ne yapmaya calisiyor sizce?

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
Platonik olarak sevdigim biri vardi.hatta bunu ona soyledim once yapamam olmaz dedi abimden dolayi sonra bana zaman ver dedi ve ben hata yaptim diyip ozur dileyerek konuyu kapattim.2yil olacak bu muhabbet olali.ama ayni ortamlardayiz bakisma oluyor haliyle.abimin is yerisi varda onun dibinde bekliyor biz abimle konusurken.dinler gibi.bazende benden kaciyor.ne yapmaya calisiyor sizce.ben sacmaladim biliyorum.o etrafimda olunca bakiyorum istemeden de olsa.ama onun kacmasi felan bazen cok sinirime dokunuyor.arayip kizmak geliyor ama sabrediyorum.simdi tekrar etraflarda.

sen hiç birşey yapma cnm..aklı sende kaldı belliki ama birşey yapamıyor.bekle sadece konuşursa veya birşey yaparsa ona göre karşılık verirsin..

Ben kendisini surekli ruyamda goruyorum.onun amca oglusuna beni istemislerdi.ruyamda bir amca oglusuna bakiyor bir bana bakiyor gidiyor sonra.etrafta onun isminden ne kadar cok varmis.televizyonda radyo da herkes o isim :)

hiçbirşey yapmayın önünüze bakın geleceğinizde onun yeri olmayacak

sen sevdiğini söyledin ya havalandı tabi...artık bekle hatta ilgilenmiyormuş gibi yap..birileri birşey söyleyecekse bu o olmalı..

Yok zaten onu biliyorum.simdi daha iyi anladim.cok farkliyiz bir kere.ama iste kacar gibi davranmasi felan tuhaf geliyor.bazende cok rahat bakiyor.suan tam karsimda.
Bu arada facebook a kalp resmi koymus
.benim yoktu ben hesap actiktan sonra.
Kafami bu sacma seylerle doldurgum icin kendime kiziyorum.benim ders calismam lazim ama iste sinirleniyorum.umrumda degilsin artik ne halin varsa gor demek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…