Al işte bu sitenin sorunu bu bence sen beni nerden tanıyorsun da kıskanç olduğumu söylüyorsun siz normal kafalar da değilsiniz hem fitne fesatlık düşünüyorsunuz malesefEn yakın arkadaşlar normal şartlarda her türlü konuları birbirine anlatır. Sizde öyle değil. Sizde biraz kıskançlık var iki taraf içinde djyorum
Ayrıca konuşmadığımı nerden biliyorsun ilk basta ben triplendim umursamadı zamanında ona yaptığım şeyden dolayı hak da veriyorum hak ettim ama sorun şu ben ona aynısını yaptigimda beni uyaracakti neden böyle yapıyorsun diyecekti bende kendimi düzeltirdim çünkü onun darildigini dahi fark edemedim umursamadı da derken yine aradı kaç kere o konuda halkını yiyemem ben geçmişte hatalı olduğum halde bu mevzudan geri yapınca aradı sordu işteEn yakın arkadaşlar normal şartlarda her türlü konuları birbirine anlatır. Sizde öyle değil. Sizde biraz kıskançlık var iki taraf içinde djyorum
Hoop yavaş gel ablacim. Sana kötü niyetle hiçbir şey dememiş arkadaş. Birini fesatlıkla suçlamadan önce mutlaka fesat olan ben olabilir miyim diye kendine sor. Bu şekilde gelirsen çok barınamazsın buralarda. bu 1Al işte bu sitenin sorunu bu bence sen beni nerden tanıyorsun da kıskanç olduğumu söylüyorsun siz normal kafalar da değilsiniz hem fitne fesatlık düşünüyorsunuz malesef
Yok ben fesat değilim çok şükür ama buradaki insanlarda ciddi mutsuzluk sorunu ve beraberinde dışarıya nefret kusma var en basit soruya dahi küçük dağları ben yarattım edasıyla cevap verebiliyorlar yaşları büyük ama insanlık olarak olgunluğa ulasamamislar onlardan daha da olgun olduğumu düşünüyorum direkt parçayı okudu ve kıskanç olduğumu dile getirdi ya da o arkadaşımın kıskanç olduğunu aynen kalp gözü açık hemen anladı bunu iki satırla bana nasıl geliniyorsa bende fazlasıyla geliyorum çünkü dediğim gibi bu sitenin kadınlarında hepsi değil ciddi bi ego problemi var önce onu torpulesinler kimseye yukarıdan bakıp büyük konuşmasınlar sanki hayatlarında hiç hata yapmamışlar gibiHoop yavaş gel ablacim. Sana kötü niyetle hiçbir şey dememiş arkadaş. Birini fesatlıkla suçlamadan önce mutlaka fesat olan ben olabilir miyim diye kendine sor. Bu şekilde gelirsen çok barınamazsın buralarda. bu 1
2. Evet ikiniz de birbirinizi paylaşamıyorsunuz. Sorun bu. Ama en çok sen onu paylaşamıyorsun bence.
3. Ayrıca hem romantik ilişkiyi ve hem de dostluğu aynı anda yürütecek potansiyel yok ikinizde de.
4. Konuyu düzenleyip paragraf ve nokta eklemen gerekiyor.
:) çok teşekkür ederim sonunda güzel gelen bir cevap buldum egolardan böbürlenmekten arınmış inşallah dediğiniz gibidir ama işte biz zaten işlerimiz gücümüz oluyorken sürekli yan yana gelemezdik onunda okulu vardı ama mesela yine wp ye giriyor sevgilisine olduğundan fazla zaman ayırabiliyor hatta bana anlattı ona onca zaman ayırıyorum onca işimin arasında yazıyorum 20 kişinin arasında bile yazıyorum ama o en ufak kalabalıkta saatlerce yazmıyor demişti insan isteyince yazmaz miBenimde çok sevdiğim 2 3 dostum var ancak birbirimizi ihmal bile etsek yıllarda geçse bir araya geldiğimizde yine eskisi gibiyiz. Birbirimizi yeri geliöce uyarırızda ama bu kadar abartılı değil. Hepimiz yetişkiniz herkesin bir seçimi tercihi var bu hayatta. Yanlışta yapsa bir yere kadar karışabilirsin. Ve hayat maalesef sadece hep beraber toplanıp sürekli dostlarımızla ergen çağlarımızdaki görüşmemize müsaade etmiyor. İş hayatı, eş, çocuk, sorumluluklar kendimize bile bazen vakit ayıramıyoruz. Bu dostlarımızı sevmiyoruz anlamına gelmiyor.
Yazmaz olur mu hele ki erkekler isterse iki eli kanda yazar ama dediğim gibi siz çok karışmayın. Bu defa ilişkiniz hepten bozulur. Olay beni kıskanıyorsuna kadar gider hatta. Ben senin yerinde olsam o anlatırsa dinler kendi düşüncelerimi söylerim sonra çekilirim. Gerek yok çünkü ısrarla yanlış yapıyorsun demeye:) çok teşekkür ederim sonunda güzel gelen bir cevap buldum egolardan böbürlenmekten arınmış inşallah dediğiniz gibidir ama işte biz zaten işlerimiz gücümüz oluyorken sürekli yan yana gelemezdik onunda okulu vardı ama mesela yine wp ye giriyor sevgilisine olduğundan fazla zaman ayırabiliyor hatta bana anlattı ona onca zaman ayırıyorum onca işimin arasında yazıyorum 20 kişinin arasında bile yazıyorum ama o en ufak kalabalıkta saatlerce yazmıyor demişti insan isteyince yazmaz mi
Ee o zaman nie yazdın burayaAl işte bu sitenin sorunu bu bence sen beni nerden tanıyorsun da kıskanç olduğumu söylüyorsun siz normal kafalar da değilsiniz hem fitne fesatlık düşünüyorsunuz malesef
Herkes aynı değil iyi güzel yorum yapan insanlar var çünkü sağ olsunlarEe o zaman nie yazdın buraya
Haklısınız kırmızı boğaDuzelirse düzelir olmazsada olmaz.Siz zaten arkadaş olmak için geteken iyi niyet ve samimiyeti taşıyorsanız çok arkadaş olacaginiz insanlar olur daha. Denk gelin umarım.Bu konuda da üstüne gitmeyin zamana bırakın insanlar ve ilişkiler bazen değişiyor işte bu arada ciddi azar yer olduk konu açanlardan az önce saçma sapan yorumumu alintiladi biri benimde başka konuda ve alakasız şekilde biseyler yazdı yani derdi olan yaralı olurda her yorum yazanada kirmizi boğa gibi saldırmak bence insanı çok sorunlu gösteriyor bir yorumu begenmeyince ya umursamaz ya şikayet edersiniz en şık hareket budur.
Konuyu insanlara saldırmak için mi açtınız? Herkes sizin gibi düşünüp, sadece sizin mantıklı bulduğunuz fikirleri mi vermek zorunda? Herkese açık bir platforma sorununuzu yazıp destek istiyorsunuz. Sonra önünüze geleni bokluyorsunuz. Konuya gelirsek kıskançsınız bu arada.Yok ben fesat değilim çok şükür ama buradaki insanlarda ciddi mutsuzluk sorunu ve beraberinde dışarıya nefret kusma var en basit soruya dahi küçük dağları ben yarattım edasıyla cevap verebiliyorlar yaşları büyük ama insanlık olarak olgunluğa ulasamamislar onlardan daha da olgun olduğumu düşünüyorum direkt parçayı okudu ve kıskanç olduğumu dile getirdi ya da o arkadaşımın kıskanç olduğunu aynen kalp gözü açık hemen anladı bunu iki satırla bana nasıl geliniyorsa bende fazlasıyla geliyorum çünkü dediğim gibi bu sitenin kadınlarında hepsi değil ciddi bi ego problemi var önce onu torpulesinler kimseye yukarıdan bakıp büyük konuşmasınlar sanki hayatlarında hiç hata yapmamışlar gibi
Kıskanç demeni daha fazla sinirlenip sana prim vermemi istediğin için yazdığına adım kadar eminim ama aynı şeyi yapmıyorum şimdi yavaşça defolabilirsinKonuyu insanlara saldırmak için mi açtınız? Herkes sizin gibi düşünüp, sadece sizin mantıklı bulduğunuz fikirleri mi vermek zorunda? Herkese açık bir platforma sorununuzu yazıp destek istiyorsunuz. Sonra önünüze geleni bokluyorsunuz. Konuya gelirsek kıskançsınız bu arada.
Ayrıca eğer gerçekten diğerlerine yaptığım yorumları okumayıp direkt gelip herkesin düşüncesi falan diye yorum yapıyorsan da tekrar cevap verdiğinde yazmayacağım onları okumanı tavsiye ederimKonuyu insanlara saldırmak için mi açtınız? Herkes sizin gibi düşünüp, sadece sizin mantıklı bulduğunuz fikirleri mi vermek zorunda? Herkese açık bir platforma sorununuzu yazıp destek istiyorsunuz. Sonra önünüze geleni bokluyorsunuz. Konuya gelirsek kıskançsınız bu arada.
Yok artık karışmıyorum olumlu da olumsuz da asla karışmıyorum biz kızların yaptığı en büyük hata erkek arkadaş bulunca birbirimizi satmamız gerçekten en büyük ayıbımızYazmaz olur mu hele ki erkekler isterse iki eli kanda yazar ama dediğim gibi siz çok karışmayın. Bu defa ilişkiniz hepten bozulur. Olay beni kıskanıyorsuna kadar gider hatta. Ben senin yerinde olsam o anlatırsa dinler kendi düşüncelerimi söylerim sonra çekilirim. Gerek yok çünkü ısrarla yanlış yapıyorsun demeye
Bence satmak olarak düşünmeyin onu sonuçta hoşlandığınız biri tanıyıp vakit geçirmek istemeniz normal. Kasmayın bu kadar dostluğunuzuYok artık karışmıyorum olumlu da olumsuz da asla karışmıyorum biz kızların yaptığı en büyük hata erkek arkadaş bulunca birbirimizi satmamız gerçekten en büyük ayıbımız
Sürekli konuştuğun kişi olduğunu düşün bir süre sonra uzaklaşınca alıştığın şeyden kopmak gibi eğer yaşadıysan anlarsın yaşamadıysan da inşallah yaşamazsın mesela evinde kedi besliyordun birkaç senedir bir anda kayboldu öyle düşünBence satmak olarak düşünmeyin onu sonuçta hoşlandığınız biri tanıyıp vakit geçirmek istemeniz normal. Kasmayın bu kadar dostluğunuzu
Al işte bu sitenin sorunu bu bence sen beni nerden tanıyorsun da kıskanç olduğumu söylüyorsun normal kafa da değilsin hem fitne fesatlık düşünüyorsunuz malesef