nerden başlamalıyım bilmiyorum... konu sevgilimle alakalı, 3 yıldır birlikteyiz, mesafeler var aramızda. ara sıra gidip geliyor yaz tatillerinde buluşuyoruz filan. her neyse, sorunumuz şu; geçen yıl doğum günü hediyesi olarak telefon aldı hiç bir zaman büyük hediyelerden hoşlanmam göndermek istedim at çöpe dedi 1 ay boyunca kutusunu dahi açmadım en sonunda ayrılma noktasına geldik ve istemeyerekte olsa kullandm ama inanın bir pamuklara sarmadığım kaldı o derece yani geçtiğimiz günlerde 1 yıllık oldu telefonum.. astım hastasıyım kriz geçiririyorum (lütfen yanlış anlaşılmasın acıtasyon yapmıyorum.)nefesim kesildi bir anda ve telefon elimden düştü ekranı gitmiş, aradım yanlışlıkla oldu bilerek yapmadm dedim senin elinde zor bile dayandı zaten dedi ve kapattı, bende öderim sana, çalışırım ben sana bana telefon al mı dedim ben senden hiç bir şey istemedim bu güne kadar dedim (öğrenciyim öğretmenlik okuyorum allah izin verirse ilk senem) malda mülktemiyim benim arabamın aylık yakıt parası telefonun ben senin aldığın saatini kırsam ne hissedersin dedi kaza sonuçta insanız hepimiz herşey olabilir bir şey olduysada geri alınmıyor malesef çok üzgünüm özür diledim, 2 gündür aramızda soğuk savaşlar esiyor konuşmuyor benimle alttan alıyorum ağladığım zamandada sen herşeye ağlıyorsun diyor önemsiz görüyor ağlamamı bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne kadar sevsemde kimse vazgeçilmez değil sonuçta kaldıramıyorum artık :'( belki çok önemsiz sorunum sadece paylaşmak istedim belki bana yardımcı olabilecek güzel fikirler verirsiniz şimdiden çokkk teşekkür ederim
yorumunuz için öncelikle teşşekkür ederim sonuçta hediye sizde söylediniz kırılsada düşsede benim artık, bende hediye adabını biliyorum hatalarım vardır kesinlikle , ama kırıldı ve düştü fakat sevgilim o şekilde sizin gibi davranmadı ben beklerdim ki o senin artık olmuş bir kaza senden önemlimi demesini beklerdim daha sonra nasıl oldu olucu bir yanı varsa yaptıralım üzülme sen deseydi bu şekilde olmazdık onada bu şekilde anlatmaya çalıştım fakat dinlemedi bileBu kadar abartılır mı Allahaşkına?
Tamam pahalı hediye sevmezsiniz ama almış bir kere, hediye kabul etmenin de bir adabı var. Ayıp etmişsiniz kesinlikle.
O telefon artık sizin, kırılsa da düşse de çalınsa da sizin. Emanet malmış gibi davranmanın anlamı yok.
İtici buldum davranışınızı, kusura bakmayın.
yorumunuz için teşşekkür ederim davranışımın hatalı tarafları var kimse haklı değil fakat bir kaza oldu sonuçta daha sakin bir tepki beklerdim çok üzüldüm bu kadar kaba bir tepkiyeSenin davranislarin da onun davranislari da yanlis! Zemini kendin hazirlamissin.
böyle değildi yada ben göremedim bu huyunu, yeni mezun oldu ama babası 18 yaşındayken ona galeri açmış araba alıp satıyorlar bir kaç araba markasının bayisiler kendisi mühendis oldu çok teşekkürederim yorumunuz içinhem at cope diyo hem kirilinca agzina geleni sayiyor, daha dengesizini bulamazdin.
sevgilin ne is yapiyorki sana hediye telefon alabiliyor.
sanirim boyle hediyelerle seni kendine bagli yada mahkum etmeye calsiiyor. degisik bir tip bence uzak dur, okulunu oku.
ezilmiyorum ama mahçup oluyorum sonuçta ben daha öğrenciyim mesleğim yok ve ilk kez bu kadar pahalı bir hediyeyi ailem dışında birinden alıyorum orta düzeyde bir ailem var, onun durumu çok iyi olmasına rağmen bana bu şekilde davrandı sanki ödünç olarak verdi inanın öyle hissettim hediye verildikten sonra ne olursa olsun veren kişiyi ilgilendirmez bide kaza olarak bir şey olduysa yorum bile yapılmaz, bana yaptırıp satarım bile dedi :'(Niye sana edilen hediyenin altına eziliyorsun
bu kadar mı değersiz goruyosun kendini
vu kadar hassas olma
inanın şu anda ilerisini düşünemiyorum çok kırıldım bir telefon için bunu yapan insan ilerde herhangi bir şeyde daha neler yapar kestiremiyorumevlilikte düşünür müsün bi kendini bu adamla?
tamir ettirip bir de kafasında parçalasana sen o telefonunu.
olması gerekende sizin eşinizin davranışı benim anne babam 22 yıllık evliler allaha şükür daha babam eşya konusunda para konusunda bir soru bile sormadı bende böyle büyüdüm sevgilimin böyle yapmış olması çok kırdıTelefonumu 3 kez tuvalete düşürdüm.. Eşim canın sağolsun dedi sadece.. ne maddi bi telaş ne de hediyeme sahip cikmadin demedi.. Çünkü kaza.. anlam çıkaracak bişey yok..
Neyin tartışmasıni yapıyorsunuz anlamadım bile düştü kırıldı sadece..
Hediye etmiş sanki emanet vermiş niye hesap veriyorsunuz..
Ve evet baştan kabuk etmemeli pahalı hediyeler..
Kendimi senin yerine koyuyorum yapacagim sey aynen şu.yorumunuz için teşşekkür ederim davranışımın hatalı tarafları var kimse haklı değil fakat bir kaza oldu sonuçta daha sakin bir tepki beklerdim çok üzüldüm bu kadar kaba bir tepkiye
bu şekilde davranmaya devam ederse evlilik düşünmüyorum hatta şimdi bile nötr bir şekildeyim çok kırıldım, çok teşşekkür ederim yorumunuz içinEvlenirseniz ev esyalarina falan zarar verme sakin. Bugun bunu yapan o zaman dover mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?