüm kişiyi tanıyor olmasından dolayı bir konuyu kıskançlık yaptı erkek arkadaşım haklı yani ama geçmişte olan bir konuyu düzeltemem severken bitti karşılıklı olarak. Yapı olarakta inatçı fazla gururlu biri ayrılık olsa bile tekrar başlangıçlar olabiliyor çünkü hayatlarımızdayken yapılan bir hata yanlışlık yok kendisini de çok seviyorum bu ayrılık sürecinde konuşmalarımızda unutamayacağını söyledi bana psikologları takip etmeye başlamış falan şu anda da Şırnak'ta o yüzden benim üzüntümü anlayarak düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim.