HENÜZ SPER TESTİ YAPTIRMADIK BU HAFTA İÇİ GİDİCEZ NE MACUNU YEMİŞTİ EŞİN HER YÖNTEMİ DENEDİK SENİN ÖZELLİKLE İLİŞKİDEN SONRA YAPTIĞIN FARKLI BİŞE VARMI ? BEN 1-2 SAAT AYAKLARIM HAVADA YATAKTA YATIYORUM AMA COK KAFAMA TAKIYORUM:s
HIMM TSK EDERIM DOGRU SÖYLÜYOSUN YAPTIRICAM EN KISA SÜREDE :) BENDE EŞİME BİTKİSEL SEYLER VERİYİM O ZAMAN ARTIK HALİMİZE GÜLÜYORUZ RABBİM BİAN ÖNCE SESİMİ DUYSUN ESİM SPER SONUÇLARI İYİ ÇIKARSA BEN RAHİM FİLMİ CEKTİRMELİMİYİM SENCE:s
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım eşimde 25 yaşında 8 aylık evliyiz hiç korunmadık çoçuk istediğimiz için doktora gittik eşimle bana hormon testi yaptılar bişe cıkmadı sonraeşimi ürolog doktoruna gösterdım sper testi istemişlerdi doktor muayene etti eşimde varıkosel varmiş ultrason verdiler eger ameliyat denirse ameliyat olması gerekiyomuş netten araştırdım bu ameliyatı olan kişilerinçoçuğu oluyomuş ama bazılarındada olmuyormuş sizce napmalıyızz? Eşi ameliyat olan varmı ?? Banada rahim filmi cektir dediler eşimden önce rahim filmi cektırsemmı?
canım en azından olmus allah bıtanede olsa bızede ıns yasatır o duyquyu saol guzel dıleklerın ıcın :)
amınnnnnnnn canım o dedıqın folık asıt ılacmı eczanedenmı alıcam ya ben burdarahım fılmı cektırenlerı okudum hep canım acıyo falan demısler bende bu yuzden korkuyorum acıkcası bırde sen ozelemı gıttın ? esın amelıyat neden olmadı pekı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?