• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmam Gerekiyor!!!

yorumunuz için öncelikle teşşekkür ederim sonuçta hediye sizde söylediniz kırılsada düşsede benim artık, bende hediye adabını biliyorum hatalarım vardır kesinlikle , ama kırıldı ve düştü fakat sevgilim o şekilde sizin gibi davranmadı ben beklerdim ki o senin artık olmuş bir kaza senden önemlimi demesini beklerdim daha sonra nasıl oldu olucu bir yanı varsa yaptıralım üzülme sen deseydi bu şekilde olmazdık onada bu şekilde anlatmaya çalıştım fakat dinlemedi bile :KK43: belki ben çok farklı düşünüyorumdur
Bakın evet sevgiliniz ayıp etmiş ama bu telefon konusunu o kadar abartmışsınızki onda sinir yapmış belliki, şimdi başına birşey gelince de böyle tepki vermiştir.

Normalde cimri bir insan değilse, kaba filan değilse bu tavrı unutulabilir,sakinleşince konuşulabilir, sizi anlayacaktır.

Siz daha iyi bilirsiniz karakterini.
Sizin tavrınızdan dolayı böyle bir tepki verdiyse çok haksız sayılmaz, konuşarak uzlaşılabilir.

bana kızacaklar ama yol vermen gerekiyor sen ondan telefon istemedin gitmiş kendi kendine aldı elektronik alet at yere düşmese kendi kendine de bozulabilirdi her aldığının ettiğini böyle burnundan getirirse ohooo işin var

bana kızacaklar ama yol vermen gerekiyor sen ondan telefon istemedin gitmiş kendi kendine aldı elektronik alet at yere düşmese kendi kendine de bozulabilirdi her aldığının ettiğini böyle burnundan getirirse ohooo işin var
gelecekte nasıl oluruz bilmiyorum artık çok kırıldım, benimde hatalarım vardır kendimi doğruymuşum gibi göstermiyorum ama bir sorun var ortada konuşamak niye sürekli işi var sürekli geçiştirmeler izah etmeme bile zaman tanımıyor bu şekilde yaparak kendini soğutuyor kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum bu sorunu ve çok içerledim biraz uzun oldu :'(

Ben olsam telefonu yaptirir hic caktirmadan kullanmaya devam ederdim
Ama sen soylemissin buda normal sevgilinin tepkisi hic normal degil yarin obur gun evlenirde eve gelen misafir vazoyu kirarsa gecmis olsun
550 lira istediler yaptırmak problem değil eski şeklini almaz kısa süreli olur kullanımı dedikleri için yaptırmadm bütün telefonculara gittim hepsi umutsuz olarak baktılar :(

Ben seni haklı buldum canım. Hatta yaşına göre çokta olgun olduğunu düşündüm. Arkadaşın çok yanlış yapmış bana göre. Canın sağolsun diyebilmeliydi. İnsanız sonuçta. Ama böyle bir konuda seni bı kadar kırıp üzdüyse ilerde daha çok üzülürsün diye düşünüyorum. Senin elinde çok bile dayandı ne demektir yaa. Çok saygısızca.

Gidip o telefonun aynından al, adama ver. Benim moralim bu telefondan daha değerli de. Arkana bakmadan kaç.

Ben eşimle ilk görüşmeye başladığımda mini müzik çalarlar yeni çıkmıştı. Bana ödün vermişti, aynı gün kırdım. Hiç önemli değil diye lafını bile ettirmedi.

Öncelikle telefonu kırdın diye neden bu kadar vicdan yaptın anlamadım. Sana verilmiş bir hediye. Kırdınsa yaptır kullan. Z raporu vermeye gerek yok. Sen eziklenince o da ezmiş seni.

Sevgilinin tutumu da çok itici. Resmen para hesabı yapmış. Neymiş saati kırsam ne olurdu vs vs.... mantalite ne burda???

Ayrıca bir daha bu kadar özür dileme bu ne yaaa.

550 lira istediler yaptırmak problem değil eski şeklini almaz kısa süreli olur kullanımı dedikleri için yaptırmadm bütün telefonculara gittim hepsi umutsuz olarak baktılar :KK43:
Yok o an icin para bulamayip yaptiramamis olabilirsiniz anlayacagini dusunup cekinmis soylemiste olabilirsiniz sizin durumunuzda bir gariplik yok sevgiliniz hatali bence

Ben seni haklı buldum canım. Hatta yaşına göre çokta olgun olduğunu düşündüm. Arkadaşın çok yanlış yapmış bana göre. Canın sağolsun diyebilmeliydi. İnsanız sonuçta. Ama böyle bir konuda seni bı kadar kırıp üzdüyse ilerde daha çok üzülürsün diye düşünüyorum. Senin elinde çok bile dayandı ne demektir yaa. Çok saygısızca.
çok sakin yapılıyım ama buna dayanamadm artk ağlamam bile önemsiz onun için haksız taraflarım elbette vardır ama çok ağır davranışlar sergiledi ilerisini göremiyorum cidden :(

Öncelikle telefonu kırdın diye neden bu kadar vicdan yaptın anlamadım. Sana verilmiş bir hediye. Kırdınsa yaptır kullan. Z raporu vermeye gerek yok. Sen eziklenince o da ezmiş seni.

Sevgilinin tutumu da çok itici. Resmen para hesabı yapmış. Neymiş saati kırsam ne olurdu vs vs.... mantalite ne burda???

Ayrıca bir daha bu kadar özür dileme bu ne yaaa.
rapor vermedim üzülerek yanlışlıka böyle bir şey oldu dedim içi dışı bir birisiyim telefon gitti haber verme amaçlı aradım üzüldüğümü özür dilerim isteyerek olmadı diyerek anlatmamın sebebi naifliğimden onu üzmek istemememdendi haklısınız çok itici davrandı

Gidip o telefonun aynından al, adama ver. Benim moralim bu telefondan daha değerli de. Arkana bakmadan kaç.

Ben eşimle ilk görüşmeye başladığımda mini müzik çalarlar yeni çıkmıştı. Bana ödün vermişti, aynı gün kırdım. Hiç önemli değil diye lafını bile ettirmedi.
alıcam yada parasını vericem çok kırıldım

okurken içim acıdı yemin ederim. part time işe girip ödemeye çalışacağım diyorsunuz. sanki sorup da aldı o telefonu. bir de astım krizi esnasında düşürdüm diye açıklama yapma ihtiyacı duymuşsunuz. insanlık hali bu. başka şey de olabilirdi. elinden kayar, koltuktan düşer, yatağa atarken isabet etmez de parkeye düşer. ne bileyim olur yani. öyle bir diyor ki sanki balyoz alıp hususi kırmışsınız. ya cidden çok itici. arkadaşların söylediği gibi yaşıtınız insanlarla daha rahat edersiniz. böyle diken üstünde bir ilişki olmamalı bu yaşta. sanki abinize açıklama yapıyorsunuz gibi. üzülmeniz çok doğal.

Sni anlayabiliyorum ileriyi düşünerek hediye konusunda çekimser kalmışsın. Haklisin da bu adamla çekimser kalman normal. Ama biraz güçlü olsan. Ağlayarak kimsenin gözünde değerli olmuyoruz ya da onlar değer verdiğimiz için agladigimizi farketmiyorlar. Nerdesiniz bilmiyorum ama yoğunluk olan turistik yerlerde günü birlik olarak kafelerde fln çalışabilirsiniz, özel ders fln verebilirsiniz bu oduna daha fazla boyun eğmeyin

Üni.de zengin bi çocuk vardı sınıfımızda.
Memleketinde sevgilisi vardı.Ama düzenli olarak senelerce aldattı bu kızı hepimiz gördük bunu.
Sonra da kız bunun yanına geldi farklı bi bölüm kazanıp birden sadık adam oldu bu.
Nedense bu çocuk da seni aldatıyor gibi hşhissettim parasıyla hava atan bi tip çünkü.
Ayrıl ve yaşıtın birileriyle ol derim.
Telefonu da kırık bi şekilde ver eline sonuçta sen istemediğin halde zorla hediye almış sana.

Kız bunla bi ömür geçmez ben arabamı vurdum kocam bana Can'ın sağ olsun sana birşey olmasın dedi ki araba öyle ucuz bi model değil yok yok uzak dur bundan

gelecekte nasıl oluruz bilmiyorum artık çok kırıldım, benimde hatalarım vardır kendimi doğruymuşum gibi göstermiyorum ama bir sorun var ortada konuşamak niye sürekli işi var sürekli geçiştirmeler izah etmeme bile zaman tanımıyor bu şekilde yaparak kendini soğutuyor kusura bakmayın kimseye anlatamıyorum bu sorunu ve çok içerledim biraz uzun oldu :'(
içimizi dökmek için buradayız zaten canım peki bu yaptığınız olay dışında hiç kavganız falan var mı yoksa tek bu olan için mi yapıyor bunu? çünkü tek bunun için yapıyorsa çok ayıp gerçekten çok ayıp

çok şey demek istiyorum bu adama. ama ceza yersem diye korkuyorum bu adamla evlensen tabak kırdın diye seni kapıya koyar.

içimizi dökmek için buradayız zaten canım peki bu yaptığınız olay dışında hiç kavganız falan var mı yoksa tek bu olan için mi yapıyor bunu? çünkü tek bunun için yapıyorsa çok ayıp gerçekten çok ayıp
bu olay dışında herhangi bir problemimiz olmadı bu olay olduktan sonra yani telefonu düşürdükten bu şekilde davranmaya başladı :(

Benim eşim vakti zamanında telefonum bozulmuşken bana gidip pahalı bir telefon almıştı.Kendi ihtiyacı varken... Kendinin kullanmasını istedim aynısından alabilecek bütçesi oldugunda bana da alabilir diye ekledim. Tahmin ediyorum psikolojinizi ama ısrar eden arkadaşınız karşısında istemiyorum diye geri sürmekte bi yerde karşı tarafa ayıp olur. Çöpe at manası senın olmadıktan sonra bence değeri yok anlamında algıladım. Kırıldıktan sonra sizi paylamasına da altında başka şeyler yattıgından olabilir mi_? Yoksa aynısından alır kendisine hediye ederdim.. Sonra...

Back