• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmam Gerekiyor!!!

inanın şu anda ilerisini düşünemiyorum çok kırıldım bir telefon için bunu yapan insan ilerde herhangi bir şeyde daha neler yapar kestiremiyorum :KK43:
hediyenin altında ezilmekten nasıl davranacağını şaşırmışsın
bi makineden daha değersiz değilsin olmamalısın.
çok iyi niyetlisin ve bunun değerini bilebilecek birisi değil.
aileni düşün kızına böyle muamele edildiklerini bilseler?
senden sonra paragöz birini bulur telefon pırlanta araba evle doyuramaz zaten öyle de olur inşallah.

Ay alt tarafı telefon kırmışsın. Ben telefonumu balkondan düşürmüştüm yanlışlıkla.
Aylık yakıt parasıymış.
Şimdi aylık yakıt parası 750-850 liraysa telefon ucuz.
2000-3000 liraysa bu velet zengin.

Anlayamadım yani.
Bilerek kırdığını düşünüyorsa ekranı yaptır ver eline.
Hadsize bak ya
samsung note 3 fiyatı 1.500 lira galiba belki dahada düşmüştür bilemiyorum, kesinlikle yaptırmak yerine telefonla birlikte parasını vermek davranışıyla söyledikleri çelişiyor dengesi olmuyor bazı konular da çok üzücü :(

böyle değildi yada ben göremedim bu huyunu, yeni mezun oldu ama babası 18 yaşındayken ona galeri açmış araba alıp satıyorlar bir kaç araba markasının bayisiler kendisi mühendis oldu çok teşekkürederim yorumunuz için

sana bir abla tavsiyesi olsun, anladigim kadariyla 18 yasindasin ve sevgilinde en az 24 falan. bu yasta bu kaar yas farkli olan biriisyle olman helede boyle hediyeler alip seni bir bakima ezmeye calisan birisiyle olman hic normal degil.
kendi yasitin birilieriyle cok daha rahat edersin bana gore.

hediyenin altında ezilmekten nasıl davranacağını şaşırmışsın
bi makineden daha değersiz değilsin olmamalısın.
çok iyi niyetlisin ve bunun değerini bilebilecek birisi değil.
aileni düşün kızına böyle muamele edildiklerini bilseler?
senden sonra paragöz birini bulur telefon pırlanta araba evle doyuramaz zaten öyle de olur inşallah.
ailem ben ağlıyorum diye gitmişler yeni telefon almışlar onlarıda masrafa soktum diye utanıyorum, bu şekilde olursa kesinlikle ayrılık görünüyor ben daha yolun başındaym kaybedicek bir şeyim yok kaybeden o olur dediğiniz gibi paragöz birisi ile hayatını birleştirir

Zaten hemen arayip niye söylüyosunki. Hediye etmis
Emanet degilya.
Bende cok telaslanirim bisey olsa esim senden önemlimi bosver der ilk telefonumun ekrani üc kez kirildi bu arada. Sonunda oglum camasir makinasina atmisti bende mis gibi yikattim
:halay:
Ben cok kaba buldum.
Sevgiliyken bunu diyen evlenince seni iyice sindirir
Senin kalbini kirmaya degdimi yani
Moloz ya:KK12:

sana bir abla tavsiyesi olsun, anladigim kadariyla 18 yasindasin ve sevgilinde en az 24 falan. bu yasta bu kaar yas farkli olan biriisyle olman helede boyle hediyeler alip seni bir bakima ezmeye calisan birisiyle olman hic normal degil.

+1
Ben buna katiliyorum.
Universiteli genc kizin calisan biriyle olmasi zaten garabet, benim de flortlerim oldu ama kendi okulumdan, kampuste takilir gezerdim, birlikte gezerdik...calisan biriyle ogrenci biri zaten garip bir karisim. Ben daha havaiyken daha sorumluluk sahibi is guc sahibi calisan birini cekemezdim. Ders arasinda kafeye gitmek istersin olmaz, beraber ders calismak istersin olmaz, okul senligine gidemezsin, aksam bulusamazsin....gerek yok yani.

Bu herif o telefonu sittin sene basina kakar dirdir eder.

Git ailenden para al, telefonu tamir ettir ya da enisini al ver eline sonra da tekmeyi koy gec.

Istemiyorsa almasaymis , sen onun basina silah dayamadin sonucta bana hediye al diye.
ailemden para almak istemiyorum açıklama yapmam çok zor heleki bu kadar büyük bir para isteyemem part time işlere bakıyorum bir şekilde halledicem harçlıklarımda var çok teşekkürler yorumunuz için

ailem ben ağlıyorum diye gitmişler yeni telefon almışlar onlarıda masrafa soktum diye utanıyorum, bu şekilde olursa kesinlikle ayrılık görünüyor ben daha yolun başındaym kaybedicek bir şeyim yok kaybeden o olur dediğiniz gibi paragöz birisi ile hayatını birleştirir
umarım bu kadar saflıkla (iyi anlamda) bu düşüncelerinde tutarlı olmayı başarabilirsin :KK16:
3 idiots'taki esas kızın eski nişanlısını getirdi aklıma bu çocuk :)

19 yaşıma bir kaç gün önce girdim çok haklısınız yaş farkı olayını yeni yeni anlıyorum :( aramızda uçurumlar var gibi artık tanıyamıyorum onu sevdiğim kişi bu karaktere sahip olamaz :(

Ilk basta okurken dedim ki neden hediyryi kabul etmiyor bu kadar naz niye? Sonlara dogru anladim ki bu adamin bir lirasi alinmaz demekki huyunu biliosun ne kiymetli mali hediyesi varmis ....alsin basina calsin ....

ekran kırıldı diye arayıp söylediniz ki gidip yaptırsaydınız..
hadi söylediniz kaza yani sonuçta bu normal tepki vermemiş çocuk..

Ilk basta okurken dedim ki neden hediyryi kabul etmiyor bu kadar naz niye? Sonlara dogru anladim ki bu adamin bir lirasi alinmaz demekki huyunu biliosun ne kiymetli mali hediyesi varmis ....alsin basina calsin ....
karakterini bilmemden ziyade annem hep söyler ve uyarır kızım hediye alma çocuğun durumu vardır yoktur henüz evlenmediniz olduki ayrıldınız arkandan onun parasını yedin diye laf çıkartırlar diye uyarır onu dinlerim her zaman ama ilk kez dinlemedim ve bir kez daha annem haklı çıktı kaza olmasına rağmen bu tepkiyi verdi :(

ekran kırıldı diye arayıp söylediniz ki gidip yaptırsaydınız..
hadi söylediniz kaza yani sonuçta bu normal tepki vermemiş çocuk..
söylemek zorundaydım çünkü telefonumu elimde görmediğinde daha büyük tepki verebilirdi çünkü önümüzdeki pazartesi buluşucaktık :(

bana kızacaklar ama yol vermen gerekiyor sen ondan telefon istemedin gitmiş kendi kendine aldı elektronik alet at yere düşmese kendi kendine de bozulabilirdi her aldığının ettiğini böyle burnundan getirirse ohooo işin var

Ben olsam telefonu yaptirir hic caktirmadan kullanmaya devam ederdim
Ama sen soylemissin buda normal sevgilinin tepkisi hic normal degil yarin obur gun evlenirde eve gelen misafir vazoyu kirarsa gecmis olsun

Back